dom kallar oss familjen

Sitter hemma i Norrköping idag och njuter av att vara hemma. Snöovädret tog slut imorse och just nu ligger snön helt perfekt på marken.  
Vi har nog över en meter snö här på östkusten och jag läste att vi skulle få fortsatt mycket snö under dagen men snöfallet verkar har slutat.
Bekymret med att komma hem är all plugg som jag måste gå igenom just nu.. Det är lite mycket som skall göras nu den närmsta tiden och jag har svårt att få allt det att gå ihop samtidigt som jag vill hinna med massa andra saker. Just nu läser jag tre kurser samtidigt vilket känns väldigt mycket som gymnasiet, fast det är ju självklart mycket högre nivå på universitetet. Jag vill just nu att de två delkurserna som jag läser nu ska ta slut. Imorgon är det fredag och det innebär att det är helg. Fast, för mig är det helg nästan varje dag eftersom jag inte behöver gå bort till skolan eller jobbet. Men jag älskar helger ändå, denna helgen ser annorlunda ut än många andra. Sandra kommer hit och ska hålla mig och Jonas sällskap. Sen ska jag läsa och göra massa uppgifter till skolan vilket känns sådär faktiskt.
Det är för mycket just nu på för lite tid, men det löser sig snart!
Jonas sitter just nu och spelar ett nytt spel som kom från CDON på posten idag. Jag sitter just nu och funderar på hur jag ska lägga upp dagen och morgondagen innan Sandra kommer. Jag behöver plugga men sen så måste vi städa, lägenheten är lite i kaos sedan Jonas vänner var här.
Nu ska vi fixa i ordning lite mat i lägenheten så vi blir glada i magen.


hemuppgifter

Veckorna bara försvinner och jag märker knappt att mina sista inlägg här är över veckor gamla.
Sitter just nu hemma, i mitt gamla rum som inte längre är mitt. Man skulle kunna tro att det är jag som bor här fortfarande för just nu ligger mina prylar utspridda överallt så om Sandra hade sett detta skulle hon smälla av. Kom hem igår kväll ensam, Jonas är ju kvar i Norrköping och lirar FIFA med sina polare. Kändes jätte konstigt att resa ensam men det var ganska okej ändå, såg Jonas Gardell på tåget som kom ifrån Stockholm. Ballt. Hemma i Lidköping är det kallt och man fryser verkligen ihjäl här, saknar Norrköpings vädret där graderna är nära noll. 
Här hemma är allting sig likt verkligen, men det är charmigt på sitt sätt. Känns skönt att vandra dessa gamla gator igen. Jag saknar självklart Jonas och Norrköping men det är en längtan till Lidköping ändå.
Träffade Rasmus en sväng igår kväll där vi diskuterade om våra liv och fann oss själva mitt uppe i var sina kriser. Det är det typiska övergången mellan vuxen, ekonomi och ungdoms-krisen.
Förövrigt är allting som vanligt och jag blir irriterad över att jag inte kan ändra min åsikt om ekonomin, den är tung. Jag hoppas att det snart kan gå över så jag kan glädjas av det val jag gjort.
Det verkar dock som att min livskris har en uppgift att ständigt uppenbara sig, allting verkar så långt ifrån och jag har inga tankar på att stanna i Lidköping över en månad. Hur ska jag stå ut?
Jag behöver en lagom dos av vila och ta hand om mig själv. Sedan måste jag få min dos av pojkvännen som kan råda mig till något perfekt.

snabba cash

Har precis kommit hem från universitetet och är jätte trött. Hade avslutning med kursen idag och det känns så skönt att det är över nu, all pendling och arbete existerar inte mer. Inte för att pendlingen har vart så jobbig, jag har ju inte börjat åtta någon dag så jag har missat sju-bussen som andra åker.
Förövrigt så börjar mina andra kurser nu så det gäller att ligga i nu när man läser distans. Känns lite osocialt att läsa hemma, men va fan?!
Annars är allting bra här hemma, igår var vi på bio och såg "Snabba cash". Riktigt rå film vars handling endast handlar om våld. Fast självaste handligen är ju gripande det är bara allt våld som tar upp det mesta.
Jag har förövrigt blivit jätte fundersam på människors val här i livet... jag tänker på bussresan hem idag bara. Inte för att jag har något med det att göra eller eventuellt har något att uttrycka mig om det. Jag älskar verkligen barn och vill skaffa mig några den dagen jag väljer att skaffa familj. Det är allt jag säger om det jag funderat på, men återigen det är min åsikt.

Snart åker jag hem till Lidköping för att övningsköra och träffa mamma. Det ska bli skönt att komma hem till mamma och bli lite bortskämd. Medans jag är bortrest kommer lägenheten att ockuperas av Jonas vänner, Jimmy och Viktor. "När katten är borta, dansar råttorna på bordet".

