här och nu

Här är en lite update om vad som händer:

Är på jobbet och bloggar vilket inte är det ultimata då jag egentligen borde göra detta
hemma.
Men nu är jag inte hemma utan på jobbet, det har vart en lång dag med få besökare. Vilket
är ganska trist då det var perfekt väder för vandring här.
Nu väntar jag på att klockan ska slå sju så jag kan stänga ner och få åka iväg. Vi åker hem
ikväll till våra föräldrar och det ska bli skönt att få lite semester. Har jobbat fyra dagar
i rad nu.
Morgan och Monica njuter med barnen i Turkiet och har säkert stårlande sol, fast det har
inte vart så dåligt väder här ändå.

Det händer inte så mycket hos oss längre, Jonas har semester i några dagar till och jag
jobbar på. Snart börjar faktiskt skolan också så det är dags att ta tag i lite plugg.
Har en tenta som ska vara gjord den 18/8 från en sommarkurs som jag ska tenta av. Vi har
haft lite besök och Jonas har fyllt år. Jag har kört lite bil nu som verkligen ger eftersmak.
Suget efter en egen bil är enorm!!
Att få möjligheten att bila hem är underbart, så himla skönt att bara anpassa oss efter just
oss själva. Väldigt sällan som vi får göra det så det blir lite lyxigt faktiskt.
Har spenderat pengar på kläder och skor, vilket man gör när man får lön. Annars är allt precis
som vanligt här i Norrköping vilket är skönt - tycker jag.

Snart ska jag på semester, men först: jobba en stund till.


Härliga IFK

Visst är det tur att jag inte är en bloggare i världsklass? Jag har så sjukt svårt att hinna med mig själv just nu och så ska man hinna sätta sig ner framför datorn? Nehe du, jag lägger tid på annat.
Men nu sitter jag ändå här, en lördagskväll, med ändrade planer och fokus på univetsitetet. I samband med antagningsbeskedet fick jag se över uppropen och den ena tentan som jag ska skriva i mitten av augusti också.
Annars så jobbar jag ganska mycket, men denna helgen är jag ledig en stund. Underbart.
Vi har besök av jonas pappa också, vilket är super trevligt. Jonas och jag ska bege oss och handla snart så jag kan laga lite mat till oss.
Vi skulle egentligen ut och äta men ingen var så värst hungrig efter matchen med IFK så det får bli lite räkor och sådant.

Nu ska jag återgå till det sociala och så får vi se när vi möts igen.

ordning och reda

Sommaren innebär oftast att släppa taget och glömma verkligheten en aning och så har det verkligen vart för mig ett tag nu. Efter skolan bestämde jag mig för att lägga mig själv på hyllan vilket resulterade i total kaos. Nu, idag, på min lediga dag bestämde jag mig för att ta ner mig själv och reda ut framtida bekymmer som jag "antagligen" har. Det ska ordnas upp med skolan, beställningar inför hösten, tentaplugg och räkningar.
Tentaplugget är inte så allvarligt som det låter, jag kom in på en kurs denna sommaren som jag behöver ha i min studieplan så den ska jag tenta av den 18 augusti. Vilket än så länge känns helt okej.

Min lediga dag - helt galet varmt ute men jonas jobbar. Vilket är synd men han har snart fyra veckors semester vilket han tycker ska bli underbart. Själv önskar jag mig lite sommar innan skolan börjar men pengar är inte fel det heller.

Åkte in till stan förut med jonas, han skulle till jobbet och jag skulle kolla in rean. Hittade en massa kul faktiskt som jag är skit nöjd med. Stötte även ihop med Frederik som var ute och strosade i solen. Vi sprang vidare en stund innan vi vandrade hem i solen som stekte. Lägenheten är ganska varm den också så jag drog ner och öppnade fönstren. Hoppas det svalkas av snart för annars får jag ta mig en glass någonstans.
Nu ska jag försöka komma igång med jakten på ordning för att sedan lägga upp mig på hyllan en stund till :)

trevlig dag

så många broar jag bränt, ingen tog mig riktigt över, nej

Efter många vackra dagar denna veckan är jag ledig och får ta del av moln som om en vacker stund kommer att övergå till regn. Det är ändå okej, jag bryr mig inte om regn idag. Det är ingen bra dag ändå, jag är frustrerad och är inne i den dära perioden som Jonas helst skulle kunna be mig att vara utan. Tyvärr så tillhör det den kvinnliga kroppen men jag är inget fan av dessa förändringar som sker heller. Allt avrundas till lite mensvärk och blod - helt otrolit.

Har målat mina naglar i en "French Rose"-färg som är genomskinlig fast men inslag av rosa. Känner mig ganska redo inför bröllopet imorgon men känner mig lite opepp på att ta mig hem. Känns som om jag behöver rycka upp mig lite faktiskt!
Håkan Hellström gör mig sällskap vilket är fint :) Ska kanske kolla om inte Eldkvarn skulle vilja ta över?
Annars så jobbar jag på och nu börjar högsäsongen imorgon vilket gör att arbetstiderna blir mycket längre. Det är så värt det, med pengarna så ska vi resa utomlands. Det tycker jag att vi båda förtjänar! Sitter och väntar faktiskt på att mina chefer ska maila ut schemat för andra halvan av juli. Åh, jag behöver handla lite födelsedagspresenter till Jonas också. Han fyller år 23/7 och det börjar närma sig snart. Tiden går för fort, jag hinner inte riktigt med.

Hoppas alla har en bra sommar, jag funderar på alla pengar man tjänar och vad man ska införskaffa sig som en present som man verkligen förtjänar. Jag är ju så sugen på många saker: Ipad, utomlandsresa och ny tatuering igen. Haha, min tredje hade egentligen knappt hunnit läka innan jag hade bestämt mig att det skulle bli en till. Denna gången visste jag exakt vart, hur och varför.

Nu är det min andra sommar här i Norrköping och det börjar bli bättre med allt. Det var lite ostadigt när jag flyttade hit men nu börjar saker att bli till ett liv och inte ett försök om liv. Det finns någon jag skulle kunna ringa för att förgylla mina dagar, ja tack för alla vänner man skaffat sig på vägen hit.
Ja, Jonas och jag har det bra här. Jag tror han håller med mig om att det vart ett bra val att flytta iväg och få börja om. Det ordnade sig.

Trevlig helg allihopa

RSS 2.0