det ena resulterar i det andra

Det har varit en relatitv bra vecka, jag har presterat oerhört bra i skolan trots min skoltrötthet och jag känner mig nöjd. Visst har jag missat andra aktiviteter, fotbollsträningar och att städa här hemma. Jonas fick spader på situationen igår när han insåg hur stökigt det var - mest för att ingen av oss hunnit. Men jag är lugn, det får ordna sig under helgen. Men med fotbollsträningarna och med fotbollen är det bara problem just nu. Det har pågått för vissa under flera år, men jag har varit med ett år.
Nu börjar det att brista för oss, för mig. Fick i samband med allt kaos dåliga nyheter.
En förebild och som har stöttat hela vägen, har sett andra alternativ. Det brast för mig igår kväll, nu känner jag mig bara tom och har ont i hela kroppen. 
 
Nu är det helg, inga direkta planer mer än att skriva på ett projket och städa. Jag hoppas att det fina vädret håller i sig för jag skulle vilja sola en stund också. Har inte varit med om att jag brukar vara såhär blek i maj, brukar vara i framkant med en bränna...
 
trevlig helg
 

HR assistent, Lidköping och en massa HRM/HRD

Det är onsdag och underbart väder. Solen skiner och det ska bli upp mot 24 grader, men jag drar mig för att ha short med tanke på att det fortfarande är lite kyligt i luften. Jag är dock väldigt sugen på sommar, vara ledig och kämpa i solen för färg. Har tyvärr inte minsta färg i ansiktet äns, jag som brukar ligga rätt bra till när det är majmånad. Det har regnat för mycket senaste veckorna så möjligheten har inte funnits.
Jag hoppas att helgen bjuder på strålande sol så kan jag ta igen det då!
 
Annars är allting bra här i Norrköping, har lite mycket i skolan just nu innan sommarlovet träder i kraft. Vi är ett gäng studenter i klassen som mentalt nog redan gått på lov, vilket gör att kursen vi läser känns extra jobbig. Mitt i all kämpande med projekt och duggaplugg så fick jag veta att jag klarade kommunikationskursen med ett klart VG. Känns oerhört roligt med tanke på att det är mitt första! Skönt att få släppa ytterligare en kurs bakom sig och inte behöva komplettera. Det är total fokus på denna kursen och jag hoppas att jag fixar duggan imorgon. Vi har inte haft utrymme att plugga och jämföresvis med några i klassen så ligger jag relativt bra till. Har ju hunnit läsa all litteratur som exempelvis andra inte har. Problemet är väl att jag inte fått in kunskapen i huvudet.... har iaf idag och imorgon förmiddag på mig!
Bara 15 dagar kvar till sommarlov. Det får bli mitt mantra.
 
För ett par helger sen var jag hemma i Lidköping och hälsade på mamma. Hon ska flytta så jag hjälpte till genom att ta undan mina saker som fanns kvar. Nu står dom och skräpar hos Jonas mamma istället, men hon ska snart komma och hälsa på så då tar hon med sig dom. Jag hann med en del när jag var hemma, bland annat träffa W. När man kommer hem får man alltid höra rykten och annan skit om alla, det hör till. Det ska snackas och gärna att man ska ställa sig över dem. Men mycket handlar också om att bevisa att man lyckats i förhållandevis till andra. Den helgen fick jag information om två stycken som jag haft olika nära relationer med. Lika mycket som man glömt och inte har någon kontakt, lika mycket konstigt känns det att höra att de man känt - har en form av relation. Jag kan inte tycka så mycket i denna saken heller, för det var så länge sen men jag hoppas bara att det inte pågick när jag var en del av det.
Lite otydligt kanske....
 
På tal om andra saker som inte har med drama att göra är att jag har nu arbetat som HR assistent ett par gånger och jag gillar det väldigt mycket! Tycker det är kul och göra det som har med min proffession att göra. Sen finns det som alltid små saker som man stör sig på och undrar varför inte jag? Men det är saker som man får klura ut när man varit där lite längre.
 
Trevlig onsdag
Sofia

Thunder Road - Bruce Springsteen

En vecka med total fokus på hemtentamen i kommunikation, men nu börjar det närma sig ett slut och jag håller på att slutföra den. Förhoppningsvis kan jag skicka in den under eftermiddagen så jag slipper fokusera mer på den idag. Förövrigt har det inte hänt så mycket mer i veckan, har mest vilat upp mig och pluggat. Helgen består som vanligt av fotboll så igår var jag på utbildning hela dagen. Idag är det match ikväll som jag och Peter ska ansvara för. Riktigt kul!
 
Nästa vecka finns det lite mer på tapeten, redan morgondagen är full av saker att göra! Det bästa med hela dagen är att Fanny kommer hit! Hon ska stanna över natten för en intervju i Linköping men oavsett vad så kommer det bli kul som alltid. Börjar läsa en ny kurs och arbeta på mitt nya jobb. Det är en måndag fylld med massor av saker att göra. Imorgon är det också exakt en månad kvar innan jag slutar termin 1, vilket känns som behövligt. Har blivit aningen uttröttad som jag blir varje vår. Är ledig nästan hela juni innan jag börjar jobba på Stadium Sports Camp igen. Har inte så mycket planerat för sommaren men jag hoppas kunna hitta på en massa saker! Vore suveränt att göra olika saker med olika kompisar så att man fyller ut dom andra veckorna också.
Med nog om det, dags att få klart hemtentan!
 
Sofia

RSS 2.0