Ladda grabbar, häll i er bärsen. Pilla in en prilla och förstå att ni är kungar ikväll

Kom nyss hem från en runda på stan med mamma. Det är en fin dag idag även om det blåste kallt så kan det bli en bra dag. Sitter och njuter av min Ipod och skall snart göra en party lista så att vi brudar kan göra oss i ordning och få rätt stämning inför kvällen. Jag har ett bekymmer, jag vet inte om jag ska ha klänning eller kjol?
Det är Valborg och det är fest, underbart. Vi ska ut till Skara och förfesta hos Oskar och så sen bär det av till Stadt. Skojj. Det som ska bli roligast ikväll är att Robinson gör mig och Amanda sällskap!

Let's dance but tell no one about tonight

and I just know that I just gotta get out of here


märker du hur fort det går?

Snurra flaskan
jag har aldrig
sanning eller konsekvens
vad vill du veta om mig?
fråga bara
jag berättar vad som helst

 


when it was good we were sitting on the top of the world

Blev skjutsad till skolan av Jonas och har haft en lektion, men nu sitter Amanda och jag och skriver på vårt samhällskunskaps arbete. Helgen spenderade jag med Jonas, vi var ute hos hans mamma och lekte med Ville. Det var mysigt men nu är man tillbaka i verkligheten och jag måste säga att jag hatar att återvända dit. Denna veckan är ganska soft ändå, idag är min sista skoldag denna veckan, sen är jag ledig tisdag, onsdag, torsdag efter klockan 11 och fredag. Idag ska jag plugga rättskunskap så jag kan lämna in mitt och Elinas arbete om Rwanda!
Skolan slut börjar närma sig och när första maj intar så är det endast 26 skoldagar kvar och då är det bara att njuta av festen. Jag är så ON asså, jag längtar extremt mycket att få springa ut F-huset och känna mig fri. Jag har inget ångest utan jag är nyfiken.

Ne, nu ska jag få ordning på verkligheten så jag kanske kan få leva i min fantasi en stund för där finns du.


Hemma efter en runda på stan med Robinson,  vi tog en fika och tjöta skit. Sen gjorde vi det vi var bra på och det var att shoppa upp våra pengar. Jag köpte en snygg kofta och Robinson köpte en fräsch skin liknande jacka. Jag kommer att spendera mycket tid hemma nu när jag inte får vistas på De La Gardie ett tag. Känns ganska konstigt eftersom jag vet inte vad jag ska göra hemma? Jag får ju inte plugga och det är ju bra egentligen men jag vet inte. Finns väl alltid något att göra.
All I have is you
and it's all that i'm breathing for
All I need is you
Now I can't make it through

SofiaNilsson

Jag har amorterat på livet, stått längst bak i kön
Aldrig haft semester eller tagit ut nån lön
Jag har levt som miljonär, och unnat mig allt
Den som lever på kredit för betala tusenfalt

refräng:
Jag har förstått nu och jag vet vad jag vill
Vad jag ska göra och använda framtiden till
Jag ska köpa vingar för pengarna och flyga ut över ängarna
Jag ska köpa vingar för pengarna och flyga ut över ängarna

För det finns en särskild mening med att bara finnas till
Att göra det man måste är att göra det man vill
Jag skymtar en förmögenhet i skuggan av en dröm
där fåglarna är vilda när dom vaknar ur sin sömn

refräng

När jag har flugit tusen mil ska jag flyga tusen till
För att göra det man måste är att göra det man vill

Mina vingar skall jag fästa med en kärlek som är sann
Mina vingar ska jag vinna och säja "Hej, jag vann"
Men du vinner ingen frihet utan att offra den du var
och vända dig mot vinden och skrika ut ditt svar

jag ser att ingen verkar bry sig och inte heller jag

God morgon! Sitter här och väntar på att lotionen skall torka på benen så jag kan ta på mig tigthsen utan att det klibbar. Skall göra mig i ordning för att dra en runda på stan med mamma. Det känns skönt att helgen är här och nu kommer man vara ledig ett tag och slippa gå till skolan. Kanske ska passa på att sola under veckan om solen är där?
Vi får se men jag ska njuta av att vara ledig och bara göra det jag vill göra.
Ska göra mig klar så jag kan sticka iväg, har lite att göra innan jag ska träffa Jonas. MUMS.
Var på stan en sväng och det var folk överallt och jag får sån panik när det är så mycket folk. Köpte ett par jeans och de var snygga på dock kan man ju inte ha på sig dem eftersom det är så varmt ute idag. Klockan är strax två och jag är så rastlös och jag vet inte vad jag ska hitta på. Ska tjöta skit med mamma kanske eller Widell som är social på msn.
Loving you is not a sin, not a sin what ever you say

