sommaren är kort

När våren känns seg så brukar jag lyssna på Gyllene Tiders låt "Juni, Juli, Augusti!". För mig, ger den en känsla i kroppen som förenas med sommaren. Den tar med mig till Lidköping och alla goda sommarminnen jag har därifrån. Varje år har jag ungefär samma planer som alltid; jag ska hitta på en massa roligt och jag ska spendera mycket tid med Andreas eftersom vi bara ses under våren/sommaren.
Som vanligt blir planer aldrig riktigt som man har tänkt sig. Jag skulle från början bara arbeta på Sports Camp, men så ville mitt andra extra jobb att jag skulle komma in och arbeta två veckor. Det innebar att från helgen vecka 25 till fredagen vecka 30 skulle jag arbeta - nonstop. Jag fick sammanlagt två lediga söndagar....
I år var Sports Camp bättre än tidigare, det var så mycket som hände att jag inte kan formulera allting till ord. Jag skulle kunna göra om veckorna igen! Det är skönt när man får ner sina minnen i bilder så man kan gå tillbaka och se hur allting var.

Jag har haft fyra dagar ledigt hittills, varav två tillhörde helgen. Tyvärr har jag hamnat i den orutin som innebär att man lägger sig kring 23-00 och går upp när man är nöjd med vad klockan visar. För mig innebär det att jag sovit för länge. Idag vaknade jag klockan 09:00 och kände att nej, detta funkar inte längre. Redan idag ska jag ändra denna orutin och skapa min rutin igen, så förhoppningsvis så somnar jag efter 22-22.30 idag. Vaknar upp förhoppningsvis mellan 07:00-07:30. Denna ledighet kan faktiskt hänga i sig om inte mitt extra arbete hör av sig. Jag har nämligen mestadels av augusti oplanerad, som en vit duk som jag ska färga. För mig känns det underbart, ha fyra hela veckor som jag kan spendera hur jag vill. För när de fyra veckorna är klara så börjar min praktik uppe i Stockholm och termin tre på mitt program har sparkat igång!
 
Som sagt, har jag lärt mig något de senaste veckorna när jag bara har jobbat är att Sports Camp är en jävla upplevelse för ledare också.
SOFIA

RSS 2.0