om en vecka fyller jag 22

Idag är det ju min favorit dag! Måndag. Innebär ju alltid att vissa saker ska ordnas upp och efter semestern blev min lista lite för lång att jag skjöt upp den. Passade på att storstäda idag också, lägenheten är lite skitig så vi tog tag i detta nu. Dock måste vi dammsuga stället imorn för det hann vi inte innan Jonas åkte och jobba.
Har en lista jag ska ta mig igenom efter detta inlägg, oftast är det ju så att det finns frågetecken från sommaren som man inte hunnit reda ut och att det ligger kvar. Men, idag ska dessa saker bort!
 
Jag har faktiskt hamnat i en svacka där jag tycker synd om mig själv men också är extremt lat och trött. Omotiverad. Detta har bidragit till att allting känns jobbigt och tråkigt. Igår fick jag nog på mig själv och kände att nu måste jag ta tag i allt, så imorgon startar mitt nya liv. Sofia 2,0. Förändringen innefattar inte så mycket mer än att plugga fler dagar än jag gör nu och bli mer aktiv med jobbsökandet.
Det som har varit ett problem just nu är att jag jobbar helger och att kursen går på halvfart. Innebär att jag är aktiv tre dagar i veckan, där ena dagen går ut på att plugga och se en föreläsning. Nu är det slut på detta, nu tänkte jag speeda upp det och istället plugga 2-3 dagar i veckan och ligga steget före i kursen vilket blir gynnsamt inför tentor och uppgifter då allt material redan är inläst - endast repetition.
Imorgon blir  nog allt bättre, även träningen blir nog mer inspirerande också.
 
Det är tur att jag fyller år nästa måndag så det händer något kul. Jag älskar få alla sms, gratulationskort och främst paket. I år har jag faktiskt en önskelista med saker som jag vill ha och det som jag inte får nu kan jag önska mig i jul :)
Nu ska jag nog börja med listan ändå, datorn vill också greja med sig själv så jag måste starta om den nu !
 
SOFIA
 

Mallorca - Sverige 1-0

Har nästan landat här hemma efter en veckas semester. Dock är det fortfarande mycket att ta igen! Som vanligt blir min "to do"-list större och större.
Att komma hem innebär ju, tyvärr, en massa som måste bockas av, fixas, kollas upp etc. och det är precis det jag håller på med nu. Massa info strömmar in i huvudet på mig och jag försöker hänga på. Såg exempelvis idag att "internet explorer" har säkerhetsmissar så jag fick hämta hem ett annat internetalternativ.
Snart reder det väl sig det också. Har tvättat och pluggat mestadels idag så mycket annat har jag inte hunnit med. Som alltid är skolan lite seg och jag har en tråkig engelska bok jag måste ta itu med imorn. Var också tvungen att planera tentaplugg vilket alltid känns skönt att vara förbered på så att jag slipper känna mig jäktad när det väl närmar sig.
 
Vi var ju på Mallorca en vecka vilket var super! Sol, bad, god mat och dryck samt 28-30 grader varje dag :) Det finns ju en charm med att komma hem också. Veckan är ju kort nu så jag ska mest plugga och träffa Emilie på fredag innan det är dags för jobb i helgen. Jag längtar faktiskt redan till måndag, inte för att jag ska göra något speciellt utan mest för då har jag lite fler dagar på mig att ordna upp lite ärenden mm. Nu skjuter jag istället upp det eftersom det ändå inte hinner hända något fören på måndag!
 
Ska återgå till saker som måste ordnas innan jag slänger mig framför TV'n och förklarar ledigt!
 
Puss

förkyldning, höst och plugg

Det är verkligen höst här i Norrköping och jag trivs med det. Mysa framför en film, serie eller en bra bok är verkligen helt underbart. Jag har råkat ut för en förkyldning nu också vilket gör mig mer trött än vanligt samt väldigt omotiverad till vissa saker. Skulle behövt gå bort till E och dumpa av en nyckel men jag är för trött, känner mig sliten.
Jag skulle även läst igenom ett kapitel i en bok men när jag väl ska bläddra sida kommer jag inte ens ihåg vad jag har läst om. Därför släpper jag allt för idag. Eftersom jag nästintill är 50% arbetslös så försöker jag hitta på saker på vardagarna som behövs göras när skolan inte tar upp tid. Men idag tänkte jag unna mig lite lugn och ro. Dricka lite gott te kanske och bara slappa.
 
Det värsta med att vara hemma är att man spenderar mycket pengar. Råkade beställa hem två saker för 400 kr från TopShop. Inte för jag behöver dem utan bara för att jag har en hang up på döskalle saker. Jag älskar ju exempelvis Laila Bagges smycken och har ett antal hemma. CheapMonday är ju ett annat märke som finns mängder av hemma. Nu kom jag på vad jag önskar mig i födelsedagspresent =)
Jag fyller jag faktiskt år om fyra veckor (?) och blir 22 år. Man vill ju ha en liten önskelista som man kan dela ut till nära och kära !
 
ska kika runt på nätet en sväng till innan jag slänger mig framför en film/serie !

v.36

Det är nu hösten är på ingång och det "riktiga" livet börjar igen. Andreas på jobbet brukar benämna saker som sker utanför jobbet som "riktiga" och jag kan faktiskt hålla med. Sommarjobbet är som en bubbla man lever i och nu är jag äntligen utanför, förutom helgerna. Skolan är igång och jag har precis kollat igenom så allting är klart inför starten på onsdag. Duktig och överambitiös som jag är nu när jag endast läser 15 hp ska jag läsa in mig på litteraturen redan idag.
Det var länge sen jag beställde en bok till någon kurs då jag alltid haft möjlighet att låna dem. Dock kommer jag att ha använding för den senare, jag känner det på mig.
 
Norrköping har fått riktigt härligt väder idag, solen skiner och vindstilla. September ska vara såhär, härligt höstig men ändå rätt så mysig. Ska titta in på H&M.com innan jag sätter mig ned med engelska boken :)
 
trevlig måndag

RSS 2.0