Sofia are back in KD

Den vackra hösten är här, jag kommer den tillmötes. Ligger i soffan och torrhostar med en förkyldning som inte är en dag försen. Den är inte heller helt oväntad.
Sommaren är över för min del vilket känns helt okej. Även om jag inte fick ut så mycket som jag önskade så har jag tid på mig nu. Därför vill jag möta upp hösten med ett lugn, med tid och med glädje.
Jag minns knappt när jag kunde vakna upp med känslan av att inte ha bråttom. Sovmorgon.

Löven faller och det blir kallare. Jag har redan planer på höststädning, ta upp tjockare jackor och plugg. Det är dags för plugg igen, vilket är underbart. Hade första skoldagen igår. Det kommer bli roliga föreläsningar, C-uppsats och litteraturläsning. Det är nu skolan börjar ge resultat, jag har mindre än ett år kvar till examen. Det blir mer studier för att nå masterexamen men att ha en utbildning nästa år är stort för min del. 

Detta är den första veckan under hela sommaren som jag hunnit ordna upp saker, hade en lång "att göra"-lista. Nu är det inte så mycket kvar på den. Jag hade sista dagen på Kolmårdens djurpark i söndags så nu är det över med sommarjobbet för iår. Har dock ett annat jobb som jag ska ha nu under hösten och jobba extra. Börjar på fredag vilket ska bli skit kul. 
Såhär såg/ser veckan ut!! (Åker in i helgen och hjälper mina f.d chefer med två pass i helgen)

Måndag: Storhandlade med Jonas, åkte ner till Tranås för att hämta kurslitteratur och sedan spenderade jag kvällen hos min bror.
Tisdag: Kontraktskrivning på Academic Work, skolan började
Onsdag: Köpa födelsedagspresent till mamma, hämta upp paket, handla på Body Shops kundklubbsdag, åkte till Kolmården för att träffa min chef och fika, möta upp Emilie för shopping och prat :)
Torsdag: Föreläsning, upphämtning av kurslitteratur
Fredag: Jobba 13-17 på EM
Lördag: Jobba 12-17 på Kolmårdens Djurpark
Söndag: Jobba 11-16 på Kolmårdens Djurpark

Det är en bra vecka, jag älskar att ha mycket att göra. Dock så blir varje händelse en ansträgning när man känner sig förkyld. Jag har dock inte så mycket kvar att hämta upp eller att göra, studieintyget är mitt största problem just nu men det ska fixa sig. Ska försöka börja läsa min kurslitteratur i veckan också, för nästa vecka är det ju föreläsningar och jag ska hinna med att åka hem till mamma en sväng. 
Nu ska jag fortsätta titta på TV och vänta in Jonas efter jobbet.

 

löven faller

Jag åker samma sträcka varje dag för att komma från och till jobbet. Det är även samma sträcka för att ta sig till skolan. Känner mig helt utmattad av jobbet just nu. Jag är trött på att se hur tiden förändras utanför fönstret. Det var inte fören idag jag på riktigt såg att löven faller, att hösten står inför dörren.
Nu är det bara fyra dagar kvar innan jag ska ha en ledig dag, men sen börjar jag skolan.  Jag gillar att det ändå är på väg att bli höst, att tända ljus och mysa med filt. Vi kommer att ha en fin höst. Vi ska iväg upp till Stockholm för att gå på Grönan och se The Ark i september, i oktober fyller jag år, min bror ska ha barn (vilket gör mig till faster igen!) och så ska vi hem för att se Eldkvarn. Jag skulle vilja åka till London fram mot vintern men vi får se. 

Annars förändras Norrköping, augustifestivalen har vart, kolmården är inne på sin sista refräng, skolorna har börjat och IFK Norrköping börjar närma sig sina sista matcher. Det har vart en bra sommar ändå även om jag inte haft mycket tid att göra annat än att vara hemma i skaraborg eller vara med Jonas. Vi var en sväng på augustifestivalen och såg Eldkvarn, vi gick även på marknaden.

Nu ser jag på Hollywood fruarna, dom är duktiga på att uttala sig utan att tänka sig för. Undra om dom ens förstår vad de sjävla säger, dom känns så blonda när dom säger något. Ska fortsätta med tv-tittandet.

....

Här i Norrköping börjar hösten komma, det är kallt och jag tror att sommaren är över. Det börjar även märkas på jobbet att det är snart över, gästerna krymper och antalet anställda minskar. Hela jag är extremt trött efter denna sommaren, känns som om denna har vart mer krävande än tidigare. Har inte heller gjort så mycket roligt heller.

Jonas är tillbaka på jobbet efter fyra veckors semester, själv är jag ledig nu i tre dagar. Känns underbart att få vara i lägenheten och göra ingenting.
Vi var hemma mellan 31/7-3/8 och myste, jag träffade båda Rasmus. Kändes skönt att få möjlighet att träffa sin barndomsvän och höra hur framtiden reder sig och att även få en glimt tillbaka i sitt gamla liv. Skönt att få återgå till nuet, jag klarar bara av gårdagen i små doser.

Idag ska jag iväg till Jonte, vi ska in till Linköping och titta på en lägenhet som han ska bo i under resterande tid av studietiden. Så jag borde nog sticka iväg till spårvagnen för att hinna med allt.

:)

RSS 2.0