mitt uppe i en depression.

Ser att det är vackert väder ute, det blåser lite grann. Har haft tenta precis som gick åt helvete. Jag är inget fan av bokslutstablå eller kassaflödeanalys, jag är inte heller ett stort fan av omtentor.
Just nu väntar jag på tre resultat, på en inlämningsuppgift och två tentor. Det är ganska mycket i maj som ska fixas med den sista kursen och den andre, så jag tror inte att jag vill göra en omtenta.
Om inget annat hinner jag plugga hela sommaren, nästa omtentamens tillfälle är i augusti.

Annars är det ganska lugnt i Norrköping. Ska ut och gå med Jonas när han kommer hem från skolan. Imorgon ska vi till Folkparken och se Marcus Birro hålla vårtalet, ska bli ganska kul att få höra det. Läste på hans blogg på NT att det kommer bli ett bra tal.
Annars i helgen kommer jag att jobba. Ganska skönt att få komma igång nu innan sommaren så man har koll på allting.
Nu ska jag tröstäta lite nu när jag vet att Maj-månad kommer att vara förjävlig.


IFK Norrköping

Sitter framför TV'n och försöker glömma gårdagens bild som lagt sig på min hinna. Bilden av hur IFK Norrköping, av olyckshändelse fick motståndarlagets spelares ben avbrutet. En händelse som fick hela hemmaklacken att tysta. En händelse som snabbt vändes till orättvisa och fick klacken att gapa "domarjävel" och totalt bua ut motståndarlaget.
Själv är jag för sportslighet. Jag tror starkt på att om man inte kan tycka att de andra laget gjorde bra ifrån sig, eller totalt förnedrar det andra laget så ska man inte närvara. Det ska vara sportsligt. Dock igår, så gick jag emot min egna princip. Igår hade IFK rätt att bua, IFK hade rätt att skrika de fulaste ord de kunde finna i sitt vokalibiär. Jag höll med.

Det är tisdag idag, igår sa Marcus Birro hejdå till sin blogg. Grunden är onda människor.
Idag är jag trött, sitter i soffan och vill inte gå härifrån. Men det är mycket som jag och Jonas måste fixa i ordning i lägenheten. Tyvärr måste jag plugga inför tentan också. Usch och fy. Nu vill jag ha sommar och skolledigt.

måndagen den 26 april.

Idag är det en fin måndag, bra väder och det är varmt. Var ett tag sen det var sådant väder, igår var det bara fint på förmiddagen. Gick över till mörka moln.
Mamma kom hit i onsdags och sedan dess har hon vänt upp och ner på min vardag, på både ont och gott. Men det är ju det mammor är till för. Vi har vart och tittat till shoppingcentrumet som invigdes i torsdag, shoppat har vi då hunnit göra också. Morgan och Monica var här och umgick också.
Sedan åkte jag och mamma en tur till Ingelsta och tittade lite medans jag funderade på vilken väg som var bra att ta till E4'n Stockholm snabbast.
I lördags hade jag tenta sedan åkte jag ut till Kolmården och träffade mina arbetskamrater. Vi såg den nya delfinshowen och fick massa information.
Ja, det har vart en bra vecka trots allt.

Idag ska vi säga hejdå till mamma som åker tillbaka till Lidköping. Ikväll ska vi se på fotboll, vi ska se IFK Norrköping spela mot några jag inte kommer ihåg namnet på. Ska väl bli ganska kul, måste egentligen plugga. Men man måste ställa upp för pojkvännen.

På TV'n så är det en jätte sorglig historia, på tal om annat. Det handlar om en familj som förlorade tre av fyra barn i en okänd sjukdom. Barnen var jätte små, ca 8-4 år när de dog. Det hemskaste var att alla de tre barnen visste att de skulle upp till himmelen. Usch, jätte ledsamt.

