In case you didn't know I really care for you, I just wish you all the best

Har spenderat dagen i förtvivlan inför morgondagens tentamen. Just nu, eller för några minuter sen så fick jag nog, jag la undan mina böcker och berättade fina ursäkter till varför jag inte ska spendera några timmar till att plugga. Jag tror att jag har blivit skoltrött, varje fall företagsekonomi trött. Längtar jätte mycket tills kurserna är slut och då ska jag fira med tre månaders ledighet på Kolmården.
Våren är kommen här i Norrköping. All snö har snart försvunnit och man har tagit bort småstenen från asfalten. Plusgrader är det här också, det funkar att gå i en tunnare jacka och det tackar jag så mycket för. Här hemma är det fortfarande lite stökigt efter en misslyckad städning i veckan. Fast lite stolt över mig själv är jag eftersom jag har tagit tag i min mobiltelefon. Jag har länge velat byta ringsingnal och lägga in lite nya roliga låtar och idag fixar jag i ordning detta. Hejja mig!!
Min nya ringsignal kommer att vara grym!
Ikväll ska Jonas och jag in till Linköping och hämta bilen som ska ta oss hem till Lidköping. Det skall bli så jävla härligt att komma hem och klippa håret... Vi ska klämma in massa kul som ska hinnas med innan vi åker till Norrköping igen. Viktigaste utav allt är att få äta kebab. Jag vet att det är en konstig grej som jag vill prioritera, men bo i en annan stad med band-kebab är ledsamt. Inga goda såser heller för den delen.

Jag har en Lidköping/vår känsla i hela kroppen att jag inte riktigt kan sitta stilla. Jag vill bara ta bilen och åka! Det är synd bara att jag har det ångetsladdade provet imorgon... Nu ska Jonas och jag spela Buzz innan vi sticker ner till stan och köper massa påskgodis till våra mammor.

bad romance

Kanon väder idag, sitter hemma just nu och väntar på Jonas som är i skolan. Han ska ge mig sin iphone så jag har garanterad uppkoppling till tentamen jag har om några timmar. Känns som en bra dag och nu spelas "Bad romance" med Lady Gaga. Underbart!!
Idag avslutas en utav mina tre kurser, synd att jag känner att jag inte lärt mig något. Det är ganska trist. Jag tror att marknadsföring kunde varit bra och kul att lära sig. Det är väl det som är negativt när man läser distans att det blir så annorlunda. Har tentamen om om ca två timmar, det är en "öppen bok"-tentamen. Det är ganska skönt att man har tillgång till material det innebär även att tiden blir kortare.
Utanför smälter snön för fullt, det regnade jätte mycket igår så det hjälpte till. Man börjar se stora partier utan snö. Gräset syns utanför oss. Det är första gången sedan jag slutade spela fotboll som jag inte känner av suget av att spela.
Jag har blivit jätte irriterad på vårt mobila bredband här hemma, den har krånglat sedan snön kom och det blev jätte kallt. Nu har den krånglat i helgen också och nu beror det ju inte på vädret tycker jag?

I veckna har jag mycket på gång, har nämligen nästa tentamen på fredag redan så jag det innebär att jag måste plugga stenhårt. Fast även denna är en "öppen bok"-tentamen... Ska försöka hinna med att träna också, blir ju lätt att man slarvar med det. Ska träffa Malin och Karin på onsdag, mysigt. På torsdag ska jag ta tag i körkortet och ta ett kort så det blir färdigt. Ska även hämta bilen så Jonas och jag kan åka hem i helgen.
Längtan till Lidköping och mamma är stor. Ska bli jätte skönt att få komma hem, klippa sig och bara få höra lite västgötadialekt. Jonas retar mig att jag har börjat prata jätte konstigt här, jag tror att det beror på att jag är förvirrad.
Vi ska göra i ordning vårt kök snart också. Det kommer bli skönt att få det att se snyggt ut. Viktigaste för oss båda är att vi ska börja ÄTA i köket och inte i vardagsrummet. Prioritet nr 1. 