fem casanovas med gasen i botten men kasst med lovers

Efter många om och men tar jag bort det jag skrev i morses och skriver om annat istället. Jag har tillsammans med mamma planerat studenten så nu har jag skickat iväg kort på mig som skall framkallas, de skall ut till släkten så de får se hur "vuxen" Sofia har blivit.
Blev ganska mållös när jag tittade ut imorse och såg att gräset är för fan grönt! Det var superskönt väder ute så jag drog på skinjackan, tog min väska och satte på mig brillorna för att bli upphämtad av min egna taxichaufför: Amanda! Vi glassa iväg till skolan för att ha psykologi-lektion. Jag imponerade starkt på vår lärare som skall använda min teori om "killar och tjejer" i nästa veckas lektion, han gillade teorin för er som inte förstod de. På håltimman stack Fanny, jag och boysen till SHELL för att käka korv och njuta av vädret samt måste man ställa upp för varandra när den ena är bakis!
Fanny och jag hann diskutera varför pojkvän och flickvän kan vara knepigt ibland. Vi båda konstaterade att det är rörigt och det blir inte alltid som man har tänkt sig. Det är så enkelt att känna att man vill ha dem för sig själv men nej, så fungerar det inte. Och i de stunder man vill att de ska se oss så är det precis i den stunden de har glömt vår existens.

Har gjort massa ärenden idag och fick med mig: körlektioner, foundation och hårmousse hem. Ganska nöjd var jag!
De senaste dagarna var jag hos Jonas! Vi hade två busiga dagar och när jag är i farten så slutar det med pollen överallt. Inget jag rekommenderar gott folk! När vi ändå var busiga så gick Amanda och jag Skara runt för att leta rätt på våra söta pojkvänner som körde ifrån oss. Efter att lekt hej vilt med bilrace så stannade vi upp hos Oskar och återförenades som paren vi är. Vill bara göra er uppmärksamma om att när man lämnar mig och Amanda ensamma så kan man räkna med att inget är i sin ordning efteråt. Ja, för att ge er exempel så kan jag säga: springa, äcklig gubbe, kissa i trädgården och har en tendens att snurra till det en aning. Dagen har vart underbar!
jag har fått för mig att jag sett dig , jag har ropat ditt namn

give us a kiss and maybe we can go out

Nu är jag hemma efter första skoldagen på denna veckan, har vart ganska nere hela dagen. Känns jobbigt att jag måste skriva en uppsats också när jag vill gömma mig under täcket och hoppas på att dagen når sitt slut. Jag och Amanda lyckades sätta oss i klistret ganska många gånger idag, i matsalen satt vi och diskuterade sex och helt plötsligt ber Per(vaktmästaren) oss att vara lite tystare för dom äter. Å det var så pinsamt att både Amanda och jag var röda i ansiktet. På samhällskunskapen skulle vi redovisa om GUSP, vi kopierade texten från Wikipedia. Carro, Beijer och Ulrika redovisade med oss och vi läste innantill så att det var pinsamt. Jag bröt ut i skratt för det var så sjukt pinsamt. Ne, denna måndag känns deppig. Jag vill se en sorglig film och ligga i min säng, å bara gråta med. Känner mig så splittrad inför allt, nästan ångest fylld känner jag mig....
Vad jag ska göra, vet jag inte men jag löser det. Jag klarar mig alltid......
Nu måste jag skriva på historia uppsaten så jag kan lämna in den imorgon och känna mig fri från helvetet.
'Cause the girl in my mirror is cryin' tonight

maybe we'll meet again somewhere again

Jag älskar våren mer än sommaren, även om det är varmare på sommaren så har våren sin charm. Veckan har verkligen sprungit iväg eller så känns det bara så för att vi var lediga i måndags. Men nu är även helgen över och en ny vecka ska starta. Ska bli spännande att se vad veckan har att erbjuda!

