dressed for success

Vad lyssnar du på just nu? Lill Lindfors - En sån karl
Vilket humör är du på? Ganska bra faktiskt
Vad längtar du mest efter? Jag längtar efter tiden
Vad har du på dig? Jag har mina cheap mondays jeans, linne från Jc, en t-shirt från Gina Tricot
Dina planer för idag? Det blir en traditionell lördag med melodifestivalen med vännerna.

God's gift to me would be if you drive away and just keep going


The Killers - Read my mind och Jill Johnson - God's gift

Vad lyssnar du på just nu? The Killers och Jill Johnson men nu gick Basic Element med Touch you right now på.
Vilket humör är du på? På ett underbart humör =)
Vad längtar du mest efter? Oj, jag längtar efter våren.
Vad har du på dig? Jag har mina Lee jeans med ett svart skärp från Saddler, ett linne från Jc och en tröja från Vero Moda.
Dina planer för idag? Idag blir det tandläkare, lämna in mobilen på lagning, skola och leka med Fridorna.

'Cause I'm Mrs. Brightside

God förmiddag kära läsare!
Det blev en lång kväll igår med Widell på besök. Det blir alltid skitsnack och bus när man umgås. Så himla härligt att kunna tänka på annat också. Robinson var självklart också på besök även om hon var ganska trött. 
Bakis som man var efter fredagens bravader så åkte vi till Hjertbergs för att få i oss cola och chips. Det är underbart när det är halt ute och som bilförare som Widell var så måste man visa vad som händer om man släpper pedalerna och tro mig, de sladda inte dåligt.
Melodifestivalen börjar spåra ur nu faktiskt, bidragen är inte alls lika bra längre. EMD var de ända som var bra och värt att kolla på. Såg en rolig film på fyran: "hot chick" hette den.
Imorgon kommer mamma hem från sin semester och det ska bli så underbart att få liv i lägenheter igen. Klockan börjar närma sig två och jag borde plugga på Internationella ekonomin så att Backlund inte får spader på mig.
Äsch, jag ska käka mat, sitta i soffan och titta på Tv och njuta i mina nya mjukisbyxor, min catwoman tröja och mössa att min tillvaro börjar finna sitt fäste.

Coming out of my cage  And I've been doin' just fine  Gotta gotta be down  Because I want it all  It started out with a kiss
How did it end up like this?  It was only a kiss  It was only a kiss

I've got one night only, one night only that's all I have to spare

Det känns som om jag nästan mött döden. Mensvärk och bakfull är inte alls något som passar bra in idag.
Har legat i mammas säng hela morgonen, blir lätt så när man har lägenheten för sig själv att jag lägger mig där. 
Igår var det Elevrådets night out och det är alltid en galen kväll. Rasmus och jag försökte göra en "nostalgi" kväll men vi insåg ganska snabbt att det kanske var bra att göra något nytt.
Vi käkade på Italia, drack och pratade om gamla minnen. Det bästa minnet är faktiskt Växjö, den innehöll: plena, mens, batte ballong, "ni pissa på mig i maten", Towa kan spanska, lunchen som smakade kyckling fast det var fisk och självklart våran längtan till att dra därifrån.
Efter Italia var det bara att ta taxin upp till Råda för förfest. Kvällen avslutades vid halv ett då jag och Towa åkte hem med Anton.
Detta var den bästa kvällen på länge! Vi kanske aldrig kom till stadt men att få vara med gänget och bara va så var det så värt det. Joel och Rasmus, ni är mina hjältar. Towa, ja du Towingen vad vore en "Womanizer" utan dig?
Längtar tills jag får bilderna från kvällen!

You want all my love and my devotion
You want my loving soul right on the line
I have no doubt that I could love you forever
The only trouble is, I really don't have the time
I've got one night only, one night only
That's all I have to spare


du hällde vodka i när ingen kunde se

Jag har sovit i 15 timmar, har aldrig vart så utmattad som jag var igår.  Det är snö ute och soligt vilken är underbart jämfört med igår. Usch.
I måndags morgon åkte jag till Lysekil för att hälsa på Rasmus i några dagar. Bussresan var lång och tråkig men var framme tidigt på förmiddagen. Var ganska skönt att komma hemifrån faktiskt, slippa tänka på plugg och sådana saker.
Jag shoppade lite gran även om utbudet var ganska litet men de har affärer som vi inte har i Lidköping.
Fick träffa Rasmus kompisar och så. Det var ett tag sen man var i Lysekil, det var roligt att gå ner för alla gator och ha ett hum om vart man var. Jag tror det var två eller tre år sen jag spelade "Gullmarscupen" i Lysekil.
Spenderade dagarna mest av att se på Vänner-säsongerna, umgicks med Rasmus rumskompis Oskar och käka godis. Oskar var lite svår att förstå sig på men han var en härlig prick, vi spelade ett Ninjaspel som var skit skojj.
Kom hem igår och var jätte trött, kändes som om jag var runt hela staden för att göra ärenden.

Men nu är man hemma och har plugg över öronen att ta hand om. Det är tur att man inte har några planer för helgen så man kan fokusera på plugget.
Idag ska jag träna även om jag egentligen inte borde de tanke på tatueringens läkning men jag blir så rastlös om jag inte gör det. Ska på Håkans pass för det är det bästa. Ska till optikern om en timme och göra synundersökning. Ska kolla på nya glasögon och det ska bli skönt att byta mina, de är typ f em år gamla och jag har tröttnat på de.
Här har Ni lite bilder på min nya tatuering och Lysekil:


But you broke me now I can't feel anything
When I love you it's so untrue I can't even convince myself

så snurra min jord igen

Att studenten börjar närma sig känns nu faktiskt, mycket som skall fixas i skolan och snart kommer saker som hör till. Balklänningen hämtade jag hem igår, om två veckor kommer skoldressen hem och sen kommer studentmössan. Jag längtar tills studentmössan kommer för då vet man att: Fan vad gött jag är klar! Blir ett glatt avslut på denna vårterminen varje fall.

Skolmässigt så är det inte så mycket denna veckan men efter lovet så är det saker som skall in så hela lovet blir väl till att få saker och ting klart! Det känns ändå skönt att man har en hel vecka på sig att fixa i ordning plugget för just nu så skjuter man bara på det.
Funderar på att anmäla mig till högskoleprovet men jag väntar tills imorn eller något orka inte med det nu. Då har man börjat söka jobb så man får lite erfarenhet. Man börjar känna att framtiden är nära och det känns lite skrämmande faktiskt. Samtidigt som det skrämmer mig kan jag inte låta bli att längta ännu mer för det känns så spännande.
Lite som Anders sa till mig idag att:
- man vill alltid ha det man inte kan få så jag tycker att du ska gå ut på fredag....
Anders har sina stunder med sina visdoms ord och det är bara att ta in för han har så himla rätt även om man inte vill erkänna det. Ja, vad vore gymnasietiden utan sin bästa mentor?
Det händer inte så mycket mer än skola, söka jobb och träning annars! men i övermorgon så ska jag tatuera mig.
Nu ska jag titta på Tv och städa upp i mitt rum!

Will you raise me up?
Will you help me down?
Will you help get me right out of this Godforsaken town?
Will you make it all a little less cold?


RSS 2.0