måndagen den 20 juni

Den fina helgen är förbi och en ny vecka är här. Vi kom upp till Stockholm i fredags kväll och bodde på ett jätte fint hotell. Tyvärr så hade hotellet ett fult yttre och såg väldigt B ut men deras insida var gudomlig. Inredningen var grym och maten var bra. Jag var riktigt nöjd!
På lördagen åkte vi ut till Djurgården och gick på Vasamuséet vilket var sjukt coolt. Jag hade aldrig varit där innan, båten är enorm och väldigt facinerande hur snabbt det sjönkt. Väldig imponerad. På eftermiddagen hängde vi runt på stan med Jonas kompis Oskar. Det blev en lugn kväll fast vi egentligen hade andra planer.
Kom hem igår och möttes av spöregn som vägrade stanna av. Vi åkte och såg IFK Norrköping spela vilket var kul dock var det orättvist att de inte fick plocka poängen de förtjänade igår.
På Parken hade E-on en tävling, man skulle skjuta en boll genom olika poäng som var utsatta i målet. Jag satte 50 p, därav i krysset, jag var den enda just i det läget som hade satt den där. Malligheten tog över vilket Jonas fann störande.
Ibland måste man vara stolt över vad man kan åstadkomma utan att vara underlägsen.

Idag var jag tillbaka på jobbet igen, det var okej med folk tanke på vädret idag. Det finns lite irriterande moment på jobbet, saker som får en att undra vad människorna sysslar med. Förhoppningsvis går det över. Till ett annat roligt, så ringde Emilie mig idag. Det var ett tag sen vi sågs, hon verkade må bra. Vi skulle försöka ses under nästa vecka. Jag kan inte förstå att tiden går så fort ! Snart är det bröllop också... Åh tiden går för fort..

upp, och iväg

Myser framför Sex and the city men borde försöka strukturera upp morgondagen. Det är ganska mycket som ska ordnas imorgon innan vi åker men jag har typ ordnat en sak av 100. Jag har ingen lust gällande morgondagen, skulle önska att Jonas var hemma och kunde hjälpa mig. Det var väldigt länge sedan vi städade lägenheten ihop! Även om det är det värsta han vet så är det ändå mysigt när vi hjälps åt :)

Har jobbet i två dagar nu vilket var skönt, det var ganska mycket folk tanke på att det var student och skolavslutningar. Ganska kul att det är två år sen jag tog studenten och vid denna tiden nästa år har jag en ny examen, fast en Fil.kand. Veckorna springer verkligen fram nu, det är bröllop om två veckor och sedan är det redan Juli. Även om jag alltid älskat juni, juli, augusti så är det verkligen inte som förut. Nu flyger tiden förbi och jag står bara och tittar på. Usch, jag blir alltid så tankespridd vid studenttider och allt, jag undrar ibland vad alla andra gör. Vart tog Ni vägen?
Därför känns det skönt att få fundera ut ibland vart man själv är.
Jag fick en knasig tanke i höstas då jag trodde att 2011 skulle vara ett bra år, framför allt mitt år. Tar tillbaka den tanken, det känns som om 2011 inte riktigt är min gej. Jag är ändå ganska nöjd, har kommit mer än halvvägs genom utbildningen och sen har skinnet på näsan i liten grad kommit tillbaka - det tackar jag för!

Men imorgon måste jag ta del av våra bekymmer här hemma, detta i form av tvätt och storstäd. När ingen orkar ta ansvar får jag rycka in på mina lediga stunder och rensa upp. Imorgon ska vi dock hämta upp en massa saker, som Jonas ID och paket. Vet inte ens hur jag ska hinna med allt innan tåget avgår imorgon. Plugga ska jag försöka göra också, så jag får ordning på sommarkursen.
Vi åker upp till Sthlm imorgon vilket ska bli underbart :) Mys mys mys !!

snart frisk igen

Det finns få saker som kan göra mig riktigt arg under tiden jag är sjuk, idag är SJ mitt huvudfokus. Jonas och jag har försökt att boka tågbiljett hem den 1 juli till bröllopet men så fort betalningen ska göras, blir det ett strul. Man kan betala men när man kommer tillbaka till hemsidan står det att SJ inte vill ta emot betalningen, skillanden som skett sedan halv två är att priset ökat med 10 kr/timmen. Känner mig frustrerad och irriterad på att saker inte fungerar, typ som när internet är segt. Då blir jag extremt seg.

Sjukdomen har börjat lägga sig vilket känns skönt. Jag är rastlös och hade inte orkat ännu en dag med snuva och feber. Jag mår okej idag, tror det var ett bra val att stanna hemma imorgon från uppropet av sommarkursen "Arbetsrätt". Ska dock försöka komma ut en sväng och ta mig en promenad så jag vänjer mig vid folk igen. Det är ju en del folk på Kolmården och då är det ganska bra att vara förbered på alla baciller och allt.

