WE ARE YOUNG

Hej.

Här sitter jag kvar framför datorn istället för att mysa in mig i en filt och se på Tv. Vilket är min favorit syssla på kvällarna - dock ej idag. Kommer till varför senare i inlägget. Idag har jag jobbat, vilket var jätte segt så jag är glad att vara hemma igen. Vi var ett gäng sega arbetskamrater som bar runt på nya varoro och försökte få butikerna fina. DOCK är vi fortfarande ej klara. En butik har vi inte tillträdde in i så den står tom, den andra byggs helt om och den tredje behöver packa upp några kartonger samt städas. Detta innebär att vi ska jobba torsdag och fredag också.
Vi var ganska många som hade sett fram emot denna ledighet mellan idag och lördag. Jag, likt många andra, fick panik och visste att detta innebär att vissa saker måste ändras om. Jag hade tänkt utnyttja dagarna till att plugga men nu fick jag istället sitta denna kväll och producera sjukt mycket för att kunna komma ifatt det jag hade hoppats att hinna med under ledigheten.

Jag har så sjukt mycket att göra att jag inte ens förstår hur jag ska hinna med allting. Minns inte alls att det var så här jobbigt förra året att plugga 100% samt jobba 100%. I år har vi tom ledigt i Maj så det bör inte ens vara ett bekymmer. Ringde min bror för att berätta att jag lever, var ett tag sen vi hördes men det blir så. Våren/sommaren är alltid knepig för min del. Detta ska nog gå vägen med lite överansträngning....
Imorgon ska jag på roligheter, några från jobbet och jag ska till Tranås och shoppa billiga Cheap Monday-kläder. Förhoppningsvis blir det bara en trevlig dag utan tankar på jobb och skola. Ska försöka åka hem lite tidigare, förhoppningsvis vara hemma vid 16 och hinna plugga innan jag har ett obl. litteraturseminarium i entreprenörskap. Det skulle innebära väldigt mycket för mig!

Dags att käka lite innan läggdags. Min kväll blev inte alls så som jag hade tänkt mig...

lose yourself

Ligger kvar i sängen än, skönt att det inte är arbetsdag idag. Det regnar extremt mycket ute just nu - vilket är synd eftersom jag tänkte gå en promenad. Det är söndag och sista dagen på denna vecka.
Veckan har vart okej, har jobbat mycket och känt mig lite vilsen också. Nästan tappat bort mig själv lite, ska försöka skärpa mig lite.
Jonas jobbar just nu, så jag förblir ensam ett tag. Hade tänkt duscha och sedan plugga gärnet men det känns motigt. Skulle mest av allt vilja somna om och vakna senare. Tyvärr så funkar det inte så :(

Nästa helg så är det öppningsdags för säsongen och jag har blandade känslor inför det. Jag trivs sjukt bra med att bara packa upp.. men jag tror att det har och göra med att vi är samlade. Vi käkar lunch ihop och gör arbetsuppgifterna ihop, nu blir man ensam igen. Gör allting ensamt och det känns sjukt trist.

Ne, det kanske är dags att ta sig samman... åh denna mys söndag

Avancerat

Jag är trött.
Är extremt trött.
Det är så sjukt mycket att göra innan säsongen men det är sjukt kul att få ta del av återuppbyggnaden av butikerna. Man får se alla nya varor och man får träffa alla igen. Idag känner jag dock att kamraterna är inte lika viktiga längre, har hamnat i någon form av tröttnad på omgivningen vilket absolut beror på mig och ingen annan! Jag tror helt enkelt att min kropp och hjärna har hamnat i ett mellan läge där man stängt av sig. Har mycket svårt att få vardagen att fungera till 100%, är nog i behov av semester. Fördelen med att vara tillbaka på jobbet är att hjärnan slipper lagra massa kunskap från kurserna jag läser - dock så har jag ingen energi för att sätta mig ner och prestera alls.