Helgen har vart mysig, i fredags låg jag framför TV'n hela kvällen och käka gott.  Igår var Jonas, Amanda, Robinson och jag på bio och såg "Kenny Starfighter", den var rolig tyckte jag men de var de inte alla som tyckte. Vi grillade innan bion och myste vilket var ännu mer mums.
Vaknade upp i morse pigg som vanligt och försökte väcka en sömnig Jonas dock misslyckades jag. Två timmar senare fick vi ta en snabb frukost för sen var det dags att åka till Skara för att äta mat hos farmor Lindström.
Nu sitter jag hemma och är ganska trött, borde skriva en engelska artikel som jag fortfarande inte gjort men vi får se. Kanske gör den i veckan om jag har ork och lust. Historia-uppsatsen skall jag skriva imorgon och jag ska iväg till skolan vid åtta för att skriva på den. Jag offrar min sovmorgon för att vara ledig på eftermiddagen, det är ett smart drag av mig.
Nästa vecka är många i klassen i Bryssel och det är underbart för det innebär "ledigt"! Har typ två lektioner på måndagen, sen är jag ledig tisdag och onsdag, sen går jag typ halva torsdagen tror jag(?) och fredag är ledigt.
Jag är hemma själv nu och funderar på vad jag ska göra, ingen utav vännerna är hemma. Söndagar är en piss dag. Jag ska smsa Jonas som jobbar nu. Han och jag, jag och han.


When lights go down, I see no reason for you to cry.
We've been through this before, in every time, in every season,
God knows I've tried so please don't ask for more.

Can't you see it in my eyes this might be our last goodbye

Carrie, Carrie, things they change my friend
Carrie, Carrie, maybe we'll meet again somewhere again

I read your mind, with no intentions of being unkind
I wish I could explain it all takes time, a whole lot of patience
If it's a crime, how come I feel no pain?


I like you gone but I wonder why, why I'm missing you

Sp3c

fy fan vad du är bra

Snart börjar engelska lektionen och jag sitter här och bloggar om hur uttråkad jag är. Ingen i klassen är här mest för att ingen orkar med skolan mer och det fattar jag med. Jag pallar inte heller men jag sitter här och ska ha engelska och försöka förstå vad läraren säger.

Snart ska jag få åka hem och lägga mig framför Tv'n och inte göra något. Känns underbart. Ge mej helg och Jonas för det är det jag vill ha just nu!


har vart hemma ett tag nu från skolan. städade hela mitt rum och har pluggat lite så det känns som mitt samvete mår mycket bättre nu. nu sitter jag framför datorn med glass och njuter av tillvaron dock är jag en aning rastlös men har ingen lust att hitta på något vettigt egentligen heller. är ganska nöjd att det är fredag och att det är snart lördag så min riktiga helg kan börja. nu ska jag återgå till min glass, ha en underbar fredag.


I know how you feel inside I've, I've been there before


And please remember that I never lied and please remember how I felt inside now honey
You gotta make it your own way but you'll be allright now sugar
You'll feel better tomorrow come the morning light now baby


when you've had enough I've had it much more than you knew

Idag har jag inte alls fungerat som jag brukar utan har vart ganska efter. - Ge mig Jonas igen!

Åkte hem efter naturkunskapslektionen och spenderade resterande av eftermiddagen med Jonas som sovit ut och det borde jag också fått göra men skolan kallar som vanligt. Han har åkt hem till Skara och jag sitter framför datorn och längtar efter massa saker. Det vore ganska underbart att lägga sig och sova eftersom jag är så trött dock har jag lite saker att göra innan detta är möjligt ex. städa mitt rum som är fylld med skit.
I tisdags åkte jag till min älskade i Skara och myste. Vi myste med godis, ostbågar och TV, sen så lät vi nattens timmar försvinna snabbt med våra samtal om livet. Vaknade upp tjugo i åtta onsdags morgon och vi skulle göra oss klara för att göra Göteborg osäkert men vi var för trötta. Väl framme i Göteborg så käkade vi något som vi inte ens kan kalla frukost, Jonas drack kaffe och jag åt glass. Köpte en tröja och en klänning, vilket var de enda jag fann vackert. Hem kom vi med ett tåg som skulle till Skövde, från Skövde tog vi bussen och hoppade av i Skara där Oskar fick hämta upp oss och ta oss till Lidköping. Väl hemma så väntade vi besök av paret Thyresson som spenderade resten av kvällen med oss. Det var en lång dag för både mig och Jonas som somnade ganska snabbt den kvällen.

