girls on film

Jag är hemma jämt. Jonas kommenterade det häromdagen, vad gör du egentligen?
Det värsta är att jag pluggar, jag läser kurser till min examen som jag tar våren 2012. (Förutsättningen är att jag kan gå upp med uppsatsen efter jul)
Ändå spenderar jag mer tid hemma än i Linkan. Men nästa vecka börjar andra halvan av höstterminen och jag ser verkligen fram emot den ÄVEN om det kommer att bli tung.

Höstens början har vart ganska okej. Det tog tid innan det blev väldigt kallt, jag fyllde 21 år, jag blev faster och skolan flöt på. IFK Norrköping stannade kvar i Allsvenskan, dock så svek de mig hårt när de valde att inte behålla Petru Racu. Jätte dåligt beslut som jag inte har förståelse för. Suck, så valde man sämre spelare att stanna kvar och när jag fick se vilka man enligt "rykten" intresserade sig av.... jag finner inga ord.
Men sammantaget var det en lugn och vacker period. Nu ser jag fram emot den andra delen, här är några saker som händer:
  • C-uppsats - kommer att skriva om ledarskap och kommunikation. Ska gå upp med den under januari månad 2012 om det går som det ska.
  • Flytt? - eventuellt kan det bli en flytt. Vi ska titta på en lägenhet i början av nästa vecka och se om vi vill skriva kontrakt!
  • Versace H&M - vill bara meddela hur jävla snygg den kollektionen är!! Jag har redan gjort mig redo för datumet och VAD jag ska klicka heeeeemmm.. Mums.
  • Jul - blir en kort resa hem över jul, vi åker härifrån den 23/12 och får skjuts tillbaka till norrköping den 27(?)
  • Nyår - en resa upp till fjällen! vi åker upp till Rättvik och firar och njuter :)
Det blir inte så mycket annat. I helgen ska vi iväg till Morgan och umgås med barnen. På söndag blir det en sväng förbi Stadium Outlet och titta på vinterkläder. Självfallet ska Jonas och jag mysa med varandra !!
Nu ska jag titta på gamla Greys Anatomy avsnitt och mumsa godis

I feel so wonderful

Efter en mysig helg så är det skönt att vara hemma igen, även om mina vardagar är ganska så tomma så längtade jag hem. Vi tog tåget ner till Skövde i lördags och åkte vidare till Edsvära. Lite lek med hundarna så begav vi oss mot Vara för att se Eldkvarn i sin ära. Sjukt bra!
Vi satt på första raden så jag kunde nästan ta på Plura, och bilderna jag tog blev kalas bra också.


Sitter i köket här hemma i Norrköping och tittar ut. Det ser så kallt ut, Jonas cyklar i detta hem nu från jobbet. Vi ska försöka planera julen när han kommer hem, se om vi ska ta tåget eller hyra bil.
Annars har det vart en bra dag idag, jag åkte till skolan vid tio och träffade Sara. Vi gjorde klart vårt arbete om kvantitativ metod och även en komplettering! Nu ska det bara läsas igenom och struktureras upp. Kom hem före sju och då plockade jag i ordning lite här hemma. Sen dess har jag annars suttit framför datorn:  tagit mig an kurslitteraturs sökande, mailat lite, tweetat med Emilie och Rasmus, gjort en uppgift i retorik och strukturerat upp C-uppsaten.
När det kommer till C-uppsaten så är det mycket som är oklart men som håller på att ordnas upp.

Det var ett tag sen jag hade mycket att göra, att det är så mycket att det sträcker sig utöver två dagar! Riktig lyx faktiskt. Älskar att vara i farten och fixa med en massa saker. Fast nu tror jag att det får räcka för idag.

godkväll

regnet faller och jag vill ha chips

Idag är det mörkt, en mörk höstdag med regn och kalla vindar. Jonas tog regnstället på sig när han cyklade iväg till jobbet. Själv tände jag ljus och läste Elizabeth Gilberts bok "Lyckan, kärleken och meningen med livet". Filmen och boken skiljer sig väldigt åt men är okej "feel good"-handlingar att ta sig an.
Själv blir jag inte inspirerad att resa till olika ställen för att finna min relation till Gud. Däremot blir jag inspirerad att ge mig ut att resa, sticka iväg en vecka eller två och se ny miljö. Har tjatat lite på Jonas att vi ska ge oss ut, det blir nog en resa till Milano i vår. Fotboll för Jonas, mat och shopping för mig = bra kompromiss. Det bästa av två världar.
Jag tror också på att man måste göra något friskt under hösten/vintern också. Vet allt för många stunder då man totalt fallerar och blir till en skrynklig person som behöver ljus. Ska ta upp det med Jonas om en resa.

