jag har fått för mig att jag sett dig, jag har ropat ditt namn - Tomas Ledin

Jag är helt slut.
Ändå orkar jag inte gå och lägga mig....
Jonas är hemma om en timma så kommer troligtvis sitta uppe tills dess. Jag funderar på att faktiskt ta en glass.
Det har varit en lång dag för mig. Gick upp 7 för att hinna med spårvagnen vid 8, samma ångest varje morgon att man borde sova ut. Pendeln gick 8.40 och jag kom fram till intervjun på AW.
Känslan av missnöje och osäkerhet sprider sig i kroppen efteråt. Skakar av mig känslan och fokuserar på M och barnen.
Hamnar strax i en hetsig diskussion om rekrytering och blir aningen frustrerad på M. Konstaterar att kontakter är toppen och en utbildning tar bara tid och pengar. Resultatet är uselt.
Drar hem till M och jag lagar mat med brorsdöttrarna. Spagetthi och köttfärssås.
Hjälper till att laga bubblan, blir väldigt nostalgisk när jag får provköra den runt kvarteret. Tänker tanken att jag måste köpa en sådan bil i framtiden!!
Tar tåget hem och möter upp regn. Åskan lyckas skrämma mig. Sätter mig under ett träd vid IFK N kansli och väntar in ledarmötet.
Mötet börjar och vi når fram till många beslut som jag stödjer. Känner mig nöjd och taggad.
Promenerar sträckan hem och tänker på människor jag mött. Hemma pratar jag med grannen.
Värmer mat och sorterar papper som jag ska sätta in i en pärm, det ska stå IFK på den. Jag ler lite. Äntligen ordning.
Under tiden passar jag även på att se Celtic - Elfsborg, hör inte till vannligheten.
 
Nej, nu vill jag ha glass.
SOFIA

Sommarregn

Jag tycker det är mysigt när det regnar på sommaren. Luften blir lättare och man får vara inomhus utan dåligt samvete. Idag är jag väldigt seg i kroppen, funderar på att tacka för mig och se på Harry Potter eller Sex and the city. Popcorn vore nog inte fel heller...
Har plockat i ordning hela lägenheten idag, vi hade massa väskor som inte var uppackade från Jonas semester, sports camp-veckan och resan till Tanumstrand. Det låg kläder och saker överallt men nu ser det liiite bättre ut.
 
Tanumstrand. Vilket ställe. Jag bara älskar västkusten, det finns inget som säger mer sommar än dessa ställen. Vi hade promenadavstånd till Grebbestad och till badet. Varje kväll spelades musik med underbara låtar från Tomas Ledin, Gyllene Tider och Queen, men det fanns även lite nyare material som spelades...Helt underbart väder var det också bör tilläggas!
Men det känns skönt att vara tillbaka i staden igen. Börjar bli dags att få igång hösten tycker jag. Är super peppad på att börja plugga igen, speciellt nu när det blir avancerade kurser inom HRMD.
Den vanliga vardagen börjar smyga sig på, imorgon är det dags för mig att gå på möte med IFK och en anställningsintervju. Två saker som lägger grund för den kommande hösten. Jag måste ändå säga att det varit en bra sommar och jag hoppas att den avslutas på topp. Förvånadsvärt mycket sol också.
 
 
Varför inte avsluta med Vandrar i ett sommarregn med Gyllene Tider ?

Så långt som det är
Är så långt som det går
Du blir till ett sår
Av timmar och år

Mer vilse än nånsin
Genom junis snår
Det är sent och vått
Och längtan är svår

Åh jag vandrar
I ett sommarregn
Ett regn som svalkar sanningen
Ett regn som sköljer dumheten
Som vandrar
I ett sommarregn

Kanske är det dom kvinnor
Jag aldrig borde mött
Som lovade sött
Men bara gjorde mej trött

Som gör att jag känner
Känner att jag
Inte är den
Som jag trodde jag var

Åh jag vandrar
I ett sommarregn
Ett regn som svalkar sanningen
Ett regn som sköljer dumheten
Som vandrar
I ett sommarregn

Så långt som det är
Är så långt som det var
En himmel och ett hav
Mer än vad jag klarar av

Kanske är jag förvirrad
Berusad och sjuk
Men jag har aldrig kännt mig
Så ensam som nu

Åh jag vandrar
I ett sommarregn
Ett regn som svalkar sanningen
Ett regn som sköljer dumheten
Som vandrar
I ett sommarregn


känn ingen sorg

Snart har sommaren passerat även om vädret indikerar att den nyss startat! Jag hade en ganska seg start i juni med många faktorer som gjorde mig en aning sur. Men juni erbjöd mig aktiviteter som jag inte kunde säga nej till och nu är hon mot slutet av juli och jag känner att sommaren har berikat mig.
Stadium Sports Camp gav mig lite självförtroende och skapade nya band. Även om man blir oerhört trött och förvirrad när man kommer hem så finns det ingen bättre känsla att känna hur barnen faktiskt fått ta del av ens egen kunskap och erfarenhet. Jag som ska vara fotbollsledare för IFK N 12-åriga grabbar i höst på heltid känner mig väldigt säker på min sak.
Jag saknar verkligen att vara aktiv inom fotboll, som spelare själv. Men om jag har tur så kommer jag få till en bra undersökning av mina vader i höst som jag hoppas kan ge stöd för sjukgymnastens resonemang och bidra till en operation som gynnar mig... Smärta är vardagsmat för mina ben när jag är aktiv.
 