Imorgon är det helg och den är välkommen! Det är ganska tröttsamt att ta sig till skolan nu, jag har fått min mössa och det enda jag vill är att när jag vaknar upp imorgon är det onsdagen den 10 juni och att jag är taggad som fan. Usch, nu längtar jag ännu mer men jaja, nu får man väl ta vara på de dagar som är kvar. Helgen ska bli underbar, lika underbar som alla andra dagar vi haft.

you and me, always, and forever


ta på mig nu, ta på mig nu, vet att du vill de, gör de!

Efter många timmars telefonsamtal med Jonas i natt så somnade vi båda två på varsitt håll, jag hemma i Lidköping och han hemma i Skara. Vaknade upp klockan nio och gick upp med ångest över att behöva se filmen "Alexander", men det gick bra. Vid halv elva ringer Amanda och ber om en promenad och jag ställer mer än gärna upp bara så jag slipper plugga! Vi snackade om himmelen eller är det ett helvete? Jag kommer inte ihåg vilket. Vandrar hem och skuttar in i duschen efter att plockat i ordning på mitt rum. Nu sitter jag här efter att varit vaken i ett par timmar och är ganska nöjd över min prestation. Nu skriver jag på min uppsats om "Alexander den store", är nöjd att jag har kommit så långt. Ska strax käka kebab med morsan som är hungrig!
Imorgon knackar vardagen på dörren och det är bara att öppna och låta sig tas över av skiten som man inte pallar med. Amanda behöver vardagen och den ska vi ge henne men låt mig slippa! Kanske är bäst att få perspektiv på livet igen och träffa alla och snacka skit, le och önska att klockan slår 16:00 så man får sätta sig på den förbannade cykeln och trampa hem till en hög med plugg som man suckar och ger ifrån sig svordomar åt men man vill så in i helvete kasta ut skiten genom fönstret men man vet om att man måste sköta sina betyg nu så man kan få snittbetyget man vill ha vilket känns så ovärt men det är bara att köra ändå....

Även om han ringer ikväll så är du singel
säg som det e, otrohet varar längst
Köper allt som inte kan köpas för pengar, för pengar
tar de på faktura, tar de i natura, betalar med en tjuga
nu får du ta de lugnt du vill ha en vers du vill ha en hook
och du vet vad det är värt så du fixar du nå kul


am I supposed to leave you now when you're looking like that?

Vad lyssnar du på just nu? Henrietta - The Fratellis
Vilket humör är du på? På ett vanligt humör
Vad längtar du mest efter? Äsch, längtar ju efter Jonasen :(
Vad har du på dig? Idag bär jag rosa, mönstriga tights med en grön klänning och en svart kofta
Dina planer för idag? Få söndagen att gå

upp över mina öron över hela min kropp

Kom nyss hem från påskmiddagen jag åt hos mammas väninna. Vi barn har blivit stora, vi är uppvuxna med varandra då våra föräldrar är kompisar sedan många år tillbaka. Rikard och jag konstanterade att vi är faktiskt gamla, det var inte länge sen vi var barn då han var galen och vild och jag var blyg och försiktig.
Ska strax göra mig i ordning inför klassfesten som äger rum ikväll dock är jag ganska otaggad. Känner mig ganska degig idag men jag ska rycka upp mig strax, eller snart, kanske till och med sen.
Påsklovet börjar närma sig sitt slut och jag ska avsluta detta lov med en historia uppsats om "Alexander den store", yes. Jag känner riktigt hur jag längtar.
Igår hade jag Jonas hemma och det var super najs :) <3

'

You're packin' up your stuff  and talkin' like its tough and tryin' to tell me that it's time to go.
But I know you ain't wearin' nothin' underneath that overcoat and that it's all a show


 

Hey kom och ta mig

Vad lyssnar du på just nu? Gula och blå med svenska damlandslaget
Vilket humör är du på? Jag är på ett strålande humör
Vad längtar du mest efter? Jonas
Vad har du på dig? Idag bär jag gråa tights från Gina Tricot, svart tajt kjol som är mammas, en gul t-shirt från H&M och en grå kavaj från Vero Moda.
Dina planer för idag? Käka strax, träffa Robinson och Jonas

