when you talk I like to listen

Sitter och skriver på mitt samhällskunskaps arbete om Island, skall skriva om vad jag tycker och jag har så svårt att formulera mig. Arbetet känns ganska B förövrigt, man ska finna fakta om ett lands maktsystem. En uppgift som jag säker gjorde på högstadiet om inte tom lågstadiet. Min skolmotivation är ganska nere ändå så kan vara därför jag är så anti de mesta som har med skolan att göra.

Imorse vaknade jag halv sju och hade ganska svårt att somna om efter det men jag gick upp tjugo i åtta och gjorde mig i ordning för stan. Klockan nio klippte jag mig, Åsa och jag tjötade skit som vanligt och det var skojj. Jag köpte underkläder och ett par byxor som mamma tyckte var as fula men de gick an på mig. Har hunnit städa och göra i ordning på mitt rum och nu pluggar jag. Klockan är efter 12 och jag är stolt över mig själv, min plan är att bli klar med samhällsuppgiften och sen är jag verkligen ledig. Nu ska jag skriva klart och så, vi hörs.
Nu är jag äntligen klar och njuter av ledigheten. Lyssnar på musik och vill bara berätta för den nyfikne att jag klipper mig på Salong Axelsson och inte Head Lights. Jonas anländer hem snart också =)
 

I believe a little lovin' is stronger than steel

Jag vaknade upp vid halv åtta och kände riktigt hur ont i läppen jag hade, kollade mobilen och där väntade två sms. Sen var det bara till att göra sig i ordning inför skolan.
Helgen har vart nödvändig som alltid. I fredags spenderade jag mestadels av timmarna i skolan och förberedde inför invigningen för politikerna. Jag hann också fika med Alex som var hemma nu, men sen var det bara att sticka tillbaka till skolan. Vandrade hem kvart i tio utslagen med popcorn som sällskap.
I lördags åkte Jonas och jag ut till Edsvära och spendera timmarna där. Jag hann träffa Robinson under söndagen och slösa tid där.

Idag var det lektioner och skola igen vilket fick mig att bli sådär trött igen. Vi diskuterade Karnevalen och vad vi ska vara, det blir nog att alla är samma vilket kan vara bra. Fanny och jag drog runt på stan en stund och gjorde lite ärenden, mamma och jag lämnade in ett foto på mig som ska sitta fast på min studentskylt! Längtan är oerhörd.
Imorgon och på onsdag är jag ledig och det är helt underbart och jag är nästan ledig på torsdag också! Så jag ska klippa mig imorgon och då blir jag av med mina slitna toppar. Jag är sugen på att klippa av håret och få ha kort som jag brukar men man måste tänka på balen.
Johanna och jag när vi var utklädda till skräck första året, juni 2007

From the moment that I saw you in my dreams I didn't know what to do
Oh, for such a long time I've been going to extremes just looking for you

I believe you're everything I wanted you to be (wanted you to be) 
Allthough I can't explain this feeling
I am here tonight, I'm by your side

I believe a little lovin' is stronger than steel
I believe a little lovin' is all that we need
I'm believing in the power of love
and the love makes me stronger
stronger than I've ever been

For the first time I've been knowing who I am so let us keep it this way
Oh, and if I ever wanna live my life again,
I would live it the same, yeah the same

I believe in this visions out of solitarity (of solitarity)
Can you see that I am stronger now you made me see how life should be

I believe a little lovin' is stronger than steel I believe a little lovin' is all that we need I'm believing in the power of love
and the love makes me stronger stronger than I've ever been

Oh, now, well baby come on if you can't make up your mind
Oh, this reason to hury, I'll stay by your side stronger, stronger, stronger every day

du får stå kvar för jag går nu



För snart är det slut
Så ni kan börja att räkna ner nu
Varje minut
Jag tror ni önskar dom vore fler nu
Snart är allting som det var förut
Plötsligt har timglaset runnit ut
Aahh, era 15 minuter är slut

Don't you know it's going too fast?

Ja, det går verkligen för fort med allt som har med skolvärlden att göra. Har precis skrivit upp en "att göra" lista och min rastlöshet säger: palla. Sitta hemma och plugga ständigt tycker jag inte är skojj. Vart tog det skojjiga vägen?

