har hemlängtan och känner mig vilsen

Oh I don't know where I'm goin
but I sure know where I've been
hanging on the promises in songs of yesterday.
An' I've made up my mind, I ain't wasting no more time
but here I go again, here I go again.

Tho' I keep searching for an answer
I never seem to find what I'm looking for.
Oh Lord, I pray you give me strength to carry on
'cos I know what it means to walk along the lonely street of dreams.

Here I go again on my own
goin' down the only road I've ever known.
Like a drifter I was born to walk alone.
An' I've made up my mind, I ain't wasting no more time...



could we fix you if you broke?

Är äntligen hemma efter jobbet idag, det har vart en lång dag med få gäster. Det enda roliga var att Kungen var där och lämnade över sina elefanter som han hade fått av ett land som jag inte kommer på nu.
Jag har haft några dåliga dagar nu med skolan och jobbet men nu är jag tillbaka på banan..Tror jag varje fall. Har tagit lite avstånd till det hela och funderat, så nu vet jag hur jag ska få det att gå ihop.

Solen har äntligen kommit tillbaka hit efter några dagars regn. Jag kan inte förstå att det ens är maj, det är ju inte alls den super värmen som det var förra året. Att det verkligen är ett år sen jag tog studenten känns ju ännu mer overkligt. Tänk så mycket som har hänt sedan förra året. Känns skönt att inte vara den som blev kvar varje fall.
Jonas vän hörde av sig om vart han ska åka och vara reseledare, vi har en pakt om att vi måste åka dit och besöka honom. Tråkig och konservativ som jag är så önskade jag mig Spanien, fast Grekland skulle också vart okej. Så länge jag får ligga på stranden och bli brun och dricka gott vin.
Men nu blev det verkligen inget utav det, det blev Egypten. Precis just det landet som alla talar "jätte gott" om. Jag kan riktigt nu se det framför mig att jag kommer att åka på världens största sjukdom som aldrig kommer att gå över, skulle inte alls vara olikt mig.
Jag googlade direkt för att se om det verkligen är sant att man blir sjuk, eftersom många säger att det är lite av en myt. Det värsta var att jag hamnade på en resesajt som det bara var folk som gnällde över att de hade blivit magsjuka.
Fan, jag skulle vilja bryta denna dumma pakten och ta min grejor och åka till Spanien. Åh, jag som hade drömt om Alicante men det verkar vara ett minne blott.

Norrköping är riktigt fint nu, allting blommar och alla små söta ställen öppnas nu. Inte helt fel att vara här i sommar, den har nästan samma charm som Lidköping. Fast vad slår Lidköping om sommaren ?
Det känns som om detta är en bra vecka. Jag har haft den känslan sedan imorse. Kanske är det för att jag ska se på "Sex and the city 2" och eventuellt ha en middagsbjudning på lördag?
Skit samma, ska pussa Jonas och ge honom min uppmärksamhet som han inte fått på flera dagar/veckor/månad.



"...you pulled your pants up, no more baggy jeans. No more football I'll go for the studies
I met you again a few weeks ago, you had a proper job and a place to call home
You had earned your first grand and you looked like a real businessman
You said "Yes things are different yes things have changed but I'll always love you it will always be the same
And I know that there will be a time when we will be back together in our hometown LIDKÖPING"


And if somebody's going to make it then this somebody ought to be you

Är äntligen ledig efter många dagars arbete! Det har vart långa dagar och korta nätter, känns som om man inte alls har hunnit sova ut innan jobbet. Så fort man kommit hem har man käkat, duschat, pratat med Jonas en sväng och sedan har man somnat.
Igår var jag väldigt lycklig när jag kom hem, jag hade fått juni-schemat OCH visste om att jag skulle få vara ledig både måndag och tisdag. Så härligt att jag spricker av glädje.