Jag ska göra mamma sällskap nu!
Vi hörs :)


back together in Norrköping

Vad lyssnar du på just nu? Jag lyssnar på Laakso-Norrköping. Markus Krunegård är bra ändå
Vilket humör är du på? Strålande humör är jag på :)
Vad längtar du mest efter? Jag längtar efter min mamma! och Jonas men han är hos mig hela tiden ändå
Vad har du på dig? Mina cheapmonday jeans och en tröja från Gina Tricot.
Dina planer för idag? Åka till IKEA och köpa hem barstolar och sen ska jag till Johanna och plugga lite.


gratulerar morgan på din födelsedag

Såg att jag gjorde en tabbe igår och skrev rubrik "söndag". Men för mig kände det som söndag igår så för er som undrar varför det står söndag - lev med det.
Är äntligen hemma efter en tripp till Linköping och gratulerade bror min på födelsedagen. Vi käkade god fika och mat, fick även träffa brorsdöttrarna en sväng också... Inte helt fel på den riktiga söndagen.
Har en pojkvän som har blivit lite snurrig, hade totalt missat att GAIS spelade idag och sen så får han massa förfrågningar om att få spela i samma klubb som honom (på PS 3). För mig är det oviktigt för jag är utmattad. Skoltrött är ett annat ord för min trötthet.
Jag har räknat ner dagarna till Företagsekonomi på universitet i Blekinge ska ta slut. Jag kommer att tjuta av lycka !!
Andra fina saker idag som hänt är att jag fått mitt schema för de två första veckorna i maj. Som det ser ut nu (om inget annat ändras) jobbar jag 70 timmar på 12 dagar. Om ni har räknat förstår ni att jag på 16 dagar är ledig 4 dagar av dem. Jag klagar inte. Denna sommaren ska jag få fett med cash.

Är förövrigt ganska seg idag, ska slänga ner mig i soffan och kika på ett film medan Jonas tar en sista minuten look i sin bok inför läxförhöret imorgon. Det är okej att vara BAD ibland. Imorgon ska vi städa hela lägenheten innan mamma kommer så det ser fräsch ut för henne och oss.
Nu ska jag slänga mig i soffan. Veckan kommer att bli najs.

Puss&kramis

Söndag

Det har vart en fin vecka, men bra väder och lagom med plugg. Dock så hatar jag företagsekonomi, speciellt distans. Jag kommer aldrig mer att plugga distans, varje fall från BTH.
Idag kommer Jonas syster, Johanna hit som för övrigt är min hjälte i veckan. Hon ska hjälpa mig med min bokföringsuppgift. Läste igår att det var jätte många som hade sökt till universitetet i höst. Jag vill så gärna att vi kommer in i höst och börjar utbilda oss så vi får den biten överstökad.
Imorgon ska vi på kalas hos min bror som fyller gammal.
Annars ska helgen spenderas åt plugg så jag är väl förbered inför tentamen.
Iveckan kommer mamma hit och det ska bli kul. Vi ska på invigningen av Hagebys, östergötlands största shoppingcentrum på torsdag och shoppa. Det kommer att stå över 100 butiker med allt som Cubus - H&M. Jag sa det till Jonas här omdagen att det kommer bli svårt att flytta härifrån, sen får vi spårvagn ut hit istället för buss.
Jag väntar på mitt schema från Kolmården så jag vet hur mycket och när jag ska arbeta i Maj. Vore ganska skönt att få veta det.
Nu ska jag fortsätta plugga.


mother am I good looking?

Sitter ensam i lägenheten just nu, ur högtalarna spelas Laakso-Norrköping och huvudet sprängs när som helst. Jag försöker bli vän med huvudet innan jag beger mig ner på stan i snabb powerwalk för att sedan ta ett pass på Friskis & Svettis.
Igår tog jag spårvagn 2 till Eneby och fikade med Malin och Karin. Vi lekte av oss med en valp på 15 veckor, som var lika söt som kanelbullarna vi tuggade i oss. Åkte hem i solnedgången och tog en vacker promenad med min älskade innan jag somnade gott.
Jag måste ta tag i mig själv och bege mig iväg! Ska försöka pussa lite på Jonas i Söder tull innan jag fortsätter till Friskis&Svettis.