ATT GÖRA:
* Filosofi A - meningen med livet
* Historia C -  sista uppgiften om Japan
                      - frågeställningar till uppsatsen om Alexander den store
* Internationell ekonomi - kolla aktier, valutor och råvaror
* Engelska C - skriv en artikel om Marie Curie
*
Svenska C - slutet av novellen
* Samhällskunskap C - Maktfördelning i Island

Fredag:
9:00 möte med Ulf
12 el.13:00 fika med Alexander

plugga
16:00-20:00 Invigningen av De La Gardiegymnasiet




Goodbye my friend  I know you're gone, you said you're gone, but I can still feel you here
It's not the end gotta keep it strong before the pain turns into fear
So glad we made it, time will never change it, no no no
The times when we would play about, the way we used to scream and shout
We never dreamt you'd go your own sweet way

vad tror du att hon vill ha?

Sitter och pluggar och dunkar musik faktiskt även om jag sa att jag inte skulle plugga till Amanda och Jonas. Jag skriver för fullt på existensfilosofi - "meningen med livet". Har precis kommit på ett svar som jag tycker är bra dock så finns det inga rätta svar inom filosofin och det är skönt för då kan man bara skriva massa skit och hoppas på att läraren finner något som har värde i texten. Jag vet inte om jag börjar känna mig stressad inför alla uppgifter som skall in på fredag, eller varje fall de närmaste veckorna.
Idag har det vart jätte fint väder och jag har vart på jätte bra humör men nu börjar jag bli lite rastlös av tanken på alla mina måsten.
På fredag är det invigning på De La Gardiegymnasiet, jag och Towa skall vara värdar och tjöta massa skit vilket kommer att bli kul. Vi får väl se om de gamla uppskattar det men det hoppas jag. Det är värsta tillställningen så det är bäst att visa upp sin fina sida och då kan man inte berätta sanningen om vad man egentligen tycker om skolan.

Jag ska återgå eftersom jag kanske kan bli klar idag och har ett bekymmer mindre.
 

Hon drömmer om att gå ner i vikt, få flytta till ett bättre distrikt, drömmer om att få byta samhällsskikt

she's nobodys angel

Igår var jag på möte med Towa, Ulf och Ulf. Var ganska skojj att känna sig viktig igen för det var ett tag sen men jag har faktiskt drömt om Elevrådet på senaste tiden. Dock är jag bara arg i min dröm, jag skäller på dem men jag tror jag har en aning om vad det egentligen handlar om. Det handlar om SECO's inblandning av Elevråd, eller det som brukade vara mitt och det är inte okej. Jag vill inte heller kommentera det men jag blir så upprörd varje gång jag tänker på det. Towa och jag ska vara värdar på fredag när De La Gardiegymnasiet invigs, och vi ska ha kavaljerer. Värsta snyggt skall det vara antagligen och Ulf poängterade att ingen spex gäller på fredag.
Vandrade hem efter mötet och stötte på Alex som är hemma nu i ett par dagar, som vanligt tjöta vi skit och beslutade oss för att ses senare i veckan över lunch eller fika. Väl hemma så skulle jag plugga Naturkunskap eftersom jag tänkt att göra provet idag men jag somnade med boken i handen, jag gick helt enkelt och la mig och somnade klockan 20: 00. Helt sjukt egentligen men fruktansvärt skönt.

Idag är det tisdag och jag bloggar igen från skolan, jag har egentligen saker att göra men jag blir så rastlös efter ett tag. Amanda sitter och funderar på varför man har dödsstraff i Kina för små saker, typ som stöld? Nu hörde man henne bara säga: Va fan?
Idag kommer Jonas och jag längtar! Här ska du få onödig fakta.  "Varje år födds det ca 8. 000 000 barn i Kina"

Lost inside her grace and you surrender sweet surrender
Bound within a sigh, she takes you under, keeps you under and she puts a spell on you
Helt underbart väder även om det var kallt imorse, men Ekholm var en ängel och skjutsade hem mig. Väl hemma så städade jag undan lite fort för att hinna plugga och duscha. Jag var bara tvungen att göra något jag inte gjort på länge, jag satte i två CDskivor i stereon och nu sjunger Tomas Ledin sina låtar genom högtalarna, helt sjukt underbart. Jag blir så lycklig av att höra honom sjunga, det är som att alla bekymmer försvinner och att man är i sin egna värld. Nu är det verkligen vår och det är helt galet skönt och inte alls många veckor kvar tills betygen är satta!
inget vin smakar bättre än kärleken

can't read my, can't read my no he can't read my pokerface

Helgen är över och det firar jag med att återigen vara i skolan. Jag sitter här i min ensamhet och ska få ordning på skolarbeten men det känns så himla tyst och jag är lite ofokuserad så jag tänkte att jag bloggar lite innan.

