teori, empiri och analys

Idag är det kanon väder, solen lyser och himmelen är blå. Trots vädret är jag inte motiverad till att plugga trots att jag ligger efter och borde. Undanflykter är det bästa jag vet men jag tror att det får vara bra med det. Jag ska ändå ge mit själv lite creed, har precis avslutat en del av ett arbete som jag ska skicka in om ca 40 minuter. Jag borde börja skriva på mitt SAAB-arbete nu, det är ju trots allt bara några veckor till mina två prov och inlämningen. För att inte börja tala om den andra kursen jag läser också, caseinlämningar. Jag får nog ta mig själv i kragen och få ordning på allt idag.
Igår var jag på arbetsintervju på Kolmården, jätte kul var det. Skönt att få komma iväg på dagarna och träffa lite folk. Man blir ganska asocial när man sitter hemma och läser kurser distans.
Jag saknar verkligen att åka till skolan!
Imorgon ska jag och Jonas åka till IKEA, det har jag sett fram emot sedan i söndags då snökaoset hindrade vår resa. Härliga IKEA. Jag tror att vi ska åka ganska tidigt också så vi kan käka mat där.
Idag eller i eftermiddag snarare ska jag bege mig iväg och hämta tredje säsongen av Greys Anatomy och frossa i den nu i några veckor innan jag beställer hem säsong 4. Nästa vecka börjar sjätte säsongen. Ser jag framemot också.
Jag har faktiskt börjat se om säsongerna, för att minnas allting innan. Plus att de är ju så bra.
Dags att käka lite frulle innan min konferens med mina gruppmedlemmar.

På återseende


just i år är sommarn ingens vän

Sitter i sängen och har en dålig söndag. Ni vet, en sådan dag man inte vill gå upp och leva utan gömma sig under täcket och hoppas att morgondagen kommer med goda nyheter. Just nu ekar Per Gessle - Födelsedag ut ur min dators höglurar, min egna tanke finns någonstans mellan Karlsborg och Greys Anatomy. Har suttit och tittat på bilder från förra sommaren och fann några roliga från min och Rasmus resor, den bästa var när vi for till Karlsborg för att få bada i vättern. Behagligaste stället måste ändå vart Lysekil men den härliga varma solen! Synd bara att Rasmus brände upp sig, fast ändå inte. Karlsborg gav oss, eller varje fall mig huvudvärk. Haha-
Jag borde egentligen plugga teori så jag fixar provet imorgon men jag har så goda kunskaper sedan i torsdags så ingen chans att jag missar. Det finns ingen chans att jag har möjlighet att missa.
Var i lidköping i veckan och det är alltid lika speciellt att komma hem. En dag kommer jag hem igen för gott.
Just nu är jag otroligt sugen på att gå på Tomas Ledin i mars, måste måste måste bara gå.

-just i år har regnbågensfärger mist sin glans


jag har en efterlysning på en pojkvän som sitter i Norrköping och inte är här

Nu är det riktigt kallt här i Västergötland och jag bara älskar att sitta inomhus och inte alls behöva sätta ut foten ute. Jag har börjat fantisera om våren till och med sommaren. Känslan av att vara tunnkläd och uppskatta den varma solen och de få graderna över plus. Nä, nu får det vara bra med snö! Jonas brukar säga att det är mitt fel att det är så mycket snö, det var innan jul som jag önskade så mycket snö att önskningen hade motsatt effekt. Det blev istället mycket snö istället för lagom, vad nu lagom snö är för något.
Sitter just nu missnöjd i Skara och tittar ut på snön, över mina läxor som jag måste ta igen imorgon och över att Jonas aldrig verka komma hem. Vi sitter just nu i var sin enda, jag i väster och han i öster.
Jag har varje fall börjat planera min casestudy som jag ska lämna in om någon månad, ska skriva om SAAB. Kan bli riktigt spännande och kul att få en större inblick till varför det sker sådana tragiska saker som det gjort.
Nu är det nog dags att se på halv åtta hos mig, jag hejar starkt på Salem al Fakirs pappa. Han är riktigt härlig och han borde vinna men det blir kanske svårt att slå Wistams pappa. Strax kommer kinamaten som jag och Göran ska käka nu iväntan på imorgon, då Jonas, min längtan, Lindström kommer hit! :)

Den vita kontrasten lyser upp hemmastaden

Sitter i köket hemma på Kvarnegårdsgatan i Lidköping och tittar ut på barnen som åker pulka ner från backen. Instängd hemma är jag som måste skriva ihop några fina punkter om marknadsföring och organisation om Hotell Lappland. Satte mig på tåget hem klockan halv nio imorse, åka iväg från Jonas som ligger i sängen och gör inte mig sällskap förens på fredag. All denna avstånd.
Känner mig lite poetisk idag och Lidköping har den effekten på mig. Att tänka på saker om staden och reflektera kring det men egentligen så är det bara en åsikt. Jag är inte ett dugg inspirerad över min uppgift om Hotell Lappland så jag försöker vinna lite fri tid med att pladdra på här. Det är bäst att jag startar igång så jag har det gjort, framför allt så hinner jag njuta av vackra Lidköping.

hemma i lidköping - igen

Linköping HC - Förlunda

Nu har allting slutat, snön har lagt av och jag har lagt av. Sitter just nu i soffan i väntan på att träffa min grupp inför arbetet, men jag är inte vän med ekonomi än. Den senaste tiden har det vart lite mycket och det är mest det jag har pratat om, det händer ju inget mer än distanskurserna och uppkörning. Livet kretsar kring det just nu. Jag håller på för fullt att få ordning på det mesta vilket resulterar i att allting runt omkring känns så främmande, jag minns inte senast jag tittade in ordentligt på min mail, eller uppdatera något relevant på twitter eller hörde av mig till mina vänner ordentligt. Tiden finns inte till.
Men i helgen är det vila, fast jag egentligen borde plugga då jag ligger lite efter. Men vi har främmat och det är skönt att bara ta det lugnt och jag tror inte att nya krafter skadar.
Igår åkte vi på hockey och såg Linköping möta Frölunda. Jag har starka åsikter när det gäller hejaklack, om man buar åt det andra laget så är det inte bara osportsligt då har man ingenting kring sporten att göra. Visst behöver man inte hejja på det andra laget med kom igen, bua? Det var förövrigt en bra match.
Att ta sig hem igår var lite svårt, alla tåg hade ställts in så vi fick vänta på ersättningsbussar. Det var total kaos överallt.
Idag ska vi in till Linköping igen så jag hoppas att det går bättre att ta sig hem till Norrköping igen.
Nu ska jag göra lite mat innan jag åker till Norr Tull.

Hejsvejs


RSS 2.0