Annars är jag väldigt trött. Har vart sjuk i över en vecka förutom att jag är pigg nog att göra saker. Förkyldningen sitter i som om den aldrig tänkt ge sig av. Till min förlust har den gett mig munsår och ett härligt sår under näsan. Som om jag inte lider tillräckligt.
Nu är det varje fall höst och kallt. Regnet ger mig ett sug på chips och se massa skit på TV. Alternativt gå igenom mina boxar jag köpt (CSI säsong 1, House säsong 1 och Vänner alla säsonger). Jag tillbringar dock för mycket tid framför TV'n, vilket är ett resultat av skolan.
Alla kanske inte minns att jag går i skolan, jag minns det knappt då jag är på universitetet två gånger i veckan. Det är meningen att jag ska skriva en C-uppsats till min examen. Skrivandet tar inte fart fören v.45 vilket gör att jag får för mycket tid över.
Så jag spenderar pengar, ser på TV, försöker träffa vänner och städar.
Nu är det dock två veckor kvar innan min tredje kurs startar och den kräver ganska mycket av mig. En intensiv kurs på fyra veckor som överlappar min start för uppsatsskrivande.

Jag kanske ska se denna fristad som en viloperiod innan stormen kommer. Synd bara att jag fungerar som bäst när jag gör någonting om dagarna. Ska kolla när spårvagnen går för jag inser just att jag ska möta upp Mathilda om en timma!

Trevlig höstdag

höst-sjuk

Jag är sjuk.
Huvudvärk, snorig och fryser.
Är även en aning utmattad samt en aning stressad. Har försökt ligga still, istället duschade jag eller plockade i ordning lägenheten medan Jonas strängt tvingade ner mig under täcket igen.
Nu ligger jag under täcket framför TV'n rastlös, funderar på uppsatsen: vad för syfte eller hur många frågeställningar. Har skrivit ner lite tankar i brist på saker att göra. Jonas är och jobbar vilket inte gör dagen bättre heller. Det är något speciellt med att vara sjuk på hösten, det är segt och känns som en evighet innan man blir frisk igen.

På tal om roliga saker så var det en skön helg. Jag var ledig och även Jonas, ingen övertid. Första gången på länge vi kunde göra saker ihop utan att någon var tvungen att jobba. I lördags var vi på IKEA och sedan åkte vi till min bror. Jag blev nämligen faster för några dagar sedan, så vi var där och myste med lillkillen. Han var så fin :)
Men nu är det en ny vecka, jobb och skola står på schemat för oss. Däremot måste jag ordna upp lite skolsaker när jag kommer tillbaka från denna sjukdom.

Nu ska jag fortsätta titta på tv och snoka runt på nätet

21

Efter nio timmar sömn är kroppen fortfarande utmattad, det blir väl så när perioderna är olika tunga. Själv känner jag mig extremt trött och finner promenad som ett gott alternativ för att komma igång. Dock måste jag sätta igång med C-uppsatsen, ska leta upp företag och andra alternativ för att ha en utgångspunkt. Ska även prata med min lärare om ämnesvalet. Vi ska inte börja skriva fören v.45 men det känns ganska skönt och ha undan alla frågetecken.
När det kommer till ärenden så är det ganska typiskt att det alltid ska ske på måndagar. Därför tycker inte jag om måndagar, det är för mycket: ååh den måste jag ringa och dit måste jag maila.

Aja. Det som känns skönt med denna måndag är att vi är hemma igen i lägenheten. Vi åkte hem i fredags för att jag fyllde år i lördags. Som present av Jonas fick jag en resa till ullared på födelsedagen så vi åkte dit! Klockan halv fem gick jag upp på min dag och gjorde mig redo. Det var roligt och jag handlade lite saker, mestadels lite av varje. Annars fick jag kuvärer och tårta ! Det satt fint det mä.

Nu är jag varje fall 21 år, nästan 30 som Sandra sa....
ska återgå till denna dag som är fylld med ärenden.


RSS 2.0