Jag skrev i början på året att jag inte ska förutspå att detta är mitt år, utan mer ha mål med året. Skrev faktiskt ner fyra-fem stycken som jag tyckte var realistiska. Nu har jag bara två mål kvar som jag ska avverka, det ena mer troligt att jag klarar av än det andra. Men för att återgå till mina känslor inför året så har ju mer än hälften gått. Våren och början på sommaren var sådär, mycket kändes inte alls så bra som min mage ville. Toppen vad min examen och Mallorca-resan med Emilie. Nu har jag istället mycket att se framemot under hösten. Det blir plugga, resa och annat smått och gott. Ja, jag ska återvända till universitetet med sikte mot masterprogrammet HRM/HRD.
 
Ta hand om ER
SOFIA

det kommer aldrig vara över för mig - håkan hellström

Jag är sexton år
Jag är platsen dom aldrig upptäckte
Jag är en storm från ingenstans
Jag kan krossa ditt hjärta

Som en orkan kan jag svepa bort dig
Men jag tänker aldrig dö, nej
Det kommer aldrig va över för mig

Jag kommer älska dig när jorden gått under
För jag tänker aldrig dö, nej
Det kommer aldrig va över för mig

Jag är tjugofyra
Bara en liten gnista
Bara ett ord kan sätta eld på en skog

Jag kan älska dig just som den där elden
Men jag tänker aldrig dö, nej
Det kommer aldrig va över för mig

Jag kan bränna dig som du aldrig bränt dig
Om du leker med mig
Det kommer aldrig va över för mig

Jag är trettionio
Jag är ett tappat självförtroende
En pojke från förr är tillbaks igen
Han bara står där
Och stirrar mig rakt ner i själen

Vi skulle älska varandra tills jorden gick under
Och du skulle aldrig dö, nej.
Det skulle aldrig va över för dig

Jag kommer älska dig när jorden gått under
För jag tänker aldrig dö, nej
Det kommer aldrig va över för mig


Vaknade mitt i natten och trodde att jag såg dig, men jag visste att du inte var här så jag somnade om

 
Återigen är jag tillbaka fast inte den samme längre.
Jag kan krossa ditt hjärta eller är det mitt som är förkrossat?
Jag räknar till tio och tar ett djupt andetag.
Men skulle kunna springa rakt ut i natten och skrika ditt namn men det skulle du aldrig höra.
Det var så mörkt den kvällen vi gick hem.
Jag hoppades på något men vågade inte hålla din hand....
Vi är nog i slutet inte såna som får varann.
Du kommer att leva vidare och jag kommer att minnas domen i dina ögon.


 
 

Fotbollsledare

Jag har varit borta en vecka ur mitt vanliga liv, en vecka där jag istället har fokuserat på att vara ledare för 12-åriga killar från Brommapojkarna, Eneby, Svärtinge och Krokek. Huvudsyftet har varit att handleda dem igenom kunskap inom vänskap och fotboll men också ibland leka mamma för att trösta och tjata om ex. tandborstning.
Veckan har spenderats på Stadium Sportscamp. Jag hade ju avböjt Kolmården i hopp av att finna ett arbete inom min profession men sedan hamnat mitt i ett ingenmansland att jag snarare accepterade min långa sommar utan jobb. Nästan som att få ha sommarlov igen.
Tänk att jag satte foten på IFK N för att få vara fotbollsledare och fick med mig två veckors arbete på ett stort läger. Även om det är två veckor som jag ska spendera där så har det varit de bästa. Det bästa jobbet på länge fast att det uppstått situationer som jag inte accepterat så har jag ändå satt en gräns på ett vuxet sätt.
 
Men nu är jag också äntligen hemma. Fick skjuts hem med all min packning i lördags och när jag väl kom in genom dörren ville jag sova mig igenom alla kommande dagar. Lördagen var oerhörd tung på ett sätt. Söndagen kändes kroppen bättre, inga smärtor i kroppen - tills jag kom på att jag ville vandra mina 5 km. Efter denna PW hade jag ont i benen igen och kroppen skrek av sömn igen.
Idag är det dock måndag, min favorit dag på hela veckan och jag känner mig bra igen. Nästan som att hela kroppen fått den vila den behöver. Jag vaknade också innan åtta vilket är ett bra tecken!
Men när man då har befunnit sig utan det riktiga liv man lever innebär det alltid komplikationer när man kommer hem. Högar av post och saker som måste tas igenom väntar på en. Så idag är det en dag där jag måste ta mig igenom den hög jag har lämnat efter mig. Tyvärr finns det inga go´ bitar i den högen heller - det ligger info från campen, IFK N information, AEA-handlingar som måste skrivas på och postas samt andra saker som måste tittas igenom.
Jag ska dock hinna med ett avbrott idag på förmiddagen och det är en lunch med Monica. Sen ska det återgås till min hög med information som ska genomarbetas.
 
Ni andra får njuta av det vackra väder vi bjuds på idag! :)
SOFIA

RSS 2.0