Helgen var god, fredagen spenderades med Amanda. Vi åkte till bärstaviken, fikade och lekte rövare. Det var ganska mysigt där ute men sen var det dags att ta sig hem i det fina vårvädret, vi dunkade "En sockerbagare" och skrattade åt vad livet kan erbjuda oss. På kvällen höll Amanda och jag Robinson sällskap medan hon packade inför Brysselresan, vi kollade halvt som halvt på "så ska det låta" men det var svårt att koncentrera sig på både Robinson och Tv:en.
Lördagen invigdes på stan med Amanda, vi snodde runt mestadels. Jag hittade en klänning som jag ska ha på utspringet och mamma ska köpa den idag! Det är lycka. Efter halv fem tiden åkte jag ut till Skara för att spendera kvällen med Jonas och hans polare. Det blev en titt på "så ska de låta", även om Jonas inte tycker om det så måste jag och Oskar bara få se det. Vi åkte och bowla vilket var kul för jag spöade Jonas, jag tror att han blev lite irriterad på att jag vann men han erkänner det inte. Jag fick också ett smeknamn: Tomas Ledin, jag vet att det är både Jonas och Oskar som jävlas med mig men jag bryr mig inte för att Tomas Ledin är bra! Oskar var ganska grym på bowlingen ändå fastän han var full och galen hehe. Igår träffade Jonas och jag Oskar och Jonsson för att käka bakismat, det blev pizza på Empoli. Grabbarna är värsta stammisarna vilket jag tyckte var galet men Skara är ju ganska litet och så, så det är ganska naturligt tror jag.
Jonas ringde mig imorse för att väcka mig, vi pratade en stund men sen var det dags för honom att sova han har ju jobbat jätte länge. Idag är det plugg som gäller och om jag har orken ska jag ut och gå tror jag, vi får se. Jag kanske får med mig Amanda på något om jag har tur.
Veckan ser för övrigt ganska bra ut, inte så mycket plugg bara mer Jonas faktiskt.
Inatt är jag din inatt är du min och ingen ska få ta natten ifrån oss

allén är inte så dålig ändå när du går bredvid

HEJ!
dethär är jonas som skriver. en man som endast skriver med gemener och aldrig skriver sammanhängda, eller grammatiskt korrekta, meningar.
bloggar direkt från klostergatan 5 i skara, där festen har tagit slut, och dimman börjar lägga sig på hustaken.
sofia ligger och sover som finaste prinsessan, medan jag försöker vara nån slags alex shulman-kopia. lyckas inte särskilt bra, vet inte ens vad jag ska skriva om.
kan skriva att en myra har fem ögon, en mygga har 47 tänder, och att isbjörnar i regel är vänsterhänta. något man kanske borde tänka på om man ställer upp i en boxningsmatch mot en fet isbjörn.

.ninja betyder osynlig.

over and out
jonas lindström för svt, kairo.

hon vill för fan bestämma sina egna dar

Gick upp tidigt för att gå på stan med Amanda. Vi vandrade runt och konstanterade att det var ett tag sen man gick på stan en lördag förmiddag med en kompis, speciellt hon och jag. Vi njöt utav solen och kikade runt och jag hittade en klänning som jag ska ha på utspringet så mamma ska köpa den på måndag åt mig!
Jag älskar våren, det gör jag verkligen. Känslan av att ta på sig skinnjackan och bara sticka iväg och jag längtar till sommaren då man knappt behöver ha några kläder på sig hehe.
Jag känner riktigt hur det börjar närma sig och jag längtar fruktansvärt mycket. Är för övrigt ganska taggad på framtiden måste jag erkänna, jag vill mer än allt annat flytta till hösten, jag vill faktiskt plugga! Det låter lite konstigt men jag vill bli klar och 3,5 år är inte så mycket. Typ som gymnasiet + ett halvår till. Det verkar så himla skoj med allt som har med framtiden att göra och jag hoppas att jag, eller vi hamnar i Linköping. Du vill ju också med och det känns så spännande det också. Allt verkar så lovande och roligt! Vi kommer att klara oss så bra tillsammans, det känner jag. 
 
