där hänger jag min hatt

Äntligen en ledig dag där man kan få göra precis vad man vill utan att känna sig skyldig att träffa någon. Började morgonen med att plocka i ordning lägenheten som vanligt, vi gick iväg och handlade som avslutades med att vi laga lite mat.
Nu kom jag nyss hem från en rundtur på stan. Köpte inget kul på rean förutom ett par skor som jag älskar. Köpte dem förra året men blev av med dem vid inbrottet i källaren och nu fanns de kvar i butiken så jag fyndade dem (igen). Ett par jeans fick följa med hem också.

Njuter av att kunna bara vara jag och fixa med lite annat. Ska fixa lite saker som jag missat - typ ordna upp mina sparkonton. Ska försöka städa undan lite i köket samt laga mat för morgondagen då jag arbetar igen. Jag ska också försöka läsa lite i en bok ikväll innan jag lägger mig framför Tv'n och hamnar i någon form av koma. Måla naglarna vore trevligt också.

Jag ska återgå till det som behövs ordnas upp!!

Hejsvejs :)

Livskris?

Känner igen känslan och humöret.
Det var sist jan 09. Idag, juni 12, står jag där igen fast inte lika illa.
Ångesten för nuet och skit skraj för det förflutna.
Nu börjar allt komma igen.

Jag flyttade med glädje och med sorg för att lämna staden.
Människorna i den ville jag absolut ifrån och det hände.
Idag börjar en och en närma sig min vardag, mitt liv och nuet.
Det är som om att återuppleva gårdagen igen med avsmak.
Jag tog tag i ena problemet men ler åt det andra.
För det representerar det roliga.

Jag hoppas kunna presentera nuet med det gamla, för jag hörde att du delar mina känslor för gårdagen.

OM DETTA VAR DITT ÖDE, HUR BLIR MITT?

Stod på jobbet och hade radion spelandes (som alltid på CC-butiken). Nyheterna gick igång och där kommenterade de händelsen. En kall pust gick igenom mig. Så det har hänt?

Jag har valt att inte blogga på ett tag även om bloggen mest finns till för min egen del där ett utrymme för reflektion är viktigt. Har dock inte haft den förmågan. Det som hände har berört på alla tänkbara vis och gett en perspektiv på livet. Är fortfarande chockad och känner med familjen.
Att arbeta den dagen och dagarna efter var tunga. Varje dag minskade trycket och idag har det nått vardag. Tänk att ett radioinslag kan påminna en om olyckan.

behov av förändring



Efter det som hände i fredags så har jag fått mig en funderare. En känsla som funnits undan
gömd kom upp i ljuset och jag känner det starkare för vardag som går.
Jag behöver förändring - i alla dess former.
Förändringar som bidrar till lycka och glädje.
Som bidrar till att Jonas och jag kan bara få vara ännu mer lyckliga!


det finns anledningar till varför man ger upp

Gör mig redo för att ta mig an en kompletteringsuppgift för ett missat obligatoriskt tillfälle i Entreprenörskapen. Medan jag skriver detta inlägg förbereder jag min frukost! Känner mig ganska sliten, vilket gör min ledighet extra skön. En möjlighet att ta igen sig utan att plugga (tre timmar idag blir ett undantag), allt är inlämnat vilket ger mig ett lugn. Allt som väntar är rapporteringen av betyg. Det är soligt och ser ut att vara jätte skönt ute! Känns som om det är dags att sommaren kommer.
Jonas kommer hem tidigt idag, skulle varit hemma halv nio ikväll från jobbet vilket är tidigt men han blev inringd imorse så han kommer hem vid tre istället. Det känns otroligt skönt, man hinner umgås en smula också. Tyvärr måste jag få honom att städa med mig idag. Jag ska börja efter uppgiften med att stryka kläderna och lägga in mina högar med kläder in i garderoben.

Annars så är allt ganska bra här hemma. I förrgår spelade vi fotboll, butik mot värdar. Jag fick åka därifrån då en glidtacklade mig, min axel och övre delen av höften gjorde ont då jag landade på dem. Knät på höger sida fick en smäll så jag kunde inte stå på den. Jätte ont hade jag. Igår kändes det bättre och fick vara ledig. Otroligt skönt, men jag har fortfarande ont. Har svårt med att lyfta saker.
E sa på skämt till mig att det fanns en anleding till varför jag slutade med fotboll första gången. Jag kan inget mer än hålla med. Jonas tyckte dock att jag ska försöka igen, men jag tror jag struntar i det.

Tror jag ska skynda mig med uppgiften så att jag kan börja städa innan Jonas kommer. Vi har andra ärenden vi måste ta oss an senare i eftermiddag :)
Hejsvejs

när man är som tröttast

Tiden springer verkligen förbi. Känns som det mesta faktiskt går otroligt snabbt medan jag själv står bredvid och tittar på. Jag känner mig också ganska trött. Ett behov av en lång ledighet för att resa någonstans. Spendera pengar. Må gott. Äta gott. Mysa och sova.
Istället är det den första juni, det regnar ute och jag måste plugga. Har haft två dagars ledigt, varav jag pluggade till tentamen igår och åkte till Mathilda i Finspång för att sova över. Imorse gjorde jag tentan och när jag var färdig drabbades jag utav huvudvärk samt trötthet. Hamnade på ett gatukök och köpte lite mat. Gick av bussen i Sandbyhov och gick bort till Stadium Outlet och Lager 157. Kom därifrån 800 kr fattigare.
Köpte mest joggingbrallor, joggingjacka, klänning och ett linne.
Har fått suget av att börja träna igen - tack vare fotbollsspelandet i tisdags. Dock har jag haft ont i kroppen sedan dess men idag känns det otroligt mycket bättre. Kunde även jogga på det så jag tror att det hjälpte till att släppa smärtan.

Skulle passat på att handla på ICA också. Hade inte orken utan stack hem, slängde i mig två mackor och sov en stund. Nu sitter jag här framför datorn och ska skriva ihop ett arbete som ska lämnas in på måndag. Vet inte vad jag har att säga om saken heller...

Bäst att starta upp arbetet så jag inte blir sittandes hela kvällen då jonas kommer hem från jobbet !
God eftermiddag

RSS 2.0