för hela året har jag väntat på juni, juli, augusti

Första skoladagen idag, det var information i aulan. Ulf (rektorn) påpekade de att nästa gång vi alla är samlade i aulan så hålls studenttal och det var en liten skrämmande men ändå spännande känsla.
Var kul att träffa alla igen men vår klass verkar fastnat i ett mönster att tjejerna sitter på den vänstra sidan och killarna på den högra. Det är lite utav våran grejj faktiskt.
Lokalerna är stora och bra och att vara tillsammans med de andra är ju bra för västra sög.

Jag längtar alltid till sommaren men nu längtar jag mer efter att se hur trean ska bli. De flesta som tog studenten i våras säger bara: "Njuut! av trean för det går fort." Tror att det är det man ska göra så man inte går miste om saker och ting.
Dagen har förövrigt vart ganska påfrestande. Elevrådet tar mycket tid nu och projketarbetet gör mig stressad främst för att deadlinen har ju ändrats och ska jag vara helt ärlig har jag inte ens fattat vad mitt arbete ska gå ut på! Inte nog med de, jag ska presentera en idé för Anders & Kerstin inom en vecka.
Ja, nu känns det. Skolan är igång!
 JUNI JULI  AUGUSTI ALLTING VERKAR LÄTTARE DÅ!

we got to hold on ready or not....

Så åkte jag iväg trots regnet igår för att möta en pigg och glad Rasmus, vi satte igång med arbete! Det kändes ganska skumt att se alla 92:or irra runt och de stirrade ganska mycket på oss när vi kom springande. Man kom och tänka på första gången man själv hade stått där och tyckt att: "faan detta är ju as ballt" men nu tittar man tillbaka och tänker att snart, då går jag ut härifrån. 
Stötte på många lärare och deras bemötande var underbart men det var roligast att träffa ChristinaNieroth och AndersBack of course.
Det som känns toppen med skolan är:
* Mitt underbara schema! Jag menar en lektion på torsdagar, det kan ju inte bli bättre!!!
* Elevrådets plan för Elevrådet, bra jobbat jag & Rasmus.
* Självklart, att det är sista året på DLG. FÖR SNART TAR VI STUDENTEN; FY FAN VAD VI ÄR BRA.
* Och sist men inte minst, vi är i A-huset.

Det som känns mindre toppen är:
* Faaan, invigningsspexet är 19 september och jag är inte hemma.
* Elevrådet får inte ha BÖGPOLISEN längre... fast vad är då meningen med att vara kvar och närvara om man inte får köra den traditionella bögpolisen.....?

Skolan börjar idag och det ska bli spännande fast ändå inte. Jag tror på att de kommer att bli ett bra, sista år.

Välkommen till Höstterminen 2008!

vi ska aldrig skiljas åt

Stod och borsta tänderna då jag funderade på vad jag har planerat de sista dagarna, jag tittade ut på vädret och önskade sol.
- Herrgud imorn måste jag minns gå upp vid halv om jag ska hinna från Stenhammar, kan komma lite tidigare man vet aldrig när Rasmus kommer.
DÅ slog det mig att imorn är det redan onsdag och vi börjar om två dagar!!
Nej, då jag har inte alls ångest nu utan det känns bara tungt att vuxenlivet närmar sig. Tänk att få vara 10 år bara lite till?!

Just nu gör jag verkligen ingenting och jag måste städa! Jag skjuter bara upp det, har spelat The Sims i en timme. ÅNGESTEN bara väller in i kroppen på mig men jag kan ändå inte låta bli att njuta av att äntligen få bli stressad igen.
Nu måste jag ta tag i livet igen för jag har massvis att göra men det är så typiskt mig att bara vilja göra något annat...

 





Elevrådet !

För det vankas fest!

Så var det fredag igår och helgen är här!  Eller a , det är ju den sista helgen innan skolan börjar tragiskt nog.
Fredagen spenderades med Linus, vi åkte till Lindvallen för att titta på Rackeby - Vinninga. Vinninga fick dock stryck och det var väldigt otippat om man tänker på Rackebys dåliga spel. (men Widell såg taggad ut till 100!!)

- Vart sitter den bästa delen på en kvinna smith? undrar Tränaren.
- Nedre delen?, svara Smith.
- Vadå tårna eller? skrattar laget.
- Nee, bästa delen av en kvinna sitter i mitten, svarar Tränaren.

Jo tack, Smith är ganska klyftig och eftertänksam i sina svar ibland....eller inte.
kvällen avslutades hos Smith varav syster Emma hade fest. Det var ett jävla hålligång, länge sen man var på hemma fest. Haha, Synthen hade ju en toppen fredag och var ganska igång med ett stort G. Calle var ganska full.
Kvällen ser ganska lovande ut!

Äre efterfest på eran balkong? Så vi kan hångla friskt och dricka Chardonney i kartong.
Sedan spelar vi en schlageromgång och gissar gamla go'a låtar natten lång

Vem vill gå i trean nu....?

Efter många om och men så är jag här igen, samma gamla blogg och jag är den samme fast lite fräschare, lite mer på hugget men främst deppig över att sommarlovet snart är slut! Ett helt sommarlov - totalt borta. Ser ut som den underbara värmen är tillbaka, så typiskt att den ska komma nu för den kunde ju inte komma när man ville ha den. NU ska man sitta i sina varma klassrum och önska att man vore hemma.
Välkommen till höstterminen 2008!

Träffade den underbara Towa idag vi vandrade och hamnade på ett otippat ställe....... DLG.
Jag vet, jag undrar likadant :
- vad gör man i skolan EN veckan innan man börjar?
Jag kan ge svaret, men svaret är så uttjatat att till och med jag hatar att säga det.
- Var där på grund av Elevrådet.....
Måste ändå påpeka hur snyggt det är i de nya lokalerna (även om jag såg lokalerna i våras) men det är fruktansvärt rörigt och ingen lärare har riktigt fattat läget. Men jag längtar till skolan!  Låter kanske dumt att säga men det gör jag, tänk att om några månader så springer vi ut i våra vita kläder och mössan och framför oss ser vi våra stolta föräldrar som står med våra skyltar. Det är så jävla nära nu och jag längtar men samtidigt så fylls jag av panik! 
Våren 2009 är 90:ornas år, det är då vi står och sjunger om studentens lyckliga dar.

24 timmar samma sak, åka åka åka på lastbilsflack!

RSS 2.0