när det känns i hela magen

Har suttit och skrivit på ett arbete som ska in nästa vecka. Har inte hunnit eller orkat plugga på ett tag men nu börjar det dra ihop sig med kurserna. Det är mycket på jobbet också. Jobbade över idag så jag var hemma en timma senare än jag skulle. Imorgon är allt dock tillbaka igen, då är jag hemma efter sex istället för sju.

Annars så känner jag mig lite konstig. Mest tankspridd och frustrerad. Eventuellt lite utmattad också. Det händer så mycket runt omkring nu att jag skulle behöva en veckas ledighet för att ordna upp saker. Jag skulle behöva gå till arbetsförmedlingen och träffa en yrkesstudievägledare som kan tala om för mig vad en beteendevetare med min inriktning kan söka för jobb, göra färdig de sista skoluppgifterna och sedan fixa med andra saker som påverkar min höst. Nu är det som att ta studenten igen fast att jag känner mig mer trött och frustrerad än vad jag gjorde då. Jag var en lycklig tjej som bara ville komma från stan. Nu är jag en tjej i en stad som känner en konstig känsla i magen och står på samma ställe och trampar.


Dags att fixa matlådan inför morgondagen och planera nästa pluggtillfälle.


Trevlig kväll
SOFIA

det är sofias dag idag

Känner mig fortfarande lite kass efter sjukdomen, ligger mest i sängen och snorar. Ibland hostar jag också. Nu börjar det närma sig fredag igen och då är det dags att börja arbeta igen. Som alltid är det en skräckblandad förtjusning. Har haft en veckas ledighet - ofrivilligt. Idag åkte Jonas pappa hem och nu är det bara VI igen. Det känns alltid skönt att få bara vara vi igen, göra vad man vill och se efter sig själv.
Jonas och jag tog en kort promenad innan han åkte till jobbet. Jag blir dock så andfådd att det är jobbigt. Hoppas det går över tills på torsdag, för då ska vi ta oss ett varv på Kolmården.

Idag är det min dag, min namndag. Mamma skickade ett grattiskort med en peng och Jonas gav mig vackra blommor för ett par dagar sen. Själv skickade jag efter en tidningsprenumation! Jag har börjat ladda så inför sommaren. Det ska bli så sjukt jävla skoj att bara jobba. Inget plugg. Ska spara massa pengar och sedan ska vi slänga det på en resa och vara borta ett tag och bara sola. Bada. Äta gott. Sedan kan vi komma hem igen.
Jonas är också väldigt sugen. Vi har aldrig kommit iväg när jag tänker på det, men nu är det dags. Annars så har jag inga planer på att spendera pengar på någonting annat. Eventuellt blir det en fjällräven jacka som vår/höst och ett par RayBan solglasögon !
Jag har egentligen andra drömmar (att bli klar nu och få ett heltidsjobb ngnstans). Dessa drömmar kämpar jag på med men det börjar arta sig - varje fall för studierna. Jobb är det ganska dåligt om.
Ska ta mig lite glass och mysa framför tvn.
Det är ju trots allt min dag idag :)

update

Jag slås av hur bra man kan känna sig ena dagen medan en annan så faller du ner. Idag är det en sådan dag. Har blivit väldigt förkyld att varje steg jag tar gör mig andfådd. Idag spelar det egentligen ingen roll hur jag ska må eftersom jag måste plugga varje fall. Jag kommer inte ifrån. Däremot hoppas jag ändå att min hjärna är något mer kreativ och på än vad jag har varit den senaste tiden.
Behöver färdigställa en uppsats, några frågor, ett projektarbete och plugga inför en tentamen. Blir extremt trött i hela kroppen när jag läser den meningen.
Usch.
Nu är det nog dags att sätta igång om jag vill kunna läsa min Kallentoft bok ikväll :)

trevlig dag!