Igår kom jag hem från överraskningen som Jonas hade ordnat, vi var uppe i Dalarna. Det var ganska coolt att det fortfarande var snö kvar där, det fina var isen som låg kvar på Siljan. Det var oerhört vackert. Det var en bra överraskning och jag är nöjd, det bästa av allt var att få uppleva det med Jonas. Tack för överraskningen! Jag har inte sagt något i bloggen men jag ska faktiskt presentera Jonas för det har jag lovat.
Jonas Lindström är min pojkvän sedan några veckor tillbaka, han är 89:a och bor i Skara. Mer får Ni inte veta haha.
Stressade var vi när vi anlände till Skara igår, vi båda hade saker att göra, vi skulle ju ut. Det var bara att åka hem, duscha slänga på sig kläder, smink och allt som hör till när man ska ut. Gick till Amanda som skulle vara klar så vi kunde gå till bussen dock fick vi springa för att inte missa den. Väl framme i Skövde vandrade Emelie, jag och Amanda till macken för att käka korv för att orka med den vandring som vi hade framför oss. Det hann hända saker på vägen, skobyte för mig, en seg Amanda, en Emelie som hade bekymmer med sina skor och bilar fulla med killar som tutade.
Kvällen avslutades på Husaren där vi mötte upp våra pojkvänner och väntade in sista timman, vi käka på kebabhouse och sen bar det av till 200:an som skulle föra oss hem denna natt. Amanda och jag hade några busiga timmar för oss själva men det var skönt när Jonas anlände till stället.
Såg att det var ca 60 dagar kvar till studenten och det är underbart. Aldrig har jag sett ett slut vara så nära på skoltiden som nu, och jag ska njuta sen. Livet startas snart och det är helt sjukt. Anledningen till att jag tjatar om hur bra det ska bli efter skolan är för att jag är så trött på det! Jag är färdig! Jag är klar med De La Gardie, jag vill göra det SofiaNilsson vill och hon vill något mer än att gå i skolan. Hennes önskan är min lag.
"Here she comes with her master plan and I'm starting to lose control
Here she comes to this trash of man and I'm ready to taste it all"

but I finally found my way, I finally found my way to you

Kom precis ur duschen och sitter här nu igen även efter många om och men. Vad ska jag annars göra om alla vännerna är på väg hem och Jonas jobbar? Nä precis, då får man mer än gärna spendera sina usla timmar här och tycka synd om sig själv. Det är helt okej! Egentligen kommer jag att sticka härifrån då klockan slår 19:00 och Gossip Girl anländer på Kanal 5.
Min förkyldning börjar försvinna och jag är ganska taggad på ledigheten nu.
Imorgon åker jag och Jonas, inte för att jag vet vart vi ska men han vet och det är huvudsaken. Hemresan sker inte förens på torsdag och då är det fest för allas del. Kommer att bli den bästa veckan på hela detta året känner jag!

Jag funderar lite på vad som händer framöver, min studentmössa ska jag hämta nästa vecka och det känns stort. Har man väl fått den så är det sant, då är det dags liksom.
Det känns bra att ta studenten måste jag erkänna, jag är inte nervös utan mer taggad. Jag ska bli klar och leva livet sen, tre och ett halvt åt är inte mycket heller. Då är jag en färdig utbildad socionom i sina bästa dar och då ska jag leva utan böcker och plugg och få vara vuxen ett tag. Varför inte vara ung också när jag ändå är i gång? I slutändan kommer det att bli bra även om jag börjar plugga med en gång. Jag längtar, jag vet att det kommer att bli så jävla bra för en gångs skull.
Vad gör jag om jag inte kommer in i höst?
Då kommer jag att göra högskoleprovet, läsa några kurser kanske och se till att jag kommer in våren 2010 istället.
Jag har en plan och den kommer jag att fullfölja. Måndagen den 15 juni startar mitt plan och jag ska åka med, det är ett beslut som är fattat här, här just nu i samma stund som jag skriver detta blogg-inlägg.
Jag har tjatat på mamma i några dagar om att skaffa hund, jag är så himla sugen men mamma är lite mer negativ. Mest har jag tjatat om att få den i studentpresent vilket har fått henne att rynka på näsan, vad ska du med en hund till när du ska plugga?
- Jag slipper vara ensam? är mitt enkla svar
Efter många om och men så säger hon att jag kan få den som present när jag tagit examen från universitetet. Det spelar väl inte så stor roll egentligen när jag får en hund bara att jag skaffar en snart. Jag vet inte, mamma kanske har rätt. Är kanske bättre att skaffa en när man är klar så man kan lägga pengar på fest och shopping? Kanske till och med spara? Äsch, vem fan bryr sig om framtiden egentligen? I slutändan gör nog många det som känns rätt i den heta stunden men jag ska varje fall strax ta upp mina flyttkartonger och göra mig redo. Sen ska jag tvinga Jonas att packa sina kartonger, för ensam ner ska jag för fan inte.
Nu ska jag ialla fall packa inför de kommande dagarna för de vore dumt att sticka iväg utan sina saker.


