Don't try to find me, please don't you dare, just live in my memory you'll always be there

Har mycket att göra på lovet ändå, måste plugga så jag får missade saker gjort och sen ska jag självklart fira högtiderna. Ja, då är det måndag idag och jag vet inte hur jag ska ta tag i dagen, eller med vem.
Behöver åka ner till stan och köpa lite saker men det är så förbaskat tråkigt att gå ner själv...

Annars är livet strålande faktiskt och jag små längtar till 2009 även om det innebär något skrämmande som studenten. Jag måste ändå säga att det kändes skumt att gå i lokalerna i skolan i fredags och all den personal som man ständigt arbetat med de senaste åren, jag kunde verkligen känna att jag är verkligen en i mängden. Dessa tre år har verkligen gått fort och ibland undrar jag vart den tiden tagit vägen. Att lämna Elevrådet är nog det tråkigaste jag måste göra och kanske det sorgligaste. Jag vet att Ni inte förstår men det förväntar jag mig inte heller. Men så är det, nu är det dags att lägga på locket och ta nästa kliv utåt.
Nä, nu blev jag nostalgisk men det har vart en stor del av min skolgång och att detta ska ta slut så innebär det ändå att det inte alls är långt kvar av min skolgång.
Lika bra att inte försöka hitta mig utan bara lev där i mitt minne.

Du springer aldrig ifatt, när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent att säga som det är
Vi testar nya vägar som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans så jag säger det rakt ut
Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

Tack för detta avslut

Så kom man hem vid kvart över fyra imorse och la sig i sängen med en gång, för tre timmar senare var det dags att gå upp.
Skolavslutning och man var där, Ulf var förvånad över att vi orkade ta oss dit. Men som han sa: jag är en viking på kvällen och på morgonen. (Kanske jag är)
Jag är fruktansvärt nöjd med Julspexet, jag vill tacka alla som ställde upp och de som valde att gå dit. Det hade inte kunnat bli bättre och den stämning som låg i luften var obeskrivlig. Nu vet jag att Vi gjorde det!
Det blev lite sorgligt ändå för det var mitt sista Julspex, men framför allt min sista del av Elevrådet eller ah, det jag och Rasmus tillsammans gjort.
Hämtade även ut mitt intyg och kände att: ja, så var det med det nu är jag en fri kvinna.
Kerstin slutade idag och det känns skumt faktiskt, efter tre år tillsammans så försvinner vi alla ut i världen, snart är det min tur. Min tur är den 10 juni 2009!

Efter att endast sovit i tre timmar var det skönt att komma hem från skolan och sova ut i två och en halv timme, känner att jag behöver sova ett par timmar till. Trist är det faktiskt att mitt rum ser ut som helvete, alla kläder och bröte som jag haft under veckan ligger där. Detta innebär att jag måste faktiskt städa i helgen, men det tar vi imorgon när jag är på G.
Nu är det varje fall jullov och jag ska njuta av det även om det innebär en hel del plugg. Jag har ju tiden denna gången och kan ju inte klaga på annat. Julafton är ju nästa vecka och då är det bäst att de julklappar man ej har köpt blir köpta i helgen.


Här finns alla svaren


JULSPEX 08

DET SMÄLLER I AULAN 17:00
STAND UP SOM TURNERAT TILLSAMMANS MED JOHAN UDDENBERG
SMÄLLER PÅ PARKETTEN 22:00!
PÅ PARKETTEN DELAS DET UT KONDOMER, SNÖKANONER OCH MASSA SKOJJ
SYND DÄR
ENDAST TOMTEN ÄR NAKEN?



KOMMER BLIR SUVERÄNT.