Låter väldigt konstigt texten ovan men jag behöver vila. Låta plugget va och även låta mig hamna i ett shut down läge för det är ok. Imorgon är sista dagen jag jobbar inför en dags ledighet (fredag) så bör jag kanske ta en härlig vilodag på fredag. Ligga i sängen och se massa boxar.. har faktiskt fortfarande inte sett HP's två sista filmerna och ej sett klart CSI box säsong 5 samt Modern Family...!
Men nu kommer verkligheten in och berättar att tyvärr måste jag plugga. Har tre saker som måste fixas till så att söndagen blir mindre ansträngd.
Vilket trist inlägg, ska skriva något bitter i Twitter-raden innan jag slänger mig framför Tv'n med min tunga kropp som skriker om att få sova NU!....
GOD KVÄLL SOFIA

Sofia's back to town

Är hemkommen från jobbet! Känner mig extremt trött och har nästan ont i hela kroppen. Har spenderat hela dagen med att packa upp butiken Seaside, vilket var extremt jobbigt. Det var kartonger och skräp överallt!! Samt att vi var tvugna att dela vår arbetsplats med några snickare vilket bidrog till att vårt utrymme var minimalt.
Det känns otroligt skönt att börja göra någonting annat. Jag har helt tröttnat på att plugga och sitta hemma. Känns bra att komma iväg, dock så är det lång restid som gör att man blir ganska seg. Det värsta just nu är att jag måste plugga när jag kommer hem. Har som målsättning att avsätta en timmes plugg efter jobbet denna veckan. Är ledig på fredag och söndag då jag hinner ta en hel dag och röja upp lite plugg. Vet fortfarande inte riktigt hur det kommer att se ut nästa vecka då vi verkar hinna med allt denna veckan (?), då hinner jag fixa lite.
Det som känns tungt just idag är att jag måste laga mat nu. Jag håller faktiskt på att koka broccoli som jag ska ha imorn, har redan fixat maten. Ska själv käka igen, åt en lite portion ugnspannkaka så nu blir det bacon och makaroner. Ska kika snabbt på mitt schema sedan blir det bums till soffan och säcka.

trevlig vecka!

call on me

Hoppas Ni har det bra alla ni som läser bloggen. Själv har jag ganska mycket att ordna upp efter påsken och den lilla ledighet som jag stack iväg på strax efter. Det skulle behövas städas men det prioriteras inte idag. Vi tar det när vi är åter på söndagen.
Har en hel lista ner klottrad med saker som behövs göras samt föras in i almenackan för att påminnas om vad som kommer att behövas göras längre fram. Är nästan i fas nu så jag tänkte passa på att klottra några rader här också. Känns som det behövs idag när jag är lite tankespridd och stressar upp mig i onödan. Jag tvättar också våra kläder - Jonas jobbar. Det är synd att det regnar idag, dagen blir så himla trist.

Veckan har vart helt underbar. Kom hem i måndags från Skaraborg efter påsken. Jonas hade åkt hem på måndag morgon för att kunna arbeta på kvällen så jag åkte hem själv. Jag älskar dock att åka tåg och ensam just då spelade faktiskt ingen roll. Stötte på en gammal vän - alltid lika kul att se hur långt varje individ har kommit. Även om det inte ska föreställa en tävling vill man visa sin bästa sida. Jag tror att jag vann den rundan... fast det gör jag ju jämt...
I tisdags tog jag tåget ner till Växjö för att mysa med Fanny. Det var otroligt kul att ses igen, även om det var ett tag sen så finns det vissa saker som kan fortsätta trots avbrott. Det som var skönt att se var att vi båda hade förändrats till det bättre men att de gemensamma minnena tar en tillbaka till det man en gång var. Hade otroligt roligt faktiskt och jag har saknat henne mycket. Vi hittade på allt möjligt men vi snackade mest om livet. Efter tre otroligt roliga dagar fick jag ta mig hem till min sambo som hade saknat mig. Igårkväll kom jag alltså hem och har knappt vart hemma några timmar innan vi ska åka iväg igen. Ikväll bär det av mot Skaraborg igen med en mellanlandning i GBG imorgon.

Nu ska jag fortsätta med att bocka av listan och sedan blir det pluggning i en snabb takt för att hinna med det jag hade tänkt. Spårvagnen går ju ändå inte fören kl 19 så jag har all tid i världen just nu :)

IBS hela dagen

Om jag jämför känslan med idag jämfört med förra inlägget känner jag mig lite mer harmonisk. Dock så är det så mycket som händer just nu att jag knappt hinner andas ut innan nästa problem uppkommer. Igår när vi anlände hos mamma var vi trötta, det var en seg dag där vi mest avverkade ärenden. Jag klippte mig - Jonas hjälpte sin syrra med flytt. På kvällen for han iväg till sin far som han skulle hjälpa med ärenden idag. Även om det är tråkigt att vara utan varandra så är det skönt ibland också.
Igår var det en sån dag. Jag lider av IBS under denna period också vilket gör saker lite extra jobbiga för mig.
Idag mår jag ganska okej och magen krånglar inte lika mycket (peppar, peppar). Har hunnit göra klart en inlämningsuppgift och svarat på en fråga (vilket också är en inlämningsuppgift, men ej lika krånglig). Önskar att vi skulle kunna vila oss igenom påsken men det verkar som alltid som omöjligt. Åka hit - åka dit.