Turn down the lights and dance the night away,
we dance the night away

we both know I'm not what you, you need

Vaknade upp igår morse och kände mig dålig, snorig, ont i halsen och dunkande huvudvärk. Jag fick feber senare på kvällen och envisades med att dricka så mycket te jag bara orka, jag hatar verkligen att vara sjuk.
Idag vaknade jag upp och mådde mycket bättre, ingen feber dock är jag bara snorig men det får jag vara. Jag är skit varm också, känns som om jag har värmt upp inför en fotbollsmatch eller något. Idag är det tjejkväll hemma med mamma, hon brukar ställa upp när man mår piss och idag är det en sådan dag. Är ganska deppig och livet känns lite åt helvete.
Nu är det påsklov och det är helt underbart för nu ska jag bara njuta av min ledighet! Imorgon kommer Ekholm hem och det har jag längtat efter, känns så himla ensamt när hon är borta.

Veckan närmar sig sitt slut och påbörjar en ny vecka med galenskap. Amanda och jag har en plan och som alltid, kan det sluta hur som helst. Trevlig helg gott folk ;D


And whenever you tried to hurt me
I just hurt you even worse and so much deeper

jag minns varför jag föll för dig varför jag alltid föll för dig


SN♥JL

Jag ska slåss i Lindströms kvarter

I dag ska bli dagen när jag fångar dig.
I dag ska bli dagen när du, du blir min.
Du tror ingen ser men jag har sett dig och vet att du längtar bort
och jag må vara luggsliten och skev men aldrig fel.

Jag ska slåss i dina kvarter,
dansa gata upp, gatan ner,
jag ska skrika ut ditt namn,
så alla vet.
Jag ska slåss i dina kvarter,
dansa gata upp, gatan ner,
jag ska bygga oss en sol i luften av dina drömmar ska jag bo.

I dag ska bli dagen när jag välter dig.
I dag ska bli dagen när du kysser mig.
Och vi har väntat för länge och saker har kommit emellan men aldrig mer
jag ska skrika så högt att änglarna ramlar ner.

Jag ska slåss i dina kvarter,
dansa gatan upp gatan ner,
jag ska skrika ut ditt namn,
så alla vet.
Jag ska slåss i dina kvarter
dansa gatan upp gatan ner,
jag ska bygga oss en sol i luften av dina drömmar ska jag bo.

Kom som du är kom vackra kom.
Kom som du är kom vackra kom.
Kom som du är kom vackra kom.

Jag ska slåss i dina kvarter,
dansa gatan upp gatan ner,
jag ska skrika ut ditt namn,
så alla vet.
Jag ska slåss i dina kvarter,
dansa gatan upp gatan ner,
jag ska bygga oss en sol i luften av dina drömmar ska jag bo.

I'm not gonna stop, not gonna stop till I get my shot that's who I am, that's my plan

Vinkade för en stund sen hejdå till Jonas som skulle hem och se på fotboll med Oskar denna kväll och själv ska man lida med i bekymren som Grey's Anatomy bjuder på. Var ledig igår och idag vilket var helt underbart att få spendera tid på saker man tycker om, min tid lade jag på Jonas. Robinson var förbi igår och träffade honom ordentligt denna gången sist var det ett snabbt möte.
Förövrigt är det gött väder och det känns som om våren är på G. Ikväll ska jag frossa i min nya tidning som jag köpte tillsammans med mitt godis och se på Grey's Anatomy! Helt underbart.
Imorgon är det skola igen dock med endast en lektion fast jag kommer inte ihåg om vi sa att det var lektion med Markus(?), aja jag ska dit imorgon varje fall. På eftermiddagen ska jag och Fanny på Vero Modas clubkväll en sväng och shoppa lite, tror att Robinson och mamma skulle med också.
Annars ser det ganska lugnt ut framöver, det är ju snart påsklov och det ska bli fett najs! Hur skönt som helst att få vara ledig, från denna fredagen till måndag v.16, dvs i 11 dagar! Underbart.
Jag älskar min tanke som jag bär på, snart, snart är jag fri från gymnasiet och då startas äventyret. Då välkomnar jag framtiden och den här gången kommer det bli bra, jag känner det på mig. Det kan inte gå fel och det tackar jag dig för.

No matter where we're going, it starts from where we are.

RSS 2.0