Sommaren är ganska ovis men Amanda vill att vi ska åka på festival, typ Peace and love men jag menar hallå? Jag? Jag som hatar campingliv, träsk och känna mig smutsig. Att bryta ett mönster verkar så jobbigt? Dock skulle jag kunna tänka mig Hultsfred! Massa bra artister kommer som: The Killers, Lars Winnerbäck (ja, Widell jag tycker han är bra ibland men de behöver vi inte hacka upp oss på), Thåström och Timbuk och resten skiter jag i. Detta är nog de viktigaste, fan jag kanske vill åka på festival ändå? Det är i Juli mellan 8-11 och fan det kan ju bli jäkligt coolt. Å, sjunga till The Killers och Thåström, eller njuta utav Timbuks texter, fan vad det vore fett najs!!


i hennes värld av blommor i hennes värld av rosor i hennes värld är hon helt klädd i vitt
hon är inte som oss andra  hennes lögner dom är sanna hon är inte sån hon har aldrig haft fel
hjärter dam bär på en sak som hon inte vet att hon har hjärter dam bär på en sak hon bär på rent svart hat
hon ger ingenting för hon ska ha  hon ger ingenting för hon tar och ingen annan får ha nåt som hon inte har
i hennes värld av solsken i hennes värld är hon helt ren i hennes värld står du alltid till svars
hjärter dam bär på en sak som hon inte vet att hon har hjärter dam bär på en sak hon bär på rent svart hat

hon bär en blomma som hon inte vet om att hon har

/Joakim Thåström - Hjärter dam

AND I NEED YOU STOP NOW

Vaknade för ett tag sen av att solen skiner och kände att jag satt fast i något. Jag tittade halv trött på min arm som hade en bandana omvirrat runt sig och undrade hur den kunde sitta där när den låg bredvid mig igår kväll?
Är inte i skolan idag som Ni kanske förstår men jag pluggar för fullt här hemma dock har jag ännu en gång fastnat men nu på en uppgift. Jag är så trött på uppgiften att jag snart bara skriver massa skit men jag måste få ett bra betyg på detta. Min plugghög skall idag har minskat och det är ett löfte jag har givit mig själv så jag tycker det ska bli skit spännande och se om jag kan hålla det jag lovar.
Det är helg idag och det inviger jag med discodunk, inte för att jag ska ut ikväll men jag blir ganska taggad på att göra saker om jag lyssnar på det.
Idag är det fredag och jag ska plugga, gå en runda och sen ska jag spendera min kväll med Ms Robinson, Ekholm kanske vill vara med hehe. Imorgon ska jag vara med Jonas, vi ska iväg någonstans och lyssna på någonting. Spännande. Jag tycker att det ska bli kul men jag vet ju egentligen ingenting om imorgon det är därför jag blir lite frustrerad. På söndag ska jag plugga, titta på UF-mässan som mina vänner har ställt ut i. Det bli en ganska chill helg faktiskt och jag ska bara njuta.

Jag är så glad att det är vår och nu är det bara sommarn kvar!
Ja, detta är en typiskt sommar för mig:


Skolavslutning                      sol & bad                           Tomas Ledin                      Hemmakvällar med spel och mys

'Cause tonight I'm gonna start the fire I'm gonna lose my self control
You know what I want Nothing's gonna stop me now

I had to go and throw it away

Så är man hemma efter två  dagar fyllda med äventyr.
Har vart hemma i över en timma men det känns trist att behöva lämna Jonas ensam kvar i Skara men måste man hem så måste man. Vi ska som tur är ses på lördag så det är bara till att börja vänta igen och räkna ner timmarna.


Jag har installerat det nya messenger för det ska väl vara dags antar jag men jag vet inte om jag tycker att det verkar okej, jag gillade det gamla. Imorgon ska jag vara hemma och plugga hela dagen och njuta av kvällen med Ms Robinson som förövrigt blir 19 år idag. Kvinnan börjar bli gammal men det ska vi alla bli antar jag, men jag har glädjen att vara yngst av oss brudar hehe. Ska snart prata ut med Amanda om mina planer inför imorgon då jag vägrar att gå till skolan och det kommer hon inte att ta bra. Jag tittar ner på min hög med plugg och känner en form av ångest men jag ska plugga imorgon och det har jag lovat mig själv!! Fan, jag tror att jag har sprängt högtalarna vid datorn. Det är ju inte alls roligt men jaha, vad gör man? Haha, detta inlägget känns framtvingat och tråkigt faktiskt men det har inte hänt så mycket mer. Utvecklingssamtalet gick bra i onsdags även om jag var på dåligt humör på både mamma och Backen men de gillar mig ändå. Har träffat Jonas vilket var det bästa men nu sitter man här och väntar på lördag.

