att vara flera än en är inte alls lika bra

Idag var det en riktig höstdag, kallt nog för att använda stövlar och kappa. Solen slutade lysa och regnet hängde i luften - typiskt höst.
Ändå älskar jag det. Det var inte länge sen jag hatade årstiden, mörk och man var ledsen mestadels av dagarna. Men just idag kände jag mörkret och ledsamheten komma över mig. Ledsamheten gick över till en tung suck istället, det är inte ofta jag suckar åt saker. Oftast kan jag lösa mina problem innan de blir till en suck.

Jag är inte den som gillar att vänta på beslut som jag gärna skulle vilja ha nu.
Att situationen ser ut som den gör, är en god anledning till varför jag väljer att skriva C-uppsats själv. Pluggar man på denna nivån förväntar man sig av andra att de ska ta sitt ansvar, oavsett vad som händer i ens privat liv. Det gör jag, jag rensar upp saker från agendan för att kunna ta sig itu med mitt liv.

Så nu är jag lite irriterad, suckar tungt och önskar att jag bara kunde få lägga mig i Jonas famn en stund. Jonas kommer dock inte hem fören om två timmar så jag får vänta. Ska fortsätta titta på House och vänta på att sucken försvinner...

update en vacker dag som denna

Härliga Håkan spelas ur högtalarna på datorn. Har precis lagt in lite Madonna och Lady Gaga på Ipoden som jag kan lyssna på mina resor här igenom dagarna. Det är väldigt sällan jag sitter framför min dator numera, vet inte om det beror på att jag kan nå det jag behöver med Jonas Ipad?
Idag är jag ändå här och tänkte dela med mig av vad som händer här i Norrköping. Just idag har jag pluggat hela dagen, vilket var underbart skönt. Tyvärr är jag oerhört hungrig så jag ska ta mig en bit mat efter detta inlägg. 

Efter förra inlägget så skulle jag jobba helgerna, sedan dess har jag jobbat en helg på EM. Pluggat, hängt med Emilie även om våra möten alltid blir korta, vart hemma en sväng och myst med vovven, klippt mig, vart barnvakt åt mina brorsdöttrar och så åkt upp till Stockholm.
Vi åkte upp till Stockholm i helgen, det var min present till Jonas när han fyllde år. Vi såg The Ark och gick på Grönan - det var skit kul!. Vi träffade Jonas vänner också vilket var kul.

Men nu är det måndag igen och en ny vecka. Efter den korta sammanfattningen ser jag att det inte har hänt så mycket ändå. Det har hunnit bli ännu mer höst, vilket är helt okej.
Jag fyller år om två helger vilket också ska bli okej. Lever just nu för stunden, har ganska mycket att få ordning på. Skolan tar tid med sin tråkiga litteratur som jag ska läsa, sen vill jag få in mina kära vänner på tider för att leka. Jonas och jag ska ha tid att mysa och äta god mat. Men denna veckan är ganska tom, vilket känns ganska skönt också.

Hade bra!
Sofia

RSS 2.0