skulle du råna en bank för oss två?

Känns skönt att vara hemma idag och få umgås med Jonas en stund. Han är mest glad för han ska helg vilket jag unnar honom, dock så ska jag jobba hela helgen. Kolmården öppnar nu i helgen vilket ska bli kul att få höra vad andra tycker om den "nya" parken. Den är ganska omgjord från förra året. Jag har äran att stå vid aporna :)

Har varit riktig bekväm i veckan då jag fått vara hemma och pluggat. Igår var jag dock i skolan hela dagen men det var ok. Vi hade ganska kul medan vi kämpade på med rapporten som ska in nästa vecka. Skolan går an just nu, känns som jag är liite ofokuserad. Ska försöka bita ihop det sista nu, det har ju ändå gått så bra hittills. Tatueringen läcker på.
Jag har hamnat i en Håkan Hellström fas, jag vet inte om det beror på att det är sommar snart. Han känns väldigt sommar tycker jag. ÅH, nu gick Klubbland igång :)
Jonas och jag ska ha en myskväll som vi har varenda fredag! Det är svårt att få tiden att räcka till när man har så mycket att göra jämt. Ska fortsätta min fredag med lite tvätt och promenad.

trevlig helg!


klubbland

har spenderat hela dagen framför datorn, skrivit på arbetet och rensat datorn. Ny musik i Ipoden och bytt ringsignal på mobilen - mycket nöjd.
påsken var bra, vi hade kul. nu är vi hemma igen och njuter av livet. jonas jobbar och jag äter glass :) dunkade mycket håkan och eldkvarn idag.
är nytatuerad, den är en dag gammal och ont gjorde det.

annars är allt bra här i norrköping :)

när blev gräset grönt?

Skrev nyss ut detta på Twitter och undrade hur allt har hunnit bli så vackert utan att jag sett det? Det har vart en del nu den senaste tiden men nu ska jag ta ledigt. Har påsklov i några dagar och det känns med stor glädje underbart.
Sitter i soffan och njuter, letar dock biljetter så vi kan åka hem imorgon. Har plockat i ordning och diskat så nu är lägenheten fräsch. Det är väldigt mycket att göra i skolan, nästa vecka ska vi börja skriva på vår rapport och göra några kommunikationsuppgifter, sen börjar sista delkursen som det antagligen var jätte mycket i och inte för att tala om juridik. Den är jag inte ens tittat i!

Ska dock bara njuta idag av att påsklovet är här - problemen får jag ta nästa vecka. Jag kanske tar itu med någonting ikväll eller imorgon men jag tror jag kommer att ligga i soffan och lata mig.

Dags att beta av "att göra"-listan nu.

:)

Eldkvarn - stans bästa band

Vaknade upp vid halv nio imorse med att solen lyste upp lägenheten. Underbart, tänkte jag och skuttade upp. Nu efter lunch har solen gått i moln och det härliga känslan börjar tömmas. Har dammsugit och pluggat en stund nu men nu är jag fundersam på vad jag ska hitta på. Det är ca 6,5 timma kvar innan Jonas kommer hem och vi ska äta god middag. (Plankstek för den som undrar)
Har spelat HåkanHellströms samlingsskiva hela morgonen för att ladda upp inför imorgons konsert. Då är det Norrköpings flygel som har äran att höra H.H spela sina bästa låtar. Jag ser mest framemot "kom igen lena" och "försent för Edelweiss".
Lyssnar faktiskt nu på Eldkvarn och deras samlingsskiva och njuter :) Vi ska försöka se dem i höst och njuta av Pluras härliga stämma!!

Denna veckan har gått ganska fort, har en del att göra i skolan faktiskt. I pedagogik läser jag just nu en delkurs som heter Kommunikation och samtalsmetodik vilket är ganska kul just nu. Vi hade kommunikationsövningar igår då man får spela en roll. Man får information om den karaktären man ska vara och syftet med konversationen men resten får du hitta på. Den du sitter mot har en annan karaktär och har ett annat syfte, så finns det obervatörer som tittar på hur man gör i samtalet och ger en feedback på hur man fungerade. Ganska roligt fast det var lite svårt. Jag fick veta att när jag skulle avsluta samtalet så tittade jag upp i taket. Antagligen gör "visulerade" personer gör detta, dvs. människor som ser saker i bilder. Det tycker jag stämmer ganska bra in på mig, jag har ofta en bild av hur jag vill att saker och ting ska arta sig.
Nu är det helg varje fall och då innebär att min "upptagen" tid startar. I helgen ska jag på utbildning på Kolmården, plugga, se H.H och umgås med min gulleplutt. Under nästa vecka är det mycket i skolan, ska hinna fira Morgan och Monica samt så ska vi åka hem.
Veckan efter det så är det projektarbete hela veckan fram till helgen då jag börjar jobba igen. Även om jag älskar att ha mycket att göra så är det lite saker som ska bli skönt att få röja undan, dvs projektarbetet.

Nu ska jag fortsätta min fredag med att lyssna på Eldkvarn och svara på lite mail. Sedan blir det en sväng med Jonathan och njuta av solen i moln (?).


"Vägen tog oss i sin hand,
det gjorde gott och ont ibland.
Den tog oss ut till vildmarken och godstågen.
Och den lovade dig ett land bortom regnbågen.
Så sjung med oss, världen är vår,
här är kvällen vi väntat på.
Låt ljusen falla på alla Broadways kungar.
Under regnbågen där hela världen gungar.
Imorgon är en annan sång.
Imorgon är en annan gång.
Då står nån i dörren och ropar,
ta på din uniform.

