READY SET DON'T GO!!

Sitter här efter att pluggat lite projektarbete och från mitt projektarbete så gick jag över till Elevrådet och det var inte meningen. Ändå fastnar jag där och ju mer jag kollar på saker så kan jag inte förstå att mina två år är slut snart. Jag kollade på förra årsmötet och jag minns den dagen så väl och det var den dagen jag och Rasmus skulle ta över efter Dobber och Alexander. Har vi lyckats leva upp till deras förväntningar?
Det tror jag att vi har men vi har också gjort saker som känts rätt för oss och det är att få eleverna att inse att vi inte är en förening som tror att vi är bättre än alla andra.
Det är trist att behöva sluta men det är inte vårt Elevråd längre utan nu är de Nya med och det är deras Elevråd nu. Även om man ska lämna Elevrådet så är det ett stort arbete så far av sina egna axlar men jag är ändå fast, kanske är det mer rädslan av att lämna något som man jobbat upp till något så stort och lagt ner mycket av sin själ i det och nu ska du bara lämna det? Jo, det känns vill jag lova. 
Förlåt, jag ska inte prata om Elevrådet men jag kunde inte släppa dessa tankar! Annars har höstlovet börjat segt faktiskt. Igår spenderade jag hela dagen hemma i väntan på att någon ville göra något! Kollade på slutet av Gossip Girl för det missade jag i söndags då jag skulle precis äta. Serien gör mig galen och jag hatar verkligen att inte veta vad som händer.
Rasmus ringde och rädda mig vid halv tre och vi tjötade om det som vi gör så bra tillsammans....Elevrådet. För er som tror att vi inte kan prata om annat så ska Ni veta att vi kan prata om allt, men igår var det Elevrådet som gällde och sen avrundade vi med det gamla hederliga pratet.
Nu snart, ska jag göra mig iordning för jag ska på stan med mamma och köpa SKOR!!! =D. Jag älskar skor så det ska bli kul och så har jag hittat ett par skit snygga också. Dagen kommer att spenderas i ensamhet!
She's gotta do what she's gotta do
And I've gotta like it or not
She's got dreams too big for this town
And she needs to give 'em a shot
Whatever they are.

De La Gardiegymnasiet vs. Katedralgymnasiet

Fredagen spenderades i Skara på Katedralskolan där DLG:s Elevråd mötte deras Elevråd. Det var ett roligt mötte och deras skola är inte alls som DLG.
Tänk, alla de gånger vi klagar över våran skolmat och hur dåligt allt är, men efter att besökt Katedral så ska jag aldrig klaga igen. Vi har mjölk varje dag (dom har bara mjölk på onsdagar och den är inte ens ekologisk) och vi har bättre mat mm. Brandlarmet gick även på Katedral när vi var där och det var femte gången denna veckan. Det brann på andra våningen för att någon som ville ha uppmärksamhet brände självklart upp en toalett, det känns lite högstadienivå. På fredriksdal brann toaletterna sådär ofta.
Kom hem från skara och skulle göra Rättskunskaspprovet som gick sådär, jag trodde verkligen att jag hade koll men det hade jag verkligen inte!
Nu sitter jag här denna måndag och ska ringa och kolla hur det går med Skolkatalogen och sen ska jag ringa min gamle kära vän Jansson och se om hon är vid livet, det var ett tag sen jag träffade henne.
Höstlov för fan =)

I need them more then I needed any other drug

Vilken härlig dag ändå! Gick från 8:00 - 12:40 och åkte hem för att avnjuta tisdagen. Tog en sväng förbi biblioteket för att hämta boken, "Mig äger ingen - Åsa Linderborg" som jag ska ha till Svenska Nationella provet (de muntliga).
Boken är jätte bra och jag gillar den verkligen men den är fruktansvärt sorglig och den förståelsen har man inte till boken för man läser att hon är verkligen lycklig med hennes pappa och det förstår jag också. Han behandlar henne som om hon är det dyraste i världen men själv så dricker han men han behandlar henne som hans dyraste.
Man blir bara så tagen av boken, det är knappt att jag klara läsa den utan att fälla nån tår. Jag rekommenderar den verkligen.
På tal om andra gulliga grejjer så känns det som om det är vår och inte höst. Det är ju verkligen massa par så långt ögat kan gå, varje fall i skolan då alla pussas och håller på.
Dagen för övrigt kan bli en ganska ensam kväll eftersom Frida hade tänkt att träna. Jag får väl spela lite The Sims nu och sen läsa lite till kanske, duscha. Nja, nu blev det lite gnälligt här men jag har rätt att gnälla =). Imorgon ska jag och Jansson in och fylla i våra tatueringar. Dvs, utsätta oss för smärta igen men det är värt det. Börjar bli smått sugen på en till... men vi får se.
we're all dieing in the end

they call me the Wild Rose

I går i skolan kom ett filmteam för att filma mig, V.45 kommer min TV-debut då jag kommer att visas på TV4 inför De La Gardie-open. Sen ska man göra en intervju med mig på 7 minuter som ska visas i Aulan inför alla nior.
Fredagen i örvigt avrundades hemma hos Rasmus som kommit hem från Lysekil. Det blev lite youtube-klipp och Idol 2008.
Pengarna bara rinner iväg men jag känner för var dag som går att jag behöver ett jobb! Vi fikade med Rasmus på Söderströms och det var mums. Ikväll väntas det fotboll med gänget hemma hos mig.
Nu hade jag tänkt att skriva en dagordning till Elevrådsmötet på måndag.

I torsdags på engelska lektionen så fick vi lyssna på en låt som var ganska skum men nu är det jävligt bra. Den handlar om kärlek och hur en av de dör. http://www.youtube.com/watch?v=jRMe5H9WKpM 

They call me The Wild Rose
But my name was Eliza Day
Why they call me that I do not know
For my name was Eliza Day

But she couldn't find how to push through.

Helgen har vart helt okej och jag är nöjd men det som vart.
Idag var det en fin dag men sol i höstmörkret. På filosofin pratade vi om skoluniform och hur det skulle underlätta. Tänk, hur skönt det vore egentligen? Slippa fundera ut vad man ska ha på sig varje dag? Jag skulle kunna tänka mig skoluniform men bara om man hade det typ två gånger i veckan för jag fattar inte meningen med att ha det en hel skolvecka.
På tal om skolan, så var Fanny och Amanda tillbaka vilket var skönt! Vi förbereder oss för svenska B nationellt och sen så är det ju prov imorgon.....i naturkunskap. Jag avlider!
Jag har inte pluggat och jag ska göra det nu men jag vill inte samtidigt som jag frestas av att göra andra saker som att se på TV eller något annat. HUR SKA JAG LÄRA MIG ALLT DET UTANTILL???
Åh,
jag blir så arg på mig själv att jag inte tog tag i det tidigare.

Annars provade jag studentmössan och valt ut den, allt som allt gick det ut på 1038 kr. Inte alls så farligt tanke på det jag har beställt. Och det är måndag idag och det är början på veckan vilket innebär att jag har endast.....tre skoldagar kvar innan helgen (har ju ledigt på ONSDAG). Fan va underbart!!
Nu måste jag verkligen gå för vi ska plugga Naturkunskap.  (SUCK)

The last that ever she saw him,
Carried away by a moonlight shadow.
He passed on worried and warning,
Carried away by a moonlight shadow.
Lost in a riddle that Saturday night,
Far away on the other side.
He was caught in the middle of a desperate fight
And she couldn't find how to push through


RSS 2.0