Vi har haft kanon väder de senaste dagarna, men regn på kvällarna men det har vart helt okej. Igår var det iofs ganska dåligt väder men äsch vad gör det?
Idag är det strålande sol och blå himmel! Ska ta med mig Jonas ut och lägga oss i solen så vi får lite färg. Har redan tagit på mig bikiniöverdelen så jag är fit for fight som man säger. Jag hoppas på att jag kan få honom att vilja grilla ikväll också för det vore så gott. Grillat kött, klyftpotatis, iskallt vatten och bara njuta av att det är kväll efter många långa dagar.
Kanske bara jag som njuter av det egentligen, Jonas är ju nästan ledig nu innan han ska åka hem till Skara och jobba på scan.
Är lite oense med scan på den biten, jag tycker att Jonas ska vara med mig hela sommaren men det håller inte dem eller Jonas med mig riktigt heller. Tur att jag fick nästan en veckas ledighet så jag kan komma hem och få mysa med min familj och Jonas. Synd bara att jag ska jobba på midsommar och det är till klockan sex, jag menar vad fan är det ?
Skit samma, det gör ju ingenting egentligen för Jonas kommer ju ändå hit så då kan han och jag göra något kul istället. Den biten löser sig alltid.

I veckan jag ska plugga hårt och jobba långa dagar. Sen är jag ledig på fredag för att göra tenta och gå på bio med min pojkvän, Johanna och Andreas. Det blir självaste "Sex and the city".  Så najs, det är snällt av Jonas att följa med mig fast han inte gillar filmen.

Snart ska vi till Stockholm och titta på Kiss, ska bli skit kul att göra det. Jag riktigt längtar! Det blir kanske Gröna Lund på söndag med Frida och hennes kille Erik. Det vore skit kul det också. Jag måste åka till Liseberg i sommar också. Kanske blir en bra sommar trots att Jonad är där och jag här.



Sommaren 2009 i Lysekil när Rasmus och jag hade en roadtrip runt västra götaland.


solen lyser, himlen är blå

Äntligen fredag, inte för att min vecka har vart det minsta jobbigt så längtar jag ändå efter helgen.
Det är ganska jobbigt att vara sjuk och förkyld, den mesta tankeverksamheten har gått till att tycka synd om sig själv så nu måste jag vila.
Ska spendera hela helgen på Kolmården och har jag tur så är det strålande väder för det gör det liiite roligare att jobba. Chop Chop är bäst under bra väderförhållanden.
Som jag sa igår, så var vi hemma i veckan och det var mysigt. Känns bra att komma hem till Skaraborg även om man är sjuk och inte har orken. Vi hann ändå med rätt mycket. Hann och hälsa på alla i familjen Nilsson och Lindström.

Min snälla pojkvän ska göra kanon mat ikväll, det blir en god köttfärsås och spagethi. Jag älskar den maträtten!!  Den köttfärsen är himmelsk. Nu slutar jag jobba om några minuter och då ska jag räkna pengar och njuta av återigen ha bra väder. Borde tagit av byxorna till shorts idag men jag vet inte varför jag hoppade över det. Ska göra det på vägen hem istället.
Nu ska jag städa upp stället och få ordning på mina saker.


ha en trevlig helg för det ska jag ha!

våga göra fel

Suttit och diskurerat mina alkoholvanor i denna hetta som spridit sig över hela Norrköping. Sitter med blöta byxor efter cykelsadeln som sugit i sig allt regn som vart i vår soffa och väntar på att Jonas ska slutföra sitt uppdrag på GTA. Jag är sådär intresserad.
Vi kom hem till Norrköping i eftermiddags efter att spenderat nästan fyra dagar i Skaraborg, vilket var väldigt uppskattat! Båda, eller varje fall jag har saknat till Skaraborg. Vi är dock lite frustrerade över vad som är hemma egentligen. Men man får nöja sig med att både Norrköping och Lidköping är hem.

Nu väntas jobb och plugg framöver. Men nu ska Jonas och jag pussas och se på TV.

Pussochkram

onsdag

Nu har min depression återigen lagt sig, fast att använda ordet depression är nog fel. Jag ser det mer som en ledsam känsla som smyger sig på ibland. Men nu har den lagt sig för jag har tagit itu med problemen, men jag är inte jätte förtjusad i min ekonomikurs som jag har nämnt de senaste 100 gångerna.
Det är bara något som tar energi och som har fått ta del av all min hat och jag kan öppet säga att jag hatar ekonomi.

Annars så är det ganska okej här hemma, Jonas gottar sig i sängen och jag är uppe och precis fått klart min analys som jag inte är super nöjd med. Jag ska förövrigt återigen åka och jobba idag, inte mig emot att stå i butik när det är soligt ute. Imorgon är jag ledig och då ska vi försöka hitta på någonting kul för det var ett tag sen vi gjorde någonting tillsammans utan att ha plugg eller någonting annat vid sidan om. Jag riktigt längtar tills jag kommer hem ikväll och ska få känna att nu är jag ledig.