fall av kärlek

Ligger i sängen och svettas ihjäl. Det känns så varje fall. Har blivit sjuk och sitter nu i min ensam medan Jonas och hans far ska käka på Texas Longhorn - utan mig. Jag glädjs med dem men tycker just nu att allting är trist. Är extremt uttråkad också.
Feber, hosta, huvudvärk och svettningar - det kan inte bli bättre. Har därför klickat hem lite saker på rean på H&M, tänkte först klicka hem ett par röda converse men det tyckte Jonas var onödigt. Jag har antagligen många par skor och behöver inte fylla upp lägenheten med ett par till.
Jag skulle jobbat idag, känns skönt att jag tog beslutet att stanna hemma och sova. Jag är sjukanmäld för morgondagen också. Ska bara vila och plugga imorgon tänkte jag. Även om det känns otroligt trist.

ska kasta mig framför en film nu, HP den sista filmen blir det!!

mitt hopp är en skadeskjuten kråka och jag är springande barn

Är allt bra där ute?

Jag kämpar på. Känns som om jag hamnat i en svacka och finner mig lite likgiltig mot allt. Jag vet inte om jag är utmattad eller vad det är som drabbat mig.
Lägenheten är stökig och smutsig, så som det kan bli när två individer lever vid sidan av varandra men samtidigt gemensamt. Det blir lätt så när jag jobbar och är borta från morgon till kväll medan jonas jobbar eftermiddag till kväll.
Det är svårt att synka och se till att den andra gör något medan den andra jobbar. Vi är båda trötta och griniga när vi kommer hem. Jag är ledig nu i fyra dagar och ska försöka få ordning på hemmet, oss och plugget.
Igår gick en heldag åt att ha ont i magen, ta mig till linköping för intervju och umgås med M&M. De var så snälla och lånade ut bilen till mig så jag kom hem - utan kollektivtrafik!

Idag fick jag tillfälle och mysa med Jonas också. Vi tog morgonen och bara kramades och snackade. Nu är han på jobbet och jag har fått ordning på en uppgift som behövs endast stämmas av de andra dagarna. Har andra uppgifter som jag också ta mig igenom. Ska skriva ett städ, mat- och handlingslista åt oss. Vi har blivit lite slarviga med vårt matschema men nu ska vi försöka komma upp på banan igen. I helgen får vi sällskap av Jonas pappa så det kan vara skönt att få ordning på lägenheten också.
Köket skulle behöva en rengöring på golvet samt en diskning.. för att inte tala om vårt vardagsrum som innehåller extremt mycket kläder!!
Vi har en yta över som skulle kunna fyllas upp med en klädstång där vi kan hänga upp våra kläder. Båda har jätte mycket kläder så det skulle vara ett alternativ. Jonas tycker mest att jag är knäpp och att det är onödigt.

Jag hoppas att jag kan avsluta denna tisdag med en lugn kväll. Lägga mig i sängen och läsa en bok vore det ultimata men vi får se :)
ska fortsätta med mitt.

trevlig kväll!!


såhär ser det ut nu

Vilken härlig morgon det är! Solen lyser och det är vindstilla, tror att det ska bli upp emot 20 grader. Känns otroligt varmt och skönt - ska dock spendera min dag här hemma. Har studier som ska struktureras upp efter min arbetsvecka. Har arbetet i sex dagar så det känns skönt med två dagars vila även om jag ska plugga bara. KD har nämligen stängt vissa vardagar i maj, vilket är till min fördel då jag behöver plugga ganska mycket i maj. Det känns som måndag idag, och det innebär oftast för mig att ordna upp saker som jag inte lyckats göra under helgen.

Det skulle behövas städa och tvätta här hemma. När man har jobbat har man inte orkat fundera på hur det ser ut hemma...men nu ser jag allt. Hur snuskigt det är på toan, hur mycket kläder som ligger i vardagsrummet och pappersinsamlingen i köket nästan är överfull. Dock får jag ta det imorgon i samband med storhandlingen för då har även Jonas tid.
Ska börja plugga nu så jag kan få tid till att sitta ute och njuta av att det redan är majmånad men också att somamren närmar sig !

RSS 2.0