Det känns oerhört skönt att ändå fått vara ledig även om det innebar att jag var sjuk på kuppen. Jag har inte vart ledig sedan förra året. Ska jobba på onsdag och torsdag, vilket känns kul! Det var ju ett tag sen som sagt. På fredag åker vi upp till Stockholm vilket känns skönt att få lite semester och miljö ombyte.

Sitter och tittar på Sex And The City, har nog sett ett par avsnitt nu. Jonas tycker det är sjukt att  jag kan orka se dem igen fast att jag sett dem ett x-antal gånger. They never grow old!
Såg att min tatuering har någonting konstigt för sig, känns som om det finns en skorpa som ligger kvar fast ändå inte, ser mer konstigt ut och jag undrar om den inte tappat färgen. Ska prata med Jonas och se vad han säger, blir väl eventuellt ett besök på fredag hos tatuerar studion och be om en refill.

Trevlig vecka och helg allihopa :)

en sjuk-update

Skolan är slut och jag har bara ett resultat kvar från en tenta som jag väntar på men svaret kommer inte fören om ca 10 arbetsdagar så det tar ett tag.
Igår åkte Jonas hem till Skaraborg för svensexa men hemma kvar är jag. Jag skulle jobba var det tänkt tills jag vaknade upp imorse med en jätte förkyldning. Tyvärr fick jag feberfrossa så nu ligger jag hemma och känner mig helt färdig. Känns ganska segt att vara hemma när jag kunde jobbat, men det var väl dags antar jag. Har känt att det var på gång men att det aldrig kommit fram men nu har den.

Är dock ensam ikväll, vilket är trist då jag önskade att Jonas kunde vara här och ta hand om mig. Mitt tidsfördriv just nu är MTV Movie Awards vilket är ganska kul. Ska försöka slänga i mig lite mat innan jag ska vila, men ikväll ska jag sätta på en box av antingen SATC eller BigBangTheory.
Även en påse ostbågar som jag ska trösta mig med.

Trevlig kväll

jobba, jobba, jobba, jobba, tenta, jobba, jobba - ny vecka

Känner mig ganska sliten fastän att jobbet inte kommit igång ännu. Kanske beror det på vetskapen om att jag jobbar söndag-torsdag, lördag-måndag, onsdag-torsdag. Tacksam är jag dock för att jag har ett jobb men när det är vackert väder så går tankarnan iväg.
Sitter just nu i soffan hemma och tittar på EM-kvalet där det är en riktig Zlatan-show. Det verkar som om det blir en resa till Polen nästa år för att göra min pojkvän glad :)
För mig så räcker inte tiden till, jag förstår inte hur jag ska hinna med allt! På fredag är det jurdik tenta och jag är inte så nervös som jag kanske borde. Har tittat igenom de gamla tentorna och det ser ganska bra ut när det gäller mitt resonemang och val av lagtexter. Tryggt. Borde egentligen plugga lite hårdare men jag har inte orken och tanken på att jag har valt/eller? att läsa en kurs i sommar får mig att ifrågasätta min tankeverksamhet. Men, jag tror att det kommer att gå vägen, det handlar om att tenta av en kurs på 7,5 hp vilket känns ganska okej.

När jag tänker på vår lägenhet får jag ont i magen, det behövs redan diskas igen, handla mat för veckorna, stryka tvätt som är några veckor och städas. Dåligt samvete har jag för att vi är så dåliga på att ta hand om hemmet. Det ska bli skärpning efter fredag då jag har avslutat mitt 150% pluggande och endast har jobbet.
Saknar mina kläder också, har tröttnat på uniformen. Var tvungen att handtvätta min tröja eftersom jag trodde att jag endast behövde ett exemplar innan de nya kläderna skulle komma. Fel, dom är försenade och nu får jag stå mitt kast. Vattnet var svart efter handtvätten vilket kändes extremt ofräscht, jag är glad att jag tog mig i kragen och fräschade den.
Nu ska jag ta mig lite glass och fixa i ordning matlådan inför morgondagen.

godafton

Så var junimånad igång vilket innebär att min tuffa period med massa jobb och få ledigheter startar. Den regelbundhet som annars brukar finnas på schemat är justerat då jag bytte en dag för att kunna gå på uppropet av Arbetsrätt. Bara för att jag bytte en dag så får jag jobba mer än ledighet - men jag klagar inte.
Jag längtar efter pengar och vad jag kan göra med dem. Det som är positivt med att jobba så mycket är att man inte kan slösa pengar lika fort.
Nu beställde jag hem ett par navy converse vilket känns underbart! Drömmen är fortfarande röda :)

Annars är allt bra under vårt tak, vi jobbar mycket båda två. Jag väntar på att tentaresultatet ska anlända så jag vet om jag måste plugga till omtenta. Jag hoppas att jag har klarat mig !!
Har sista tentan isf innan sommaren nästa fredag i juridik. Förhoppningsvis kommer även denna tentan att gå bra.

Nu ska jag fixa lite mos till min matlåda inför imorgon.

Godkväll :)


RSS 2.0