jag kan inte fatta att jag tappat bort dig

Tittade förbi här och såg att det var ett tag sen jag bloggade - igen. Det är samma visa varje sommar när jag jobbar på Kolmården, hinner knappt göra någonting innan det är dags att jobba igen. Sommaren har gått ganska fort och vi har faktiskt inte hittat på så många roliga saker. Förra helgen var vi dock hemma och hann med en del. Vi passade på att fira Jonas, sola, åka till Ullared, träffa våra föräldrar och träffa Jonas systerson som kom förra fredagen. Helt fantastiskt att hinna med sådana här saker under två och en halv dag.
Nu är jag återigen ledig, dock endast två dagar. Passade på att gå en runda imorse. Var ju sjuk för två veckor sen så tog ledigt förra veckan från någon form av ansträngning - så att man blir ordentligt frisk.
Hade också ett möte med en arbetsförmedlare på arbetsförmedlingen. Vi diskutera mina möjligheter på arbetsmarknaden och hur jag som färdigexad kan fronta mig på marknaden.
Fick verkligen en toppen vägledning och kände mig extremt taggad när jag kom ut. Ryktet om dem kan faktiskt vara lite obefogat måste jag säga.

Ikväll kommer M&M en sväng, då blir det ut och äta. Vädret är kanon, vilket är förvånadsvärt när det gäller den här sommaren. Vad som händer mer under helgen får bli en överraskning. Det enda jag vet är att jag arbetar kort dag på söndag :)


Sommarlov?

Sitter och njuter i soffan med frukost och ser på Tv. Minns inte när jag gjorde det senast utan att behöva stressa iväg på någonting. Synd att vädret pendlar så mycket, har ingen aning om hur tillförlitliga alla väderprognoser egentligen är. Jag önskar dock att det kunde vara strålande sol 25 grader - jobbet blir roligare och ledigheten ännu roligare :)
Under helgen har jag varit hemma från jobbet då jag fick feber och etc i onsdags. Det har varit trist då Jonas mamma var här och hälsade på. Kunde inte följa med på allt men kom ut två dagar. Vi var ute i Ingelsta och kikade - fann en höstjacka som var riktigt bra nedsatt och en sommarklänning som också var nedsatt fast inte lika mycket.
Vi var på Ikea en sväng också, passade på att handlade tallrikar då vi verkligen behövde en ny uppsättning tallrikar efter en olycka.

Nu är det en ny vecka och imorgon börjar jag jobba igen. Ska bli skönt eftersom jag har spenderat mycket pengar den här månaden. Jag tycker ändå att man är värd att göra fina saker för sig själv ibland också ! Ska strax hoppa in i duschen och ta mig ut för en promenad innan Jonas kommer hem från jobbet.

just another monday

Kan vädret återgå till härlig sommar?

:(

RSS 2.0