Aja, nu är det fokus på amanda och sen är det väl Tv som gäller! Godkväll!
I don't know what it's like to live on that other side...

tuff tuff tåget går ut i vida världen, den som inga pengar har får ej följa med på färden

Har precis duschat och skall snart käka innan House börjar. Gick upp vid åtta imorse för jag tog sovmorgon, cyklade förbi Ekholm för att hämta upp instruktioner och sen bar det av till skolan. Hade en skön vikarie på naturkunskapen och jag pluggade på för det är prov på torsdag. Käkade lunch med Fanny som var stressad inför matteprovet och jag satt mest och väntade på bättre tider. Niklas klarade sin uppkörning och det var kul för honom, nu är det strax dags för mig att köra igång men jag tar det i min takt det brukar bli bra då, hehe.
Åkte från skolan efter 16 och körde raka vägen till fröken Ekholm och tjöta skit.
Har pluggat och städat hela eftermiddag så jag är ganska stolt över mig själv, har tom skrivit klart historian så nu kan Björn äntligen få den! Ska rensa lite papper som jag fortfarande inte blivit av med.

Imorgon har jag mitt sista utvecklingssamtal och det känns konstigt faktiskt, samtidigt bra för jag vill inget annat än ta studenten. Nu har min ångest gällande klänning kommit, vad ska jag springa ut i? Jag vet att det är ganska långt kvar men det är viktigt att man har en klänning som ingen annan har för det är så fult om alla ska köpa Gina Tricots vita klänningar ex.vis. Nej, jag vill ha min egna och det är det som är så jävla piss att det blir svårt men jag ska tjata på mamma att vi sticker iväg till Göteborg och kollar läget eller någon annanstans. Annars är jag inte alls stressad inför framtiden för jag är klar. Jag sökte in till högskolorna igår och det känns bra. Jag ska till Linköping har jag bestämt och hoppas att jag blir intagen för annars blir jag ledsen. Haha, jag längtar tills man ska flytta hemifrån för det kommer att bli så spännande och kul tror jag eftersom jag inte kan tvätta men de löser väl sig. Annars får man ta med sig mamma! Haha.
show me heaven

broken hearts parade

Måndagen den 16 mars

Oftast brukar ångesten över skolan hänga över en men inte idag. Idag var jag så trött att jag hade ångest över mitt val att inte stanna hemma.
Har suttit och plugget ett tag nu och har redan tröttnat, jag hatar verkligen engelska C. Det är så jävla enformigt att jag finner inget nöje med att göra uppgifterna SORRY alltså.
Har sökt in till högskolan nu och det känns så himla läskigt men samtidigt så längtar jag till framtiden! Allt kommer att bli bra och det känner jag på mig och nu ska man bara njuta av studenten och springa ut med glädjen över att du är fri från De La Gardiegymnasiet.
Ska snart springa över till Frida och hämta min new body sportbh som jag beställde av henne och sen ska jag sticka ner matmagasinet för att fylla på min mobil. Veckan ser ganska trökig ut framöver faktiskt, skolan har gett mig massa saker som jag måste göra och jag hatar att inte få känna mig fri. Jag sitter i min läxhög och ångest och vill sticka härifrån men samtidigt måste jag få det klart det funkar lixom inte att fly även om jag älskar att göra det.
V.12
Måndag: Plugg
Tisdag: Sovmorgon och plugg
Onsdag: 08:00 utvecklingssamtal med mamma och backen, skara?
Torsdag: Plugg, träna
Fredag:
Lördag:
Skara
Söndag: Plugga som fan
Fy fan vad trist med allt plugg, jag gillar att bara behöva plugga typ en gång i veckan nu är de typ nästan varje dag! BLÄ.

we got problems we don't know how to solve them


babys black balloon makes her fly

Så är helgen strax förbi och vecka 12 skall startas. Det är snart lov igen och det är skönt för jag orkar inte gå i skolan.
Vaknade upp efter klockan ett idag och kände hur hela dagen hade sprungit iväg, dock kunde jag inte avgöra vilken dag eller vart jag var någonstans. Robinson konstanterade att det var söndag och jag såg mig omkring och insåg att jag var i mitt rum och vilken glädje. Det känns som det var ett tag sen jag var där med slutna ögon.

