Till Ellen

Jag hade tänkt att posta ett blogginlägg, men nu kommer först ett svar till Ellen. Frågan som DU ställde var följande:
"Hallå :) ska jobba som extrapersonal på skara sommarland i sommar så jag googlade runt lite och hittade din blogg. Såg att du hade gjort det för ett par år sedan, hur mycket blir man erbjuden att jobba ungefär? :)"

Först och främst vill jag ursäkta att svaret till din fråga dröjt, jag har nämligen varit bortrest och har därför inte tittat in på bloggen! Men jag vet inte vad du fick ut av bloggen men jag jobbade ju också extra. Då fick jag ganska mycket erbjuande till att jobba, under en vecka jobbade jag ialla fall tre dagar, men då jobbade jag dubbla skift istället. Började dagen med att jobba inne i parken och sedan gick jag vidare till campingen och jobbade där. Jag var också inom resturang och det vet jag inte om du kommer att vara? Förhoppningsvis så får du jobba jätte mycket :) Ett tips jag har är att tacka JA till allt, för ju oftare du kommer in och jobbar desto mer får du. Jag kunde vara inne och jobba en dag och så frågade de mig innan jag gick hem för dagen om jag kunde ta dagen efter också.

Nu när det är så svårt att få jobb så ta vara på möjligheten att jobba på. Jag blev också erbjuden en sommartjänst för året därpå, men då hade jag flyttat till Norrköping så jag tog mig in på Kolmården istället!  Jag vet inte hur gammal du är så du kanske behöver sommarjobb nästa år med?

Annars önskar jag dig en trevlig sommar

SOFIA


Mallorca och allting mitt i mellan

Det är ovanligt länge sen jag tittade in. Annars brukar jag ha vägen förbi - ganska så ofta i alla fall. Men nu tänkte jag att det fick bli två inlägg idag, även om det ena är ett svar på fråga som jag fått. Vilket inte hör till vanligheterna att jag får kommentarer.
Det har hänt lite saker den senaste tiden. Jag fick ett blogginlägg publicerat hos Alumni-nätverket med två kommentarer. De var positiva så jag var väldigt nöjd. Publicerade jag texten även här? (ska kolla detta)
Några intervjuer kommer jag att gå på. Jag åkte iväg till Mallorca med E vilket var kul.
 
Mallorca var underbart. Jag har en förkärlek till detta land, som en konservativa person jag är så kommer detta vara en återkommande resmål som jag kommer att besöka. Även om Jonas säger nej. Tyvärr har jag bara turistat i norr, men städerna jag besökt där har varit små pärlor så jag ser fram emot att få se andra delar av ön i framtiden. Vi passade på att åka till Palma en dag för shopping, jag skulle vilja haft ytterligare en dag så man kunde se på ex. katedralen som fanns.
Vi hade dåligt väder på mallis, endast 2 soldagar. Men jag kom hem ganska utvilad.
 
Men nu är jag hemma och återgått till vardagen. Jag har faktiskt också tagit ett stort beslut vilket känns bra, det handlar om en jobbsituation. En kort sammanfattning om läget så återkommer jag när jag fått inspiration att skriva djupa texter igen.
 
Sofia

5 maj

Även idag lyser solen! Det har verkligen varit ett toppen väder idag trots att de starka vindarna. Vi passade på att hänga med Emilie och Pelle, tog en glass på Halvars och snackade skit.
En härlig avslutning på en veckan.
Jag blev förvånad att det var ett tag sen jag bloggade, kanske beror det på att våren/sommaren kommer - då brukar jag bli lite off.
Ville bara göra en update att jag lever.
 
Nu ska jag göra lite mat.
Hörs :)

RSS 2.0