istället för inlägg - sjuk bra låt istället

If there ever was
A good time to start
This off, then I'm off
The circle of trust
Believe what I saw
Was real; how you feel?
Do you remember the time,
When I loved you way more
Than you could handle?

Now you never know how to feel
I will let you down, being ill
Better run away and be gone
Gone forever

Go travel the world
Here at night
On a dirty road
Or a high
With the speed of light
Better you're
Gone forever

The man on the bus
He screams out in need
Of love and affection
A woman tried to give him her heart
There's a gun in his hand
Black death in his eyes

You will never know how to feel
I will let you down, being ill
Better run away and be gone
Gone forever

Go travel the world
Here at night
On a dirty road
Or a high
With the speed of light
Better you're
Gone forever

If there ever was
A circle of trust

Now you never know how to feel
I will let you down, being ill
Better run away and be gone
Gone forever

Go travel the world
Here at night
On a dirty road
Or a high
With the speed of light
Better you're
Gone forever

Gone forever
Gone forever

Snart dags att säga hejdå?

Den här bloggen har funnits ett tag.
Jag skaffade den första gången när jag gick på gymnasiet men sedan stängde jag av den. Öppnade upp den igen och stängde ner den igen. Sista gången startade jag upp den i ett sista försök att bara få skriva av mig.
Mest hoppades jag att mina gamla demoner skulle lämna mig ifred. Bloggen representerar känslor och tankar som jag försökt att sammanfatta genom åren. Idag undrar jag mest för vem bloggen fyller en funktion för?
Läsare har aldrig varit en prioritet och faktiskt något jag glömt att det skulle finnas.
Jag har glömt, att det är här jag faktiskt lämnar ut en liten del av mig själv - för andra att ta del av.
 
Allting har en början men det finns också slut. Jag känner att det börjar bli dags att avsluta min tid här. Det finns inget mer som jag kan och vill dokumentera ner längre.
Ändå känner jag mig tudelad av att stänga av.
Så innan jag gör detta definitivt kommer jag skriva ett inlägg. Ett helt vanligt inlägg.

förkyld

Jag avrundade förra veckan med att ta ledigt på fredagen från skolan. Passade på att ta sovmorgon och göra annat som man inte hinner med, exempelvis arbeta med fotbollen. Hann avverka ganska mycket innan Jonas och jag tog helg. Helgen har varit helt okej, lugn och skön mestadels. I lördags tittade vi på fotboll, vilket gick ganska dåligt för IFK Nkpg... KFF också för den delen.
På söndagen skulle vi på kalas för brorsbarnen. Det var ett trevligt kalas men vi åkte hem ganska tidigt. Jag vaknade nämligen upp med halsont under söndagen och var ganska hängig. Det skapar alltid ångest hos mig när jag blir förkyld/sjuk. Speciellt nu när en ny kurs ska börja med intressanta föreläsningar. Men igår kväll bestämde jag mig för att vara hemma idag, oavsett hur bra/dåligt jag mådde. Kändes rätt bra att kunna sova till 8 idag och känna att man mår bättre än igår. Men jag bär på något, det känner jag. Kroppen är aningen mör och seg.
 
Jag ska passa på att läsa en bok som vi ska skriva ett arbete om, så att jag gör något vettigt fast att jag är hemma. Ska även försöka diska och plocka i ordning här hemma. Verkar som om det alltid är kaos i lägenheten!
Vi får se om jag orkar ta mig till träningen idag eller om jag är hemma.
Annars är det en vecka med mycket arbete och fotboll som alltid =)
 
SOFIA

födelsedag, master och fotboll

Jag har nämnt det tidigare och jag fortsätter på samma spår, det är väldigt intensivt just nu. Har precis avslutat en hemtenta i sociologi, ett ämne som jag inte klarar av. Inte för att det är ointressant utan för att det inte passar mitt tanke sätt kring människan, jag är fostrad pedagog som ser individen som den är och inte vad samhället försöker göra med den. För-och nackdelar finns det alltid med dessa synsätt. Även om hemtentan är klar så kan man inte riktigt pusta ut ännu, PM med gruppens projektarbete ska in imorgon och vi har endast skrivit syfte och frågeställningar. Det är inte så bra planeringsmässigt. Utöver detta måste jag börja läsa en bok som ska lägga grund för nästa arbete som kommer i den nya kursen. Jag har valt att fokusera på H&M istället för Starbucks, mest för att jag äntligen får läsa en bok på svenska och sen kan jag faktiskt relatera till butiken. Vi ska inte lämna in arbetet om ca en månad men enligt läraren ska man börja bygga upp ett portfolie redan nu.
Utöver allt detta så fyllde jag 23 igår. Det var en lugn födelsedag med hemtenta och en tid hos optikern. Synen har visst blivit lite sämre, vilket jag har känt av lite själv. Mina nuvarande bågar är aningen svaga så jag passade på att beställa nya. Det blir en liknande modell fast aningen större. Det har också blivit kallt, väldigt kallt. Har uppgraderat mig i jackor, behövs mycket tjockare om man inte ska frysa. När jag tränar grabbarna behövs vinterjackan.
 
Det händer inte så mycket om dagarna mer än att jag inser att jag måste lägga ner lite mer tid på plugg än förut. Hösten är här och vi får nog snart den första snön. Fotbollen börjar lida mot sitt slut och det är också skönt. Har dock en del utbildningar som ska genomföras innan för att få ut lite legitimationer etc. Men snart ska jag bege mig till skolan och lämna in hemtentan, ska passa på och fira avslutet med Kristoffer och Andreas med skitsnack och fika :)
 
Vi hörs :)
SOFIA

RSS 2.0