Det viktigaste för min del är att jag hinner plugga så jag hamnar i fas igen. Bara för att jag skriver den här meningen börjar hela kroppen känna sig stressad. Usch! Magen går på högvarv. Jag som är i fas med plugget nu.... Ska lägga mig och läsa lite psykologi innan jag ska åka iväg till Skara, vidare till Kvänum för att delta i en påskmiddag.

Jag behöver vila :(


stress-stress-stress

Känner mig så sjukt stressad att jag knappt vet vad jag heter. Klockan är tre och solen lyser - fast det är skit kallt ute. Jag skulle helst utav allt bara lägga mig ner i total shut down-läge som jag gjorde igår när jag valde att ta mig igenom Greys Anatomy säsong 2-3. Dock så har jag extremt mycket att göra idag istället....

Var uppe tidigt och mötte upp Emilie så vi kunde ta åtta bussen till Linkan, där sprang vi runt för att göra lite ärenden - hämta uppsats och lämna in papper om Masterutbildningen. Väl tillbaka var det bara att springa upp till Norrköpings universitet för att hämta upp reserverade böcker. Hade tänkt att passa på att ta ut våra tågbiljetter tills imorn men då sa kroppen ifrån. Cyklade hem och möttes upp av Jonas där vi var tvugna att stämma av vissa saker. Ungefär som ett möte!
Men nu sitter jag här framför datorn och kollar av lite saker, ex. klipptiden imorn, tentabetyg etc. Kom även på att jag skulle behöva ringa ett par samtal också men det får jag ta efter påsk för det orkar jag inte idag. Måste få klart lite andra saker nu innan jag åker på långledighet. Urk !

Dags att sätta igång och checka av listan :(

SKOJ

Vad jag glömmer av mig att uppdatera inläggen här ibland. Det blir gärna så när jag har lite för mycket saker i huvudet och endast använder nätet för att leta efter böcker samt uppdatera mig om lite andra saker. Nu är jag varje fall här igen och tillbaka i Norrköping!
Vi möttes utav en lastbil som hade havererat vid resecentrum så det var lite kaos på spårvagnarna - fick ta bussen upp till Söder Tull och vandra hemåt istället. Fy! vad kallt det är här med, är dock tacksam för att snön lyckats försvinna lagom till jag kom hem varje fall :)
Som alltid när man kommer hem har jag massor av saker att fixa till. (Vilket jag älskar!!) Dock så har jag bara tre dagar på mig, och denna dag har inte många timmar kvar heller. Har ändrat så att min korta tripp till universitetet för att hämta och lämna saker få ske på onsdag istället för imorn. Imorgon måste vi storstäda lägenheten efter Wille, som vi var hundvakter åt under mer än en vecka. Det ligger hundhår överallt samt att det har blivit lite dregel på fönsterrutorna...
Har massa plugg också att försöka få ihop under dessa dagar så man slipper ta med sig allt hem under påsk.

Ja på torsdag börjar ett långt äventyr! Eller mest för min del då jag har en massa skoj som jag ska iväg på innan jag börjar jobba den 16. Vi åker hem på torsdag (åker på en familjeturné - som alltid) för att återigen mysa med alla föräldrar. På måndag åker Jonas hem före mig då han ska iväg och jobba... Jag kommer hem på kvällen istället, då jag får packa om väskan för att sedan på tisdag åka vidare till Växjö för att hälsa på Fanny! SKa bli så jävla skoj att få se hur hon har det :) Fredagen den 13 kommer jag att vara hemma och njuta av lite ledighet från resandet... Blir självklart mys med Jonas också !
Den helgen blir det en resa ner till GBG för shopping - så det kommer bli väldigt roliga veckor. Jag ska också försöka ta med mig kameran och fota lite. Känns som om jag tar för få kort - även med Iphonen men nu ska jag bättra mig !

Jag längtar även till jobbet! Ska bli så kul att få träffa alla och se alla vackra djur igen. I år ska det tjänas pengar så jag kan åka på en rolig resa i höst med jonas :)

RSS 2.0