Annars är livet underbart på Bäckgatan i Norrköping.  

fredagen den 19 mars

Så var det gråmulet väder när nyheterna lovade sol. Det gör ingenting egentligen, jag ska ändå vara hemma och städa och plugga. Så idag är jag ensam hemma under dagen, Jonas är i skolan nu och sedan åker han och jobbar i Linköping.
Igår träffades jag, Karin och Malin. Vi käkade middag och pratade, som vanligt. Kvällen blev inte så lång, Jonas hade hemska nyheter så jag var tvungen att åka hem och trösta honom.

Veckan har vart bra, hunnit med mycket plugg inför tentamen. Hade det trevligt igår och nu är det en bra helg framför oss. Ikväll är det mys framför "så ska det låta".

Nu ska jag smsa Frida och gratulera henne på födelesdag.

hur kan du be mig, be mig att förstå, sätt dig själv i min sits kan du, kan du leva så?

Äntligen hemma efter en tripp i Stockholm. Både jag och Jonas har börjat bli sjuka så vi tog tillfället i akt att ha en söndag fylld med massa godheter som man får när man är sjuk.
Just nu ska vi käka soppa med varma smörgåsar, lyx. Ikväll blir det glass, maränger och jordgubbar. Ännu en gång en reminder om att man måste ta tag i träningen!!

Stockholm var kanon, vi hade kanon väder förutom att trots solen så blåste det kallt. Nu är det mest deprimerande att vandra omkring i sin tjocka jacka, allt fler har plockat fram sina vårjackor, främst skinjackan. Vi bodde på ett mysigt Scandic hotell nere vid hamnen. Varje morgon vid frukosten fick vi bevittna hur färjorna åkte ur från- och in till Stockholm. Shoppingen var sådär faktiskt, jag hittade verkligen inget av allt som jag hade planerat. Till slut fick jag ändå med mig något från Zara och MQ. I lördags åkte vi ut till Svedmyra och hälsade på Jonas vänner, Hampus, Oskar och Victor. Roligt att se hur de bodde och höra deras berättelser.
På lördagskvällen var vi ute och käkade, jag tog fläskfilé och Jonas en god grillad biff. Jonas mat såg gudomlig ut att jag ångrade mig lika snabbt att jag valt fläskfilén. Vi såg förövrigt melodifestivalen sedan på hotellrummet och det var spännande om vem som skulle ta plasten och representera Sverige.
SVT gjorde totalt bort sig när de sa att han Saade hade tagit andra platsen när det var Salem Al Fakir som hamnade där.
I slutändan är Stockholm ingen stad för mig, det går bra att åka dit då och då men jag skulle inte vilja bo där. Helgen har vart bra och ibland är det skönt att släppa taget men då är det viktigt att man accepterar att det som vart har varit. Jag är vidare och när det gäller Norrköping så ska vi stanna här tills vidare..
Ska fortsätta käka nu och njuta av att vara sjuk just idag.

(Towa, jag kommer aldrig så länge jag lever skaffa Facebook. Vi hörs på MSN!)

tisdag

Äter en sen frukost och tittar på "efter tio" med Malou. Sitter och väntar på att mamma ska komma hit, hon borde vara här om en halvtimma. Är alldeles ensam hemma, Jonas har åkt till skolan och jag borde egentligen plugga men boken som jag ska läsa är jätte tråkig och jag är inte alls motiverad det.
Jag borde få ordning på mitt körkort, borde ta ett kort så jag kan skicka in lappen! Får göra det innan helgen.

Det är kanon väder idag igen! Känns verkligen som att våren närmar sig. Jag längtar enormt till våren, all snö är borta och man slipper vinterskorna och jackan.
Jag hoppas att det är solsken när vi är uppe i Stockholm. Det vore verkligen pricket över i:et.

Nu ska jag borsta tänderna och börja läsa i ekonomiboken kanske.
Hade!

andra rymmer från sin egen verklighet

Min bror, hans barn och hans flickvän och hennes fosterbarn var på besök i förmiddags hos mig och Jonas. Vi fikade och tog en promenad i det vackra vädret som Norrköping bjöd på. Åkte ner till stan och käka pizza. Självklart fick den nyblivna körkortstagaren köra i storstaden! Vilken skillnad att köra i småstaden Lidköping och i stressiga Norrköping med spårvagnar och bussar överallt. Men jag grejjade det bra!!
Sitter alldeles trött i soffan efter en omgång av marknadsföring och organisation och ledarskap. Har en del att plugga inför mina tentor om några veckor. Känns ganska segt faktiskt men motivationen måste bara ökas lite.
Har förövrigt en nostalgi stund just nu, har tittat på gamla bilder från olika resor och med allt folk som man har mött.
Jag tog mig an en omgång av The Killers och mina minnen från Lidköping bara strömmar fram. Det var ett tag sen till allt man brukade vandra omkring i men det är nog en fördel att vi alla har gått vidare.