Sommaren 09


söndagsångest

Ett helt fantastiskt väder har vi här i Norrköping. Ska bege mig ut och gå lite senare, idag börjar mitt nya liv.
Har spenderat hela morgon till att plugga bokföring och organisationer. Det har gått ganska bra faktiskt. Vilken söndag, varken jag eller Jonas har kommit över gårdagens högskoleprov som vandrade raka vägen åt skogen. Blir ganska frustrerad över att man ska behöva tänka om, måste anpassa oss efter resultat och andra. Återigen är det Darwins teori som gör sig påmind om att de starkaste överlever.
Jag skyller ändå mina misstag på Sveriges dumma skolsystem. 

Allting har sprungit förbi och det mesta är nu över.. Jag hann vara social under tiden som jag pluggade, vilket var ett bra tag sen jag var det. Widell, min kära vän var den utvalde som jag fick höra av. Det är tur att jag fick dela min söndagsångest med honom.
Jonas håller på att städar hela lägenheten och han är så duktig. Själv har jag ansvaret för tvätten som skall strykas. Det är ganska mycket kläder som vi har. Jag ska nog hjälpa min pojkvän och få ordning på vår smutsiga lägenhet..

Veckan som kommer ska jag begrava mig i plugg inför tentamen. Måste gå vägen. Jag ska försöka vara lite social och hålla uppe mitt nya liv. Inga problem.
Söndagsångesten går att bota, tack gode Gud. Både jag och Jonas har blivit Norrköpings-fixerade. Vi har drabbats utav Norrköpingssyndromet med Eldkvarn och Laakso (Markus Krunegård). Antar att det är så the story goes. Jag är inte besviken utan mer förälskad i vår underbara stad. Jag kanske återvänder till Lidköping en vacker dag, men den är inte här än.

Nothing could part us, not one thing, When we walked the streets of Norrköping


en lunch-update

Står i köket just nu och ska sätta igång och plugga. Fick en otroligt skön start på dagen, Jonas och jag gick en sväng och utforskade vad och vart Kvarnberget låg. Vi har fint väder också, igår hade vi närmare 15 grader så våren är verkligen på gång.
Vi har bestämt oss för att få bort våra sambokilon som vi har samlat på oss! Det är ganska kul att se hur ens kropp och matvanor har förändrats men nu ska vi tillbaka till våra ursprunliga kroppar som vi hade...

Igår jobbade jag på Kolmården, det kommer bli en rolig sommar! Riktigt kul att stå i kassan måste jag erkänna. Fick med mig hem en bambu-stege som Jonas skrattade åt. Det är lite komiskt att jag färdade 5 mil i en buss med en bambu-stege. 
Har jätte roliga nyheter, min mamma kommer hit om snart två veckor. Perfekt tajming till invigningen av östergötlands största shoppingcentrum. Det finaste är att Jonas och jag bor nära det. Det ska bli jätte kul att hon ska komma hit och stanna länge..
Ska göra i ordning lite lunch till oss, Lövbiff och kroketter. Lyxigt!

annandag påsk

Nu är påsken officiellt avslutad och vi är äntligen hemma i Norrköping igen. Vi har haft en bra påsk, men det är skönt att få vara hemma igen.
Jonas och jag åkte hem till Skaraborg i onsdags för att vila upp oss och mysa med familjen. Det var skönt att få träffa föräldrarna innan sommarjobbet kommer igång. Under påsken åkte vi till Lager 157 och njöt av vårsolen. Men ingenting är som hemma, läste nyss på Aftonbladet att det var en som dog på E4'an vid Jönköping idag. Påsken är ju den värsta helgen när det gäller trafiken.
Nu är väntar jobb, plugg och tentamen i veckan.. men det ska bli skönt att få komma igång i vardagen igen.

Annars är allt som vanligt, såg att jag inte skrivit ett inlägg på över 1½ vecka. Det har inte hänt så mycket annat hos oss, mest för att vi pluggar till våra tentamen.
Imorgon är det en hemmafixar-dag med tvätt och städning. Det är det fina med att vara borta så länge, att det blidas högar av både damm och tvätt..
Nu ska jag kolla min mail och uppdatera mig om vad som hänt i världen.  Dags att komma tillbaka in i matchen igen.

RSS 2.0