I veckan är det plugg som gäller har lite att få gjort som skall lämnas in. Jag är irriterad på att jag har tappat bort mina papper som jag ska ha i internationell ekonomi, jag förstår inte vart plastfickan är! Har letat överallt verkligen.
Veckan känns lovande, hoppas bara att det blir bra väder.
Var i Skara igår med Ekholm, vi lekte med Oskar och Jonas. Vi spelade Buzz vilket var sådär kul för jag var inte alls duktig men när bara jag och amanda körde så kom mina talanger fram fast det kanske berodde på att vi valde att svara på endast musikfrågor haha. Det var en mysig lördag kväll som avslutades med bilresa hem med Ekholm. Vi dunkade Timbuk och lät natten fånga oss.
Imorgon kan man börja söka in till högskolan och det ska jag göra, det känns läskigt men samtidigt bra. Hoppas jag kommer in i Linköping, det ända som hindrar mig just nu egentligen är om jag vill börja läsa med en gång eller inte. Känner mig så otaggad på skolan är så himla trött på skiten egentligen, jag vill så gärna göra annat i höst men samtidigt vet jag inte.
Jansson och Robinson sticker fan till Bryssel och lämnar mig ensam här, helt sjukt. Tiden går för fort.

I've become, what you became to me

and a silence falls between us as the shadows steal the light

Mådde bättre igår efter ev. feber i torsdags kväll och som alltid var det dags att vara taggad. Lisa kom och hämtade mig, bilen var packad med brudar och vi åkte till Smith. Vi sjöng singstar och tjöta skit som vanligt och jag var just där i min egna värld. Jag hade på känn att kvällen skulle avrundas som den gjorde och jag är glad att den gjorde så.
Gick upp till hallen för att bowla, sedan skulle de som ville dra med till stadt men det var fler än jag som försvann med nattens dimma.
Kvällen var trevlig men jag var i min egna värld med frustration och vilsenhet. Det börjar bli dags att välkomna framtiden som Robinson påminner mig om, ett beslut skall tas. Det är skrämmande för det överväger ens framtid och alla har vi våra planer. Snart är det studenten och frågorna om man ska plugga vidare men jag är inte så skrämd för jag vet att jag sticker till Linköping.
Vore inte helt fel att få fly eller hålla andan en stund och bara få falla ihop. Det är fruktansvärt mycket som händer runt omkring som jag inte kan greppa tag om, men jag ska hitta en väg ut.
Den här gången måste jag lyssna på mig själv

Cause you were the same as me but on your knees

jag skrev ett brev om att leva med förbannelsen, jag gav dig min version av sanningen

Har vart hemma idag efter att  haft feber igår kväll, fast det var en ganska låg temperatur men jag vill inte riskera något. Känner mig dock förkyld, trött och har mensvärk. Jag ska alltid ha allt på en och samma gång, typiskt.
Ikväll är det en trevlig kväll med utgång! Vi får se hur mycket jag orkar med men jag ska försöka hänga i med min huvudvärk.
Har städat mitt rum nu efter en månad och det känns oerhört bra att kunna vistas där inne utan att gå på saker eller ha massa högar med kläder. Nu är det fräscht.
Ska grejja lite för sen är det dags att göra sig redo för helgens bravader. Girls night out!

Call you up in the middle of the night like a firefly without a light, you were there like a blow torch burnin' I was a key that could use a little turnin'
So tired that I couldn't even sleep, so many secrets I couldn't keep
promised myself I wouldn't weep one more promise I couldn't keep
It seems no one can help me now I'm in too deep there's no way out, this time I have really led myself astray
Runaway train never goin back, wrong way on a one way track seems like I should be getting somewhere somehow I'm neither here nor there
Can you help me remember how to smile? Make it somehow all seem worthwhile how on earth did I get so jaded life's mystery seems so faded
I can go where no one else can go, I know what no one else knows here I am just drownin' in the rain with a ticket for a runaway train
And everything seems cut and dry day and night, earth and sky, somehow I just don't believe it
Bought a ticket for a runaway train like a madman laughin' at the rain
Little outta touch, little insane, just easier than dealin with the pain
Runaway train never goin back, wrong way on a one way track seems like I should be getting somewhere somehow I'm neither here nor there

jag tror att en av oss måste gå

Torsdag kväll och jag sitter här med panik, jag vet inte om jag har feber eller inte. Jag hatar att vara sjuk och jag har ingen lust att vara det heller. Stack från skolan och sov en stund och vandrade omkring en stund.
Amanda klarade sin uppkörning så hon hämtade upp mig och Robinson för en resa till Skara, vart annars? Väl framme på donkan så uppstår en sån härlig situation att jag skrattar än åt det.