Tre kungar, tre kungar,
från Broadway...
och gatorna runt fabrikerna."
Eldkvarn - Kungarna från Broadway


vi går hand i hand, nere i tylösand

Vi har haft en fin helg som har handlat om oss. Eftersom vi ses så sällan på vardagarna (det hänger på om jag är ledig eller börjar sent som vi kan ses på dagen) var det ganska skönt att inte ha planerat in någon aktivitet. Vi fick umgås med varandra vilket är underbart! 
Eftersom Jonas lyckades komma hem tidigare från jobbet i fredags innebar det att han fick göra maten. Jag hade förberett men han fick se till att kycklingen var genomstekt.. Jonas mat = mumma.
I lördags var vi i HC och tittade lite, jag skulle prova en klänning till bröllopet som jag hade hittat. Synd bara att den satt så konstigt och inte alls var så fin.
Vi såg IFK Norrköping spela borta mot Gefle på tv'n men det gick inte så bra för dem. Förlust med 2-0. Fotbollen har inte vart så bra i helgen för Jonas del; först förlust med IFK och Zlatan blev utvisad. Men, sen så vann Gais med Wanderson i spetsen så han var glad en lite stund.

Idag är det måndag igen, ny vecka med massa nya äventyr (?). Det har vart ett fantastiskt väder ute idag, jag har inte vart så mycket ute ändå. Satt hela morgonen med att sammanfatta två kapitel om "kommunikation och skills", sen var det tvätt, städ och strykning av förgående tvätt på schemat. Har gjort allt tråkigt nu när jag ändå var ledig. Tog ett långt bad efter allting och nu känner jag mig jätte pigg och glass-sugen. Men håller på att laga mat nu så det får bli glass en annan dag. 
Det märks dock att våren/sommaren är på gång nu, jag tar alltid fram "Gyllene tider" när det är dags att inviga dennan säsong.
Det är en månad kvar i skolan, tror jag, och sen är det dags att börja jobba... fast jag börjar ju i maj. Den här sommaren kommer att se annorlunda ut, Jonas kommer att jobba här! Vilken grej, nu kommer vi inte behöva planera när vi ska ses. Nu får vi sova med varandra varje dag :)
Lyxigt!

Nu ska jag äta lite mat, titta en stund på tv'n och sen är det dags att sova.
Godkväll


jag skulle vilja stanna tiden så vi skulle kunna få umgås mer

Ser på "Broarna i Madison county" efter en lång dag i skolan, jag gillar den filmen. Mysigt att se Clint Eastwood i en mjukare film ihop med Merly Streep. Väntar på att Jonas ska komma hem från jobbet så jag kan få massa kramar och pussar, känner mig lite trött och i behov av kärlek. Jag fick tillbaka mitt prov idag i juridik som var G vilket var underbart!!
Det var ett tag sen jag fick ett individuellt betyg, har endast haft grupparbeten det senaste... Jag är otroligt nöjd.
Nu är jag ledig tills på onsdag vilket känns skönt, ska ta hand om läsningen i engelska boken som jag skjutit lite på. Ska försöka läsa på lite i jurdiken också så att man verkligen är med på vad vi gör just nu. Ska försöka komma på ett ämne att skriva om som innefattar kommunikation i projektarbetet som ska ske om några veckor.
Det är som vanligt lite mycket att göra just nu i skolan men man har börjat vänja sig vid tempot ändå måste jag säga.

Men nu är det helg och jag ska ta mig en riktig långpromenad längs promenaderna och jag hoppas att solen lyser upp. Helgen kommer att bestå av mys med Jonas, städ och återigen mys med Jonas. Helgerna är då vi njuter av varandras sällskap när vi på veckorna går om varandra och hinner knappt berätta hur mycket vi tycker om den andre. Vi hörs mest på telefon faktiskt... men nu är det helg igen :)

min älskade Jonas <3

du är hemma

Ny månad, nya möjligheter! Ungefär så tänker jag men tyvärr har jag försöker jag komma ur den bubbla som jag försatte mig i förra månaden när det var så mycket i skolan. Kontroll på läget är vad jag suktar efter, känner mig ganska levande idag. Ledighet med fokus på mig själv och skolan kan inte bli bättre?
Dock hade jag en föreställning om att jag skulle ta en vacker promenad och känna adrenalinet pumpa men det blev istället spårvagnen ner för att lämna in en bok och tillbaka. Tog en sväng inne på HC och handlade ugnsformar till oss som vi kan göra mindre portioner i och lite saker på BodyShop..

Helgen har förövrigt varit bra, vi gick en sväng på IKEA med Morgan och Monica. Vi köpte hem en hylla för att få ordning på hallen vilket blev jätte bra! Jonas idé var kanon :) På söndagen var vi och såg IFK Norrköping mot Gais, vilket var en upplevelse. Har aldrig sett en allsvensk match någonsin utan jag var ju med och tittade på superettan men nu har jag sett det. Veckan har bestått av skola och föreläsningar men idag var jag ledig! Underbart, fick umgås med Jonas en sväng innan han skulle till jobbet.
Imorgon blir det skola igen fast jag börjar senare.

Ja, vad händer annars ? ingenting speciellt! ska se vidare på "sveriges mästerkock" och käka lite kvällsmat ..

trevlig kväll

RSS 2.0