Nu ska jag käka pannkakor som Jonas fixat åt oss, vi synes!

företagsekonomi och organisation&ledarskap

En hel vecka har gått sedan jag skrev ett inlägg här. Jag vet knappt om jag lever längre, har så mycket att göra att jag drunkar i det. Jag har hunnit vara hemma i Lidköping i veckan efter att drabbats utav stressyntomerna igen. Skönt att få ett avbrott i allting just nu.
I veckan har jag annars arbetat med gruppens sista arbete som kommer att lämnas in nästa vecka och då tar även kursen slut! Jag längtar ihjäl mig. Snart börjar mina två andra kurser som jag ska läsa nu ivår, har suttit och tittat på schemat och försökt förstå mig på de olika programmen som distanskurserna använder sig av. Det är avancerade saker. Jag förstår inte hur jag tänkt att jag ska hinna med en stor 30-poängskurs med en 7,5-poängskurs som sträcker sig över hela våren??
Jag hoppas att jag hinner att andas i vår, men det är enorm tur att jag kommer att sitta hemma och plugga.
Jag har ju som nyårslöfte att jag ska börja träna igen och det har jag avvaktat med denna veckan då jag gått från 9-16 varje dag. Men nu i veckan ska jag köra hårt och få ordning på livet.
Snön börja försvinna här nu, men det är ändå en bit kvar. Jonas har börjat skolan i veckan och det var kul tror jag.
Vi var i hagebycentrum och tittade lite, det har kommit in lite vårkläder och jag fick ett sug efter vår. Det ska bli så skönt när det blir varmt och snön är borta, man slipper gå i tjocka skor och jackor. Jag ska nog fortsätta plugga och anteckna viktiga saker.

God kväll!!


snön faller och vi med den

Idag har jag valt att ta det lugnt och inte alls göra något krävande, därför spenderade jag mina timmar framför TV'n och tittade på Greys Anatomy - säsong 1. Helt sjukt bra serie och jag måste inskaffa mig de andra säsongerna också! Jonas tyckte inte alls om att jag hade ockupperat TV'n hela dagen men det är smällar man får ta när man bor tillsammans.
Igår hade jag och Jonas en mysig fredag med ostbågar och godis. Vi hejjade också på Fredrik & Filip som medverkade i "På spåret".
Idag ska vi se på "Robinson Karibien" och det börjar bli ganska spännande nu när hon som är så elak är den nya lagkaptenen i de nya laget. Nu börjar serien verkligen ta fart!
Nu ska jag falla in i dimman ett tag.

God kväll


Nyår 09/10

Så var det ännu en måndag och ny vecka. Sitter i soffan och väntar på att bussen skall ta mig till träningen. Ska träna för första gången på riktigt länge och jag känner hur varje cell i kroppen längtar. Ska inviga mina nya dojjor och träningsbyxor! Det är trist väder idag så jag känner mig ganska seg för övrigt. Ska försöka ändra mina sov vanor också, sover verkligen för länge. Jonas ligger just nu och sover, han försökte vara uppe inatt för att se Juniorernas semifinal i hockeyn. I veckan börjar skolan igen och det ska bli skönt att få tillbaka rythmen i vardagen igen. Även om jag är stressad inför de stora uppgifterna så kommer det förhoppningsvis gå kanon.
Här är en bild från Nyår på oss. Hoppas er Nyår var lika lyckad som vår! :)


vackraste stunden på jorden var den när du kom

Nu är Nyår över och det nya året har just intagit. Just idag, den första januari, precis här hemma på Bäckgatan i Norrköping faller snön men solen skimrar vackert, Jonas och Jimmy spelar Fifa 10 och jag sitter här och är förtvivlad över mina distanskurser. Tänk att jag kom in på "Introduktions till marknadsföring" när det är helt onödigt nu, jag kom ju in på "Företagsekonomin"!
Visserligen löser sig alltid sådana bekymmer men just att ett sådant fel kunde inträffa. Om några timmar ska vi ner till stan och titta på Rean, jag är sugen på ett par jympatights. Det är mitt löfte iår. Att jag ska börja träna och komma i den formen jag hade när jag lirade boll. Det var ca 2-3 år sen jag slog min sista boll. Jag är taggad som fan på att komma i form och få bort all snacks som jag lyckats samla på mig sedan jag blev sambo, dumma sambokilo som jag fått på mig.
Snart börjar skolan igen, nästa torsdag. Jag som precis blivit van vid att vara hemma och slöa, sova länge och bara existera. Det ska bli skönt att komma igång med vardagarna igen också.

Igår var vi inne i Linköping och firade nyår. Vi hade det jätte trevligt. Bra kväll!

Välkommen 2010


RSS 2.0