Jag längtar framåt, jag ser i framemot solen varje dag, alla knoppar på blommorna som slår ut och få se hur asfalten inte är täckt av något. Längtar till att få gå i solen med solglasögonen och tunna jackan och bara glassa. Härliga vår/sommaren. Det bästa med året nästan, fast jag längtar mest som alltid till Juni, Juli och Augusti. Jag längtar efter att få ett sommarjobb också, jag längtar tills KISS i sommar och jag längtar till massa. Jag tror på detta året, jag tror att det kommer bli ett bra år och som det har gått nu så lovar det gott. 

I veckan kommer mamma hit på besök och hon är efterlängtad!! Sen är det en liten tjejkväll på onsdag också, sedan åker Jonas och jag till Stockholm. Mums. Nu längtar jag till mina ostbågar och få slänga mig i soffan men Jonas ska se på Barcelona nu om några minuter så jag är inte alls lika motiverad till att ha lördagsmys.
Min största längtan när det gäller TV'n så är det "så ska det låta" och "allsång på skansen" - här snackar vi om bra program.

Ge mig, ge mig och återigen ge mig!



Bärstaviken våren 2009


Torsdagen den 4 mars

Så har ännu en morgon försvunnit förbi så fort. Har precis messat iväg till Karin och Malin och en träff nästa vecka. Det är ett gäng härliga tjejer och det känns skönt att bli lite social och möta nya människor.
Igår när jag kom hem ifrån en sväng på stan så hade Jonas gjort det mysigt hemma! Vi myste med vin och pizza på en onsdag, det är fördelen med att inte bo hemma. Man behöver inte följa några bestämda regler. Äntligen var Greys Anatomy tillbaka i rutan också. Allting är som vanligt nu efter OS.
Mitt internet fungerar igen och det är en lycka i sig. Är så krångligt när man ska behöva koppla upp sig via Jonas Iphone. Nu kanske jag kan komma i fatt i skolan igen.
Ikväll ska vi på bio, "Alice i underlandet". Det var min favorit när jag var barn så det ska bli sjukt kul att se den i en ny upplaga. Tim Burton gör också sjukt bra filmer, för att inte glömma "Edward Scissorhand". En utav mina favoritfilmer.
Nästa vecka kommer mamma hit och ska umgås och det känns kul. Var ett tag sen man var hemma och jag vet inte när vi kommer hem igen. Kanske i början av april?
Sen bär det av till underbara Stockholm och Scandic hotell. Mums, ska bli helt underbart med en weekend.

Blir en fin torsdag!


Greys Anatomy

Idag lyser solen och den ska antagligen vara här för att stanna, enligt SMHI. Jag vill bara just nu att snön smälter och att det blir plusgrader så man slipper vandra omkring i sina vinterkläder. För ärligt vem har inte tröttnat på dem?
Jag är fortfarande begraven i plugg och men snart är det slut med det, efter V.13 så är det lugnt. Jag längtar.
Har fastnat i ett beroende, fast jag har vart fast i det ett tag nu och det är att se Greys Anatomy avsnitten. Då menar jag alla innan säsong 6, jag är just nu på säsong 3. Precis när Derek och Meredith bestämmer sig att vara med varandra och sedan kommer avsnittet när Meredith nästan drunknar och han börjar tvivla på dem osv. Sen är ju premiären ikväll också. På säsong 6 såklart.
Nog om det, idag ska jag bege mig på stan och vara social. Träffa vännerna Malin och Karin.
I helgen kommer Morgan med barnen som jag ska bjuda på fika.

Annars händer det inte så mycket mer. Jonas och jag längtar mest till vår resa till Stockholm som äger rum nästa helg. Jag längtar mest till shoppingen och sedan hotell-frukosten.
Nästa vecka ska absolut bli den bästa!!

Goddag


RSS 2.0