 


DÅ GÖR VI DE IGEN



"If I could turn back time
If I could find a way
I'd take back those words that've hurt you
And you'd stay
If I could reach the stars
I'd give them all to you
And you'd love me, love me, like you used to do!
If I could turn back time
My world was shattered, I was torn apart
Like someone took a knife and drove it deep in my heart
When you walked out that door I swore that I didn't care
But I lost everything darlin then and there
Too strong to tell you I was sorry
Too proud to tell you I was wrong
I know I was blind, and darlin..."
And if I could turn back time

18/12

Sitter i skolan och skriver mer på mitt projektarbete och jag blir bara mer och mer nöjd. Ska strax sticka iväg och lämna in planschen och blijetter för tryck hos Johnnys, det är ju dags för "spamingen" nu som Rasmus, min kära vän skulle sagt.
Det är bara en vecka kvar exakt och jag längtar ihjäl mig för det kan bli så förbannat bra, samt att veteraner ställer upp som: Jag, Rasmus och Bastuklubben. Heehe, det säger väl allt ?
Ne, så självsäker är jag inte men jag tror på seger varje fall. Vi ska öva i aulan idag för att se om introt kan bli pampigt vilket jag tror och hoppas.

Inatt drömde jag bara något så sjukt att det kändes som om det var verkligt. Jag lyckas alltid drömma om saker som sagts eller något jag sett under dagen, ex. om jag pratat om julklappar så drömmer jag om julklapparna. Fast det är inte alltid så men ibland är det verkligen så.
Fan va skönt det är med snö ute =). Hur glad som helst blev jag när jag vaknade upp och det var helt vitt ute.
- AWSOME, tänkte jag.
Awsome är mitt nya ord nu faktiskt, varför jag säger så är bara löjligt men sen kan jag inte heller sluta.
Ne nu måste jag sticka iväg och få någonting gjort!

Min varningklocka ringer

Okej, detta var min andra signal under de senaste månaden och jag kan väl erkänna att jag inte lyssnar på mig själv. Jag kan skrika hur högt som helst men jag hör inte, eller jag väljer att inte höra.
Kroppen är viktig och det har jag fattat med jag har inte tid? Hur ska jag få in tid till ett välmående? Jag vågar egentligen inte heller skita i de nu för det är inte okej.
Var på vårdcentralen nyss och tog prover för mitt mående och det var ju självklart stress det beror på. Jag är ju bara liiiiite upptagen just nu, det är allt.

Ganska kort skoldag och det är det alltid på tisdag. Towa och jag shoppade lite rekvisita inför Julspexet och vi är taggade till 1000!! Vi hann också hylla vår gudinna: Britney Spears.
Ska plugga lite nu hade jag tänkt, men det suger ju piss som vanligt men måste man så måste man.
Annars är det ganska bra med mig faktiskt.

I'm like the ringleader, I call the shots (Call the shots)
I'm like a firecracker, I make it hot
When I put on a show...

I feel the adrenaline moving through my veins
Spotlight on me and I'm ready to break
I'm like a performer, the dancefloor is my stage
Better be ready, hope that you feel the same

All eyes on me, in the center of the ring (Just like a Circus) (Uh Uh Uh-huh)
When I crack that whip, everybody gon' trip (Just like a Circus) (Uh Uh Uh-huh)
Don't stand there watching me, follow me, show me what you can do
Everybody let go, we can make a dancefloor (Just like a Circus) (Uh Uh Uh-huh)

Julspexet presenterar

Sitter här och taggar inför nästa vecka då Julspex står på schemat och det skall fan i mig bli det bästa! Håller på och kollar över låtar som jag och Towa ska porra oss till, det finns potential till ett förbannat bra intro från Elevrådets håll!
Imorgon blir det shopping på schemat då vi ska försöka shoppa pööörrriga saker till oss. MÖÖÖMS =D

Skoladagen var inte min främsta dag mest kanske för jag vart nervös över mina kissvanor, jag kissar nämligen varannan timme under hela dagen och till slut sa skolsyster att risken för urinvägsinfektion var sådär stor, så det blir pisseprov tills på onsdag. Men nu är det bra, är piggare och full av energi!
Helgen har vart bra och mysig.

Jag hoppas på att så många som möjligt kommer på Julspexet och discot iår för iår blir det överraskningar och främst så är det ett nytt och fräscht parketten!
MISSA DET INTE!!!!

endast tomten är naken?

RSS 2.0