" En kille stirrade på oss, men Ekholm och Robinson fortsatte in till donkan, jag läste sms och gick lite långsamt efter. Vi ställer oss i kön och tjötar så som tjejer gör och den här killen stirrar fortfarande på oss och jag tittar ut för att leta efter en bil. Killen börjar prata i sin mobil och börjar gå ut, jag får syn på bilen och springer efter killen. Amanda och Robinson tittar på mig som om jag var hel dum i huvudet, varför springer hon efter den killen? så de springer efter mig. I bilen satt Jonas som hämtade upp killen som var Jimmy, hans kompis."

En ganska rolig historia. Vi brudar käkade donken och stack till Oskar så Amanda kunde pussa av sig lite, sen for vi tillbaka till Lidköping. På vägen hem dunkade vi Ledin, Sahara Hotnights och Timbuk.
Imorgon är det fredag och då är det utgång om jag inte är dålig, men jag ska vara frisk så att jag orkar kvällen ut varje fall.

everything you are


Can be the devil and angel too

Idag var det en helt klar underbar dag, vaknade upp kvart över sex och fixade i ordning mig för skolan. Gick upp så tidigt för att ha tid över för att leta rätt på mina sommarskor sen var det dags att sticka till skolan som bjöd på projektarbetsdag.
Jag skulle både ställa ut och gå modevisningen och jag lyckades fixa båda även om jag inte prioritera min ett egna arbete. Jag och Merita var taggade till 1000 för denna visningen men det var så sjukt mycket folk att man inte visste vart man skulle fästa blicken. Det gick bra tyckte jag, jag gillade den vita klänningen mest av allt. Kändes som om jag skulle ta studenten och alla kollade på mig när jag springer ut. Andra visningen så var Fridorna där så det kändes skönt att kunna fokusera blicken på de och ge dem ett leende haha.
Detta hade handelseleverna gjort bra tycker jag, jag njöt varenda sekund av det.

Det börjar närma sig helgen och det känns skönt för jag är trött på skolan. Usch, jag längtar till studenten så mycket. På fredag är det utgång med brudarna och det ska bli spännande för det är det alltid haha.
På lördag ska jag leka med Jonas och det ska mysigt och på söndag så är det väl plugg som gäller. Men helgen kommer att vara underbar ändå. Nu ska jag digga min musik ett tag och bara njuta av att inte göra något alls.


Tell me what it is and it would never be like this
A problem that we have in common baby tell me what it is
It probably doesn't mean a piss

han kom in genom dörren där jag stod åh fast jag just skulle gå

Tisdag och jag är fruktansvärt fnittrig, vet inte om det beror på att jag är trött eller helt enkelt haft en bra dag.
Skoldagen var ganska kort men jag spenderade tiden med att plugga vilket var sådär kul, jag snackade med Jansson om fredag. Vi är ganska taggade hon och jag, fast mestadels hon.
Repade inför modevisningen och det var fan sådär asså alla tjöta men jag och min polare hade kollen så det var gött.
 
Imorgon är det sista gången jag någonsin behöver bry mig om projektarbetet.... Jag skattar mig själv som en lycklig kvinna! =)
Detta inlägg var helt ovärt för jag har ingen egentligen att skriva om men aja.

jag har en efterlysning på en grabb han var här igår kväll

this, this is the way, this is the way I wanna live I'm going through changes

Att människor skapar uppfattningar om andra är en självklarhet men att gå bakom ryggen på någon man talat gott om är en ohyffsad gest. Så snälla, sluta prata gott om mig.

Mötte upp Ekholm för en promenad igår som bestod mestadels av tårar och en förbannad samt vilsen SofiaNilsson. Vet inte hur många gånger jag svor eller sa att jag fattar inget men CalleBalle hjälpte mig med sina visa ord och sen var jag tillbaka på mitt tåg igen som skulle föra mig till Olin's med brudarna.
Efter lite om och men så började det arta sig på Olin's och vi dansade och hade så himla skojj. Det var en kanon kväll med brudarna, men jag ska självklart inte glömma dig. Kan dock inte riktigt presentera dig men än så länge kan jag väl tala om att det finns en kille.  Han kom inspringades med en öl i handen in i mitt liv och möblerade om allting. Självklart oar vi för varandra, samt kanske är du en av många människor jag drömt om?
Vi får väl se, det är ju dags att sticka iväg med tåget och jag är så jävla på!
Vi sov kanske en timme inatt, Ekholm och jag men allt var så värt det haha. Är så jävla bakis och varför fattar jag inte för jag drack inte alls mycket.
Måste sätta igång med pluggandet så jag får i ordning på vecka 11 annars är det kört.
I slutändan är det jag som segrar.

