private emotion

Ytterligare en vecka som släpper in hösten. Nu har det blivit väldigt kallt i Norrköping och mina höstskor är framme. Men jag gillar ändå början på hösten, mörkare och man behöver inte vara ute :)
Trots att det är höst så har jag rätt intensiva veckor jag tar mig igenom. Jag passade på att åka hem till Lidköping i slutet av förra veckan, klippte mig och hade den dejt med Widell - som alltid när man är hemma. Först en avstämning om vad man gjort i några minuter, men det blir alltid lika kort då vi egentligen hörs av rätt regelbundet. Men det som var viktigast att diskutera nu var självfallet matchen som spelades igår, dock förlorade IFK Nkpg...
När jag väl kom tillbaka till stan kom Jonas pappa på besök. Alltid lika trevligt med besök.
Men nu är det måndag igen och nya tag. Är aningen omotiverad då det är sjukt mycket att göra. Har en hel lista att bocka av som berör det man vill få gjort själv, med IFK Nkpg och skolan såklart. Dock blir det alltid en fördröjning av vissa punkter som får hänga med i veckor...
 
Får uppdatera vid ett annat tillfälle då tiden finns.
SOFIA

hemma

Har strax varit hemma i tolv timmar, timmar som för mig varit snurriga.
Jag är verkligen ingen kvällsmänniska och när jag läste att flyget hem från turkiet skulle gå på natten så skrek min kropp "ånej". Stackar K som tyckte jag var knasig, men väl efter boardingen började jag lyssna på P3 Dokumentär och somnade. Man sover ju inte riktigt bra på flyg, vaknade ett x-antal gånger.
Illa mådde jag också. Blev nojig att jag åkt på magsjuka som alla varnade mig om, men det verkade mest bero på att jag var trött.
Helt underbart att få landa i Norrköping och där stod Jonas och väntade på oss. Kom hem och försökte somna utan resultat. VI tittade på roliga filmer.
Vaknade flertal gånger mellan 6-9 tills jag gick upp och började skriva på mitt arbete. Samma ångest varje gång när det gäller uppgifter som man kanske inte brinner för. När universitetet säger göra en simulering innebär det oftast diskutera utifrån teori - snarare än dina egna tankar.
Men, klapp på axeln, grundjobbet är gjort och jag ska spendera resterande av dagen med lite fotboll och mysa framför Tvn.
 
Har lite tomt i kalendern den här veckan, bortsett från egna studier, men jag ska passa på att lösa lite ärenden som jag inte hunnit med innan skolan började. Jonas tycker att jag blivit slapp, men jag försöker förklara för honom att det handlar mer om att jag nu gett upp då han inte hjälper till alltid, ex. städning. Komiskt nog behövs det städas här hemma. Rensa upp inför helgen då vi får besök men det ska vi ta i veckan nu när jag ändå har tid över. 
 
Heja snoka ikväll!
SOFIA
 

RSS 2.0