Förövrigt har jag blivit jätte konstig med mitt skriftliga spårk och mitt verbala. Jag tror att jag pratat och skrivit för mycket den senaste tiden, för jag vet knappt hur jag ska uttrycka mig längre. Jag ska nog spendera några timmar idag utan att prata med någon och det är inte heller så svårt. Det är inte dirket fullt ös på Kolmården.

Jag fick en idé, ska väcka Jonas nu.
Hade bra.

allt är försent för vin

Äntligen är det söndags kväll, jag vet inte hur länge jag har väntat på det. Men nu är den här och jag sitter i köket med tankar och funderingar som löper ett marathon i huvudet. Den enda jag hinner reflektera kring är varför dagarna har så få timmar och hur ska jag hinna med allt? Försöker finna tröst i Håkan Hellström men han ger mig inga bra svar idag, tyvärr.
Jag har hamnat i en sorts medvetenhet samt förvirring. Jag är tankespridd och känner att ledigheten imorgon ska göra mig gott. Det är mycket omkring mig just nu, jobbar extremt mycket och pluggar för fullt innan sommaren.
Men i helgen har vi haft besök från där hemma, mycket trevligt. Det har vart en fin helg och jag längtar hem igen.

Jag vill just nu vara någonstans där jag får vara fri.

jag vill ha:



jag vill ha sommar och värme,
jag vill ha ett slut på företagsekonomikursen,
jag vill åka utomlands,
jag vill ha några fler timmar på dygnet
och lite till....


västergötland ut och östergötland in?

Har äntligen sovit ut efter en lång helg. Min depression har lagt sig. Nu tar jag dagen som den kommer och skiter i plugget. Ibland får man faktiskt ha omtentor och ta den dagen när den kommer. Jag har insett att det finns tid till allt så det fixar sig även om det innebär att jag måste plugga lite i sommar. Det är lugnt, då har jag något att läsa när jag åker ut till Kolmården.

När vi åkte förbi Krokek och Kolmården kan jag inte låta bli att längta efter västergötland och dess vatten. Närmaste vatten jag kommer i sommar är kolmården. Här snackar vi snygga hus också. Jag skulle inte alls bli ledsen om jag hade hus eller sommarställe här. Fy fan vad det är vackert !! Norrköping är inte så dumt ändå.
Har spenderat mycket tid på jobbet i helgen, det var dock inte så mycket att göra i butiken men jag såg på när aporna lekte. Det var en bunt kändisar på parken i lördags. Allt från Putte ( från "Så ska det låta" ) till Carolina Gynning. Det gick ett fint rykte om henne bland personalen och det var att hon dryg och ville ha speciell behandling.
Min största fråga är vad har hon gjort för bra för att få special behandling? Nej du, Carolina du har inte gjort något speciellt.
Mötte Robinson på lördagskvällen och tog en fika med henne i Norrköpings sken. Det var kul att ses igen och snacka en massa skit. Det måste man göra när man ses.
Igår fick jag höra till min fasa att jag inte pratar lika illa västgötska längre. Man undrade vilken skola jag hade gått på i Norrköping och mitt svar var att jag kom ifrån Lidköping. Lichköping fick jag till svars.
Jag undrade om de inte hördes på dialekten? Nej, fick jag till svars, du pratar inte västgötska!
Jag lovade mig själv när jag kom hit att jag inte skulle prata som dom gör här och nu har jag blivit påverkad. Fy farao.

Aja, det får bli som det blir.
Idag är jag varje fall ledig och det är skönt. Jonas och jag ska gå 5 km i spåret och handla. Mysig måndag men lugna puckar. Ska försöka hinna med och plugga lite också tänkte jag.
Det kommer bli en lugn vecka, ska jobba, se på IFK när de spelar hemma på onsdag och sen kommer Jonas mamma hit.
De ska till Kolmården på lördag och hålla mig sällskap, mest ska dem dit för att se hur det går för mig.
Nepp, nu har jag inget mer att berätta. Är skit trött så jag ska läsa lite och vänta på Jonas som snart kommer hem från skolan.

Hörs.

RSS 2.0