Han kysser som en karl ska!


det finns killar och sen finns det Hugo

Igår taggade jag upp mig inför lördagen genom att bjuda med Elina ut på lördag så det inte bara är Ekholms polare men nu skulle även Lina, Reine och Carro med så vi utökar bara.
Efter jag slutade fick jag sitta och vänta på Rasmus så han kunde köra hem mig, de grejja med UF-företaget med deras monter. När jag väl kommer hem springer jag över till Frida och tjötar skit och pratar med hennes bröder. Vi fick en as bra låt av de och insåg ganska snart att vi missat att de sjunger: "öl smakar kladdkaka". Nu diggar vi den hårt bara och ska dela med oss med Jansson.
Ekholm ringde och ville käka kebab och självklart ställde vi upp, men hon ville ha godis till sin dejt och det fick vi springa och fixa. Väl inne på matmagasinet så får vi syn på vår ungdomskärlek och han är lika snygg som då. Det kändes som man var 10 år igen och omedvetet föll både jag och Frida för honom. Vi ställde oss i kön för att betala, jag välte kunden bakom oss varor och Frida tappade sina pengar och betalade för lite. Så pinsamt att vara 18 år och inte kan bete sig ordentligt hehe.

Vaknade upp ganska tidigt idag som vanligt, vaknade upp ur en dröm som jag egentligen ville skulle vara sann. Lika bra att vakna när man vet att det inte är så ändå. Har pluggat lite men tröttnade ganska snart.
På onsdag ska jag få gå handelsprogrammets modevisning som de ska ha på projektdagen och det ska bli skojj. Jag tackar Line att hon fixade åt mig!
Idag är det fest och det ska bli skojj. Några brudar från klassen och några andra, är lite taggad men jag längtar ändå tills nästa vecka då Fridorna och jag ska ut!! Det kommer att bli Awsome men det kan bli skojj idag ändå.
Sitter och njuter till Meatloaf och tänker tillbaka på hur saker och ting brukade vara. Jag älskar våra duetter och jag älskar dig.

The girls are back!

Så var man tvungen att gå på olika informations möten inför projektarbetes dagen, himla ointressant och jag är inte intresserad men enligt Backen har de valt ut de bästa arbetena som ska redovisa denna dag och jag är en utav de. Det känns inte alls bra utan mer som en lång onsdag!
Blev dock lite inspirerad av anmälnings katalogen imorse som jag tog med mig från syon igår, jag väntar på att man kan börja anmäla sig till högskolan nu. Men jag har bekymmer med att rangordna skolorna. Ska ringa min bror och bli lite guidad, vi får väl se om det är till någon hjälp. Jag vet inte om jag ska plugga till hösten men det är ju alltid bra att söka in och se om man kommer in med sina betyg eller om man ska vänta in meritpoängen eller tom göra högskoleprovet. Söker väl mest in för att se, men vem vet? jag kanske tackar ja i slutet av juli till slut?
Känns lite galet att det är redan i höst man skall iväg i sådana fall.

Ska iväg på stan i eftermiddag med Robinson och kolla läget, som vanligt.
Ekholm har ju självklart lurat med mig ut på lördag till Skara, usch för den skit hålan säger jag, men man måste ju ställa upp för tjejen hehe. Det är 90-tals tema inne på Olins så de ska ju vara värsta dunka dunket enligt henne så det får väl va. Annars är det utgång nästa fredag och det med Fridorna! Yeah, det längtar jag tills mest faktiskt. Girls night out !
Jag har klarat mig igenom denna dag ändå och är ganska stolt även om det gick lite trögt vid lunch tiden men de blir kanske bättre med tiden som alla säger. Så jävla trött på att höra: det kom som en chock, jo tack du är inte den enda som tycker det. Hur tror Ni att jag tycker?

Just trying to find my way back home
the old me is dead and